Meze 99 Classics Walnut Gold

99 CLASSICS

Meze 99 Classics tarjoaa täydellisen luonnollista ääntä jopa kaikkein vaativimmille musiikin ystäville. Pähkinäpuiset kupit, pehmeät korvatyynyt ja teräksinen päänauha tekevät 99 Classics -mallista enemmänkin perintökalleuden kuin vain kuulokkeet.

Esillä myymälässä, tule tutustumaan !

Verkkokaupan varastossa, toimitusaika 1-3 vrk.

309,00 €

Puun valinta on luonnostaan vaikeaa. Pähkinän rikkaat värit edellyttävät ilmakuivausta, pitkää ja kallista menettelyä. Vain yhden parin kuppien muotoilu kestää jopa 8 tuntia. Koko hionta-, lakkaus- ja viimeistelyprosessi kestää 45 päivää. Tämän jälkeen puukomponentit tarkastetaan huolellisesti, että lopulliseen kokoonpanoon ei pääse viallisia kappaleita.

On kuitenkin syytä mainita, että kaikki Meze kuulokkeissa käytettävä puu on tiukasti sertifioitua alkuperää. Siis vain kypsää puuta, joka on kasvanut loppuun asti.

Meze Audio pyrkii täydellisyyteen jokaisessa suunnittelemassaan osassa. CNC-koneistetut puukupit, valetut sinkkiseos-metalliosat joissa on galvanoitu pinnoitus, isketty mangaanijousiteräspääpanta, muistivaahto ja pehmeä PU-nahka ovat materiaaleja, joista kädet ja silmät saavat nauttia.

Muovia? Ei ole.

Tyypillisen takuun lisäksi, jonka toki kaikki valmistajat antavat, Meze takaa, että 99 Classics kuulokkeesi ovat korjattavissa, jos huolellisesta kokoonpanosta ja kestävistä materiaaleista huolimatta jokin osa joskus rikkoontuisi.

Elementin koko: 40mm

Taajuusvaste: 15 Hz - 25 KHz

Herkkyys: 103 dB @ 1KHz, 1 mW

Impedanssi: 32 ohmia

Nimellistehonkesto: 30 mW

Enimmäistehonkesto: 50 mW

Irrotettava Kevlar OFC -kaapeli

Plugi: 3.5mm kullattu

Paino: 260g ilman kaapeleita

Korvakupit: pähkinäpuu

Mukana toimitettavat varusteet:

• Kova EVA-kantolaukku

• 1,2 m Kevlar OFC-kaapeli, jossa on mikki ja kaukosäädin

• 3m OFC-kaapeli

• 6,3 mm kullattu adapteri

• Lentokonesovitin

• Kaapelipussi