NAD C658

Odotettu NAD uutustuote "SuperNode".

Etuvahvistin - BluOS (Bluesound) verkkosoitin - da-muunnin; kaikki yhdessä ja paljon muuta...

Sokerina pohjalla Dirac Live- huonekorjaus.

What Hifi 2019 " Best Music Streamer 1000-1500 puntaa)

1 999,00 €

Tuotiedot:

NAD C658 on monipuolinen laite joka pitää sisällään niin esivahvistimen, DA- muuntimen, streamerin kuin DIRAC- huonekorjaimen.
NAD:n ainutlaatuisen modular- tekniikan myötä laitetta voi päivittää myös 4K- HDMI- kortilla jolloin kuvan ja äänen yhdistäminen on helppoa ja tehokasta.
NAD BluOS streaming on tuttu Bluesoundin Node- laitteista . BluOS on helppokäyttöinen ja laadukas streameri joka pitää sisällään täydellisen MQA- dekoodauksen.

Bluetooth aptX HD- lähetin mahdollistaa myös langattomien kuulokkeiden kytkemisen. Laadukas MM- Phono sisääntulo mahdollistaa myös levysoittimen kytkennän.C 658 on sisällyttänyt nämä perusajatukset luomaan täysin uudenlaisen komponentin, joka yhdistää Network Streamerin, huippuluokan DAC: n ja monia perinteisen esivahvistimen näkökohtia yhdeksi erittäin kustannustehokkaaksi pakettiin.

NAD: n ainutlaatuisen Modular Design Constructionin ansiosta se pysyy ajan tasalla uusimmasta tekniikasta, jota ei ole vielä otettu käyttöön, mutta joka tulee väistämättä tulevaisuuteen. Itse asiassa lisävarusteena saatava HDMI 4k-kytkinmoduuli on nyt käytettävissä, mikä mahdollistaa parhaan äänen mistä tahansa käytettävissä olevasta HDMI-lähteestä (kuten pelikonsoleista ja videon STB: stä). Vaikka C 658 korvaa välittömästi (tai lisää) Streamer-, DAC- ja Preamp-laitteita, se lisää myös monia uusia ominaisuuksia, joita et ehkä ole tietoinen, kuten Bluetooth aptX HD-lähetin, jota käytetään langattomien kuulokkeiden kanssa.

Erittäin joustavat ulostulot mahdollistavat todellisen tasapainoisen kytkennän kaiuttimiin tai vahvistimiin. Mukana on myös yksipäiset liitännät vahvistimille ja subwoofereille, ja niissä on säädettävä subwoofer crossover, joka suoritetaan täydellisesti digitaalisessa verkkotunnuksessa. Erittäin hienostunut MM Phono -sisääntulo sisältyy myös rivin sisääntuloihin vanhojen analogisten komponenttien osalta.