Alpine INE-F904DC ”CARAVAN”

Alpine "Halo 9", erityisesti matkailuautoihin, kuorma-autoihin sekä ajoneuvoyhdistelmiin tehdyllä navigoinnilla.

1 099,00 €

Erittäin suosittu Alpine Halo 9, nyt myös sisäänrakennetulla RASKAAN KALUSTON navigoinnilla.

INE-F904DC on kolmas versio huippusuositusta "Halo 9" soittimesta. Saatavissa on ilman sisäänrakennettua navigointia oleva iLX-F903D, sisäänrakennetulla navigoinnilla oleva INE-F904D ja nyt uutuutena INE-F904DC, joka sisältää "raskaan kaluston" navigoinnin sisäänrakennettuna.

Uusi Alpine "Halo 9 Navi" pitää sisällään iGo Primo NextGen navigoinnin 46 maan TomTom -kartoilla, sekä kolmen vuoden ilmaisilla karttapäivityksillä. Voit navigointiin käyttää myös Apple CarPlay tai AndroidAuton navigointisovelluksia (esim. Google Maps tai Waze)

Erittäin tyylikäs näyttö vaalealla ambient light valaistuksella luo soittimelle "kelluvan" vaikutelman. Bluetooth Handsfree sekä audio striimaus, USB -videotoisto, RDS- ja DAB -virittimet sekä paljon paljon muuta. INE-F904DC tuo tulevaisuuden multimediaominaisuudet autoosi jo tänään.

INE-F904DC ei sisällä lainkaan CD- / DVD-koneistoa, jonka ansiosta soittimen rakenne on erittäin siro. 9″ WVGA-näyttö tulee kojelaudasta ulospäin ja Halo 9 nimi juontaakin juurensa näytön kelluvaan rakenteeseen. Näytön vaalea taustavalaisu korostaa tätä suuren näytön "ilmassa leijumista".

1-DIN runko - 9″ näyttö

INE-F904DC on 1-DIN kokoisella rungolla, joten soitin on asennettavissa mihin tahansa autoon, jossa on 1-DIN tai 2-DIN asennuspaikka. 9″ High Resolution kosketusnäyttö kiinnitetään soittimen runkoon metallikiinnikkeillä, joten näyttö istuu tiukasti paikoillaan, eikä värise tai heilu ajaessa.

Edge-to-Edge näyttö

Suuri 9″ näyttö on reunasta reunaan lasia ja tyylikkäällä kromikehyksellä viimeistelty.

Näytön korkeuden ja kulman säätö

Pystyt säätämään näytön kulmaa +45 asteesta -20 asteeseen, joka mahdollistaa asentamisen erittäin moneen ajoneuvoon. Säätämisen jälkeen näyttö lukitaan keskusyksikköön, joka takaa näytön tukevan istumisen paikallaan, eikä näyttö notku tai vääntyile kun painat kosketusnäytön painikkeita.

Näytön korkeutta voidaan säätää +/- 3cm keskikohdasta ja voit myös säätää näytön syvyyttä 20mm. Säädön jälkeen näyttö lukitaan tiukasti paikalleen.

Tehty matkailuautoihin ja raskaalle kalustolle

INE-F904DC on erityisesti suunniteltu matkailuautoihin, kuorma-autoihin sekä ajoneuvoyhdistelmiin. Kun olet kertaalleen syöttänyt laitteelle esim. ajoneuvosi ulkomitat ja painon, nämä otetaan aina navigoinnissa huomioon, eikä navigointi yritä opastaa sinua paikkoihin, joihin ei esim. matkailuautolla tai ajoneuvoyhdistelmällä saa ajaa tai ole mahdollista ajaa.

Asennusvaiheessa näytön korkeutta ja katselukulmaa voidaan säätää, joten INE-F904DC on mahdollista asentaa myös esimerkiksi kuorma-autoihin, joissa 1-DIN soitinpaikka on tuulilasin yläpuolella.

Esiasennetut tiedot matkailuautoista

Voit valita matkailuautosi tyypin (small, medium, large) tai määrittää ajoneuvon tarkat mitat Alpinen muistiin. Tämän jälkeen navigointi ottaa nämä mitat aina mukaan reittilaskennassa ja huomioi esimerkiksi siltojen paino- ja korkeusrajoitukset ja laskee reitin näitä tietoja hyödyntäen.

Vaarallisten aineiden kuljetukset

Mikäli lastinasi on esimerkiksi syttyviä tai myrkyllisiä kaasuja, nämäkin otetaan huomioon reittien laskennassa. Navigointi välttää tässä tapauksessa esim. kaupunkien keskustoja tai suojelualueita, jotka eivät salli tällaista rahtiliikennettä.

TomTom navigointi

iGo Primo NextGen navigointi käyttää TomTomin karttoja ja tietokanta kattaa 46 Euroopan maan kartat sekä satojatuhansia POI-kohteita, kuten huoltoasemia, ravintoloita, ostoskeskuksia ym.
Kaistaopastus helpottaa ryhmittymistä ja navigoinnin seuraaminen suurelta näytöltä on erittäin miellyttävää.

TomTom -kartat, kolmen vuoden ilmaisilla päivityksillä

Navigoinnin tärkein osa-alue on sen karttatietokanta. Alpine INE-F904DC sisältää 46 maan kartat, joista vastaa TomTom. Voit päivittää kartat veloituksetta kolmen vuoden ajan alpine.naviextras.com sivuston kautta. Ilmaisten karttapäivitysten jälkeen päivitykset voidaan hankkia saman sivuston kautta maksua vastaan.

Kamerat

Voit lisätä INE-F904DC -soittimeen myös Alpinen HDR-peruutuskameroita, jotka tarjoavat huippuluokan kuvanