Roberts Radio iStream 3L Internet Vintage Radio BT

UUTUUS !

Aito Vintage tyylinen radio - Alkuperäinen Roberts Radio Revival kunnioittaa valmistajan vuodesta 1932 alkanutta radion valmistus perinnettä.

Roberts Radio iStream 3 nettiin liitettävä pöytä/matkaradio - WiFi | Bluetooth | Paristo/Sähkö | 2 Herätysaikaa

Päivitetty L-versio tehokkaammalla prosessorilla ja entistä sujuvammalla käyttökokemuksella.

Valitse variaatio:

369,00 €

Roberts Radio iStream 3L Internet Retroradio BT Verkkovirta / Paristo tai Akkuparisto käyttöinen

What Hi-Fi? Testissä 5 Tähteä (12/18), "Revival radioillaan Roberts osoittaa että he todellakin tietävät mitä haluavat tehdä, ja iStream 3 on osoitus siitä. Se pärjää hyvin kaikilla osa-alueilla ja sisältää pitkän ominaisuuslistan", Radion PLUSSAT: Täyteläinen ja musikaalinen äänentoisto, Sisäänrakennetut streamauspalvelut, Klassinen suunnittelu, Radion MIINUKSET: Ei mitään tähän hintaan.

Löydä elämäntyylisi sopiva väri

Upea valikoima erilaisia klassisia ja moderneja värivaihtoehtoja joista voit valita juuri omaan tyyliisi sopivan värin.

Roberts Radio. Korkeaa laatua vuodesta 1932.

Ikoninen Roberts Radio Ltd. aloitti valmistamalla ja myymällä korkealaatuisia, pieniä radioita omassa pikkuputiikissaan Lontoossa vuonna 1932. Alkuperäisten perustajien, kaverusten Harry Roberts ja Leslie Bidmead, ideana oli valmistaa korkeatasoisia radioita tinkimättä laadusta. Näistä arvoista kiinni pitämällä, Roberts on edelleen kannettavien radioiden markkinajohtaja Isossa-Britanniassa.

Robertsin radiot on rakennettu kestämään. Tunnustuksena tästä, Robertsille on myönnetty kaksi Britannian kuninkaallisen hovin sinettiä ja kunnia toimia virallisena radioiden hovihankkijana.