Roberts Radio Stream 94L Wi-Fi Internet-radio

UUTUUS !

Roberts Radio Stream 94L on paranneltu versio palkitusta Stream 94i:stä. Tehokkaampi prosessori, nopeampi käynnistys ja toiminnot, joita on helpompi käyttää kuin koskaan.

Internet-radio, Spotify, Deezer ja Amazon Music suoratoisto WiFi yhteyden kautta ja langaton äänen suoratoisto Bluetooth yhteyden kautta. Voit hallita radiota mukana toimitettavalla fyysisellä kaukosäätimellä, tai tehdä mobiililaitteestasi kaukosäätimen maksuttoman Undok aplikaation avulla (iOS/Android).

Saatavilla lisävarusteena Roberts Radio BP93I Akkupaketti.

399,00 €

What Hi-Fi? Awards 2022 - Voittaja!

"Päivitetty Stream 94L -radio pysyy vahvana suosikkina laajoilla toistomahdollisuuksillaan, mutkattomalla olemuksellaan ja erittäin nautinnollisella äänellään"

"Tätä radiota on niin ilo kuunnella. Päivitykset saattavat tuntua vähäisiltä, mutta kiitämme Robertsia siitä, että he ovat pakanneet enemmän suoratoistovaihtoehtoja eivätkä nostaneet hintalappua."

"Sen esitys pysyy yhtä nautinnollisena kuin aiemmin, emmekä koskaan huomaa itsemme kyllästyvän kuunneltavaan, kiitos käden ulottuvilla olevien koko maailman radioasemien. Uusi Stream 94L on edelleen älykäs, hyvin varusteltu ja upealta kuulostava radio tähän hintaan. Erittäin suositeltava ostos."

Tuotetiedot:

Radio jossa on kaikkea

Sisäänrakennettu FM/DAB*/DAB *, Internet Radio ja Podcastit. Voit valita suosikkiasemasi yli 20.000 Internet radiovalikoimasta* joka kasvaa jatkuvasti, tai selata ja kuunnella tuhansia Podcasteja, voit kuunnella radioasemia ympäri maailman. Ja tämän kaiken lisäksi, siinä on muistipaikat yli 120:lle esivalinnalle ja 5 helppokäyttöistä pikapainiketta suosikkiasemillesi, joten voit kuunnella suosikkiasemaasi yhdellä napin painalluksella.
* DAB Lähetykset ei kuulu suomessa

Streamaa musiikkia mistä tahansa

Stream 94L sisältää Spotify Connect tuen, ja voit lisäksi suoratoistaa musiikkia kotiverkkoosi liitetyltä tietokoneelta (PC, MAC) tai NAS verkkokovalevyltä. Voit kuunnella musiikkia myös USB muistitikulta. Joten on kyseessä sitten mahtava Spotifyn soittolista tai tietokoneelle tallennettu musiikkialbumi, voit suoratoistaa niitä suoraan Stream 94L radion kautta. Stream 94L antaa mahdollisuuden selata käytännössä loputtomasta valikoimasta musiikkia tai soittolistoja, se palvelee siis kaikkia musiikinkuuntelutarpeitasi, näin voit löytää aivan uusia artisteja tai genrejä joista tykkäät!

Ohjaus mobiililaitteella
Et ole radion lähellä ja haluaisit vaihtaa biisiä tai radioasemaa? Ei hätää, voit ohjata Stream 94L laitettasi vaikka eri huoneesta. Lataa puhelimeesi maksuton Undok sovellus (iOS/Android) ja voit ohjata laitteesi kaikkia toimintoja mobiililaitteellasi. Lisäksi se sisältää myös perinteisen kaukosäätimen joten sinun ei tarvitse kantaa puhelinta aina mukanasi.

Tee aamuistasi rennompia
Kiitos sen useiden ohjelmoitavien herätysaikojen, uniajastimen ja torkkukytkimen, Stream 94L palvelee sinua myös sänkysi vieressä. Herää suosikkiradioasemasi säveliin ja raskasunisimmat voivat ohjelmoida myös summeriherätyksen.

Mahtava äänentoisto
Stream 94L radion soundit tulee hienosäädettynä Robertsin kokeneiden audiosuunnitelijoiden puolesta, joten se sisältää tunnetun, lämpimän Roberts soundin josta valmistaja tunnetaan maailmanlaajuisesti. Sen akustisesti viritetty puukotelo soi täsmällisesti ja täyttää huoneen upealla äänentoistolla.

Tallenna suosikkiasemasi
Kiitos sen 120 esivalinta muistipaikan, voit tallentaa kaikki suosikkiasemasi - FM, Dab tai Internet radiosta - samalla kun etsit uutta musiikkia. Joten voit valita suosikkiasemasi jopa vain yhdellä näppäimenpainalluksella.

Kannettava valmius
Haluaisitko ottaa radion mukaan ulkoilmoihin? Stream 94L on suunniteltu niin että se hyödyntää Stream 93i radion akkupakettia (myydään erikseen). Voit siis nauttia mahtavasta äänentoistosta myös kotisi ulkopuolella kuten esimerkiksi piknikillä.