NAD C368 Hybrid Digital

NAD C368 on 2x80 W Hybrid Digital- teknologialla tehty vahvistin jonka ominaisuudet on viety uudelle tasolle.

Valitse variaatio:

1 199,00 €

Tuotetiedot:

Hybrid Digital DAC vahvistin:

Olemme aina ajatelleet tulevaisuutta kun laitteitamme on kehitetty. NAD C368 Digital Hybrid DAC onkin vahvistin, joka pitää kotisi audiojärjestelmän aina muita edellä. Kiitos MDC -teknologiamme, C368 on helposti räätälöitävissä tarpeidesi mukaan ja valmiina tulevaisuudessa odottaville uusille Hi-Fi -teknologian ominaisuuksille ja päivityksille.

BluOS -modulin avulla NAD C368 voidaan helposti liittää järjestelmääsi ja voit ohjata sitä älypuhelimellasi, tabletillasi tai kannettavallasi, sekä liittää sen langattomasti mihin tahansa muuhun BluOS -tuettuun laitteeseen luodaksesi koko kuuntelutilasi kattavan High Resolution Audio -järjestelmän.

Voit myös saumattomasti liittyä C368 vahvistimeen Bluetoothin avulla ja mahdollistaa langattoman striimauksen minkä tahansa muun Bluetooth -laitteen kanssa.

Jos olet vinyylien ystävä, voit liittää myös levysoittimesi järjestelmään.

Musiikin kuuntelu ja varsinkin siitä nauttiminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa!

Täydellisen moderni ajattelutapa vahvistimia kehittäessämme takaa sen, että NAD C368 on paras valinta juuri sinun audiojärjestelmään.

Oikea suunta:

Laitetta suunnitellessa emme koskaan jätä huomioimatta kaikkein tärkeimpiä vaatimuksia. Oli kyseessä sitten matalakohinaiset komponentit, tarkka äänenvoimakkuuden säätö, täsmällinen kanava tasapaino tai erinomaiset sisään ja ulostulo -impedanssit, me NAD´ lla teemme varmasti kaikkemme että vahvistimen jokainen osa-alue toimii täysin oikein. Lisäsimme tuotteeseen myös MM (Moving Magnet) Phono levysoitin vahvistimen tarkalla RIIA -korjaimella, korkeilla ylikuormitus marginaaleilla, erittäin innovatiivisellä ja matalakohinaisella mikropiirillä korostamaan infraääniä (joita esiintyy kaikissa LP -levyissä) - vaikuttamatta mitenkään bassosoundeihin!

Vahvistimen Line-In linjasisääntulojen kautta voidaan liittää mitä tahansa analogisia musiikin ohjelmalähteitä ja tämän varmistaa lineaariset Ultra Low Noice Buffer -vahvistimet. Nämä vahvistimet yhdessä ideaalisten sisääntulo impedanssien kanssa estävät kaiken mahdollisen epämiellyttävän musiikin soinnin, huolimatta mahdollisen musiikinlähteen tasapainottomasta kuormituksestakin.

Lisäsimme myös erillisen kuulokevahvistimen matalalla sisääntulo impedanssilla ja erittäin korkealla ulostulo jännitteellä - riittää myös korkean impedanssin studiotasoisille kuulokkeille. Matalan impedanssin Line-Out -ulostuloihin voidaan liittää myös Subwoofer, lisäämään edelleen tämän Musiikki Ensin -ajattelutavalla suunnitellun vahvistimen ominaisuuksia. Kuulet itse kaikki nämä yksityiskohdat !

Ajattelemme aina eteenpäin:

Modular Design Construction (MDC) on teknologia joka on yksinomaan NAD tuotteilla, mahdollistaen oman vahvistimesi räätälöinnin lisälaittella ja ominaisuuksilla, nyt sekä tietenkin tulevaisuudessa. Kahteen MDC yksikköön voidaan liittää erillaisia päivitysmoduleita, kuten videotuettu 4K HDMI. Voit liittää siihen kaikkein edistyksellisemmän langattoman Bluesoundin kehittämän BluOS -musiikin hallintajärjestelmän. BluOS liittää sinut verkkoon joka ympäröi huoneitasi ja voit hallita musiikkikirjastoasi älypuhelimen, tabletin tai kannettavan avulla. BluOs mahdollistaa myös alati lisääntyvät korkearesoluutioiset musiikin striimaus palvelut (TIDAL & MQA).

.

