Denon PMA-900HNE -Integroitu vahvistin

Moderneilla suoratoisto-ominaisuuksilla varustettu vahvistin.


Valitse variaatio:

999,00 €

Tuotetiedot:

Denon PMA-900HNE- integroidussa stereovahvistimessa on edistynyt suurvirtatekniikka, joka varmistaa huipputason äänen analogisista ja digitaalisista lähteistä. Denon PMA-900HNE parantaa kuuntelukokemustasi mistä tahansa lähteestä mukaan lukien Phono-sisääntulo, television äänen digitaalinen liitäntä sekä musiikkipalveluiden suoratoisto sisäänrakennetulla HEOS®-järjestelmällä.

SUORATOISTOVAHVISTIN ANALOGISILLA JA DIGITAALISILLA LIITÄNNÖILLÄ:
Tuo esiin paras ääni analogisista, digitaalisista ja suoratoistolähteistäsi Denon PMA-900HNE integroidulla verkkovahvistimella, jossa on edistynyt suurvirtavahvistin.

EDISTYKSELLINEN SUURVIRTAVAHVISTIN 2 X 85W ANTOTEHOLLA:
Ensiluokkaisella Denon-vahvistintekniikalla ja Advanced High Current -konfiguraatiolla suunniteltu PMA-900HNE integroitu vahvistin ohjaa kaiuttimiasi vahvalla 85 watin teholla kanavaa kohti (4 ohmin kuormaan).

SISÄÄNRAKENNETTU MUSIIKIN SUORATOISTO WI-FI-, BLUETOOTH- JA AIRPLAY 2 -OMINAISUUDEN KAUTTA:
Integroitu HEOS®-järjestelmä muodostaa langattoman tai langallisen yhteyden kotiverkkoosi tarjotakseen lähes rajattomat suoratoistovaihtoehdot. Kuuntele laajaa valikoimaa online-musiikkipalveluita tai muodosta yhteys älylaitteeseesi AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteyden välityksellä.

MM JA MC PHONO-KORJAIN:
PMA-900HNE sisältää phono-taajuuskorjaimen, joka tukee sekä MM- että MC-äänirasioita. Yksinkertainen, suoraviivainen toteutus parantaa merkittävästi äänenlaatua.

OPTISET JA KOAKSIAALISET DIGITAALITULOT:
PMA-900HNE:ssä on kolme optista tuloa ja yksi koaksiaalitulo, ja se tukee PCM-signaaleja jopa 192 kHz/24-bit resoluutioon asti parantaakseen television ja monien muiden digitaalisten äänilähteiden äänenlaatua.

TEKNISET TIEDOT:

  • Denon PMA-1700ne
  • Phono MM ja MC
  • 70W + 70W (8ohm,20Hz-20kHz,THD0.07%)
  • 140W + 140W (4ohm, 1kHz, THD0.7%)
  • Advanced AL32 Processing Plus
  • 434 x 135 x 410