Rakentajille ja remontoijille


Sonance

Sonance -asennuskaiuttimet on tehty kestämään sään vaihteluita ja tuomaan nautittavaa äänentoistoa kaikkiin kodin tai yrityksesi tiloihin.

Myös Sonancen elektroniikka täydellä Control4 -integraatiolla.

Kysy tarjousta !

KONTO AKUSTIIKKA

Konton ekologiset akustiikkapaneelit tuottavat erinomaisen äänenvaimennuksen. Konton paneelien pääasiallisena raaka-aineena toimii turve, joka kestää kosteutta erinomaisesti ja ei homehdu. Tyylikkäät ja minimalistiset paneelit ovat saatavissa erilaisilla mitoilla ja monissa eri väreissä. Tarkasta koko valikoima ja valitse mieleisesi!

GENELEC

Loistava tila ansaitsee laadukkaan äänen. Genelec tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman kaiuttimia, jotka on suunniteltu erityisesti asennuskäyttöön sisätiloihin erilaisiin kaupallisiin ja ammatillisiin kohteisiin. Genelecin asennuskaiuttimet ovat tehokkaita, tarkkoja, kompaktin kokoisia ja kauniisti muotoiltuja. Lisäksi ne on hyvin helppo asentaa.

Control4

Maailman johtava kotiautomaatiojärjestelmä. 

Control4 on sitoutunut parantamaan asumistasi personoiduilla automaatioratkaisuilla, jotka voivat kehittyä ajan kanssa sekä muokkautua tarpeiden muuttuessa.

Kysy tarjousta !

Suunnittelu ja toteutus

Yhteistyössä laajan maahantuojaverkoston ja ammattitaitoisten asentajien kanssa tarjoan juuri oikeat ratkaisut eri kohteisiin. Olipa kyseessä esim. terassin äänentoisto tai koko talon automaatiojärjestelmä.

Kysy tarjousta !

Tilaa yhteydenotto

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.