Heti käyttövalmis:

Kuten edellä on jo paljastettiin, voit C368 Bluetooth vastaanottimen avulla striimata musiikkia langattomasti ja viiveettä mistä tahansa Bluetooth -laitteesta. Vahvistimen erittäin suorituskykyinen aptX codec mahdollistaa lähes CD -tasoisen äänen toiston. Bluetoothin avulla voidaan myös kuunnella langattomasti Bluetooth-kuulokkeilla (kuten NAD HP70), sillä vahvistimessa on myös vaihtoehtoisesti Bluetooth lähetin. NAD Remote app -sovelluksella voit ohjata kaikkia toimintoja joko älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla.

Lisäämällä MDC BluOS -modulin pääset Wi-Fi´n tai (langallisen) Ethernetin avulla ympäröivään verkkoosi ja käytössäsi on Hi-Res Audio -striimaus. BluOS -moduli lisäksi tekee vahvistimestasi oman "tilan" ja langattoman monihuonejärjestelmän osan BluOS -yhteensopivien laitteiden (Bluesound) kanssa. Esimerkiksi langattomia kaiuttimia on saatavilla monia eri malleja sekä kokoja (Bluesound PULSE 2i, PULSE Mini 2i, PULSE Flex 2i), mitkä sopivat useimpiin käyttötarkoituksiin.

Edistyksellistä tehoa:

Viime vuosien aikana NAD on vähitellen ottanut etäisyyttä vanhanaikaisiin, lineaarisiin teholähteisiin ja Class AB vahvistinteknologioihin jotka ovat energiaa tuhlaavia. Niiden sijaan olemme kehittäneet suorituskykyisempiä virtapiirejä, perustuen switch mode -teholähteisiin ja Class D -tekniikkaan. Aiemmin virtalähteen osuutta perinteisessä vahvistin suunnittelussa vähäteltiin, mutta NAD keskittyi kehittämään myös tätä osa-aluetta ja tuloksena on ollut eräitä parhaimpia vahvistimia koskaan, huolimatta perinteisistä suunnitteluperusteista. Uudenlainen toteutus on erittäin lineaarinen huomattavasti yli kaistanleveyden ja tuottaa johdonmukaisesti suorituskykyä suhteessa kaikkiin kaiutinkuormiin, tarjoten suorastaan dramaattisen parannuksen aiempiin vahvistinmalleihin verrattuna.

Lisäksi virtalähde suoriutuu erinomaisesti 80 watin jatkuvasta tehosta sekä hetkellisestä 250 watin tehosta, jota saadaan lyhytkestoisista voimakkaista musiikin dynamiikanvaihteluista. Virtalähde toimii myös moitteetta missä tahansa 100 - 240 voltin AC -verkossa, tuottaen virheettömän DC -jännitteen. Huipputehokas virtalähde myös takaa lähes täydellisen jännitteen säätelyn eri tilanteissa tarjoten varmasti tasaisen ja häiriöttömän toiminnan kaikille vahvistimen osa-alueille.

Käyttämällä räätälöityä Hypex UcD -vahvistinastetta, NAD C368 antaa massiivisen tehon, mistä on lähes mahdotonta edes mittaamalla havaita säröä. Jokainen pienikin yksityiskohta tässä vahvistimessa on tarkkaan suunniteltu ja toteutettu, jotta saataisin kaikki mahdollinen suorituskyky irti varmistamaan sinun kuuntelunautintosi.

Keskeisimmät ominaisuudet:

- 2 x 80 W jatkuvaa tehoa 4 tai 8 ohmilla
- Bluetooth ADP4, aptX tuella, vastaanottava tai lähettävä
- MM Phono levysoitinsisääntulo
- Analogiset Line-In sisääntulot
- 24/192 synkronoitu USB -sisääntulo
- SPDIF -koaksiaaliset ja optinen sisääntulot
- Speaker A ja Speaker B valinta (myös kaukosäätimessä)
- Stereo tai Bridge Mode -rakenne
- Preamp/Subwoofer lähtö
- Kuulokevahvistin
- 2 x MDC modulipaikkaa
- IR langaton kaukosäädin
- NAD Remote App -sovellus saatavana älypuhelin käyttöön
- 12V Trigger in/out
- IR in/out
- RS-232 sarjaportti
- Control4, Creston, RTI, URC, AMX, Savant, Elan sertifioidut ajurit


MDC Upgrade modulit:

NAD MDC HDMI-2.0 moduli - NAD malleihin; C368, C388, M12, M32, C390DD. 1 ulos, 3 sisään. Hinta 329 €

NAD MDC BluOS 2 -moduli - NAD malleihin; C368, C388, M12, M32 ja C390DD -Lisää bluesoundin Nadiin. Hinta 549 €

NAD MDC Moduli Asyncronous USB Audio Class 2.0 moduli. Tuotteisiin NAD C390DD, C-368 ja C-388. Hinta 329 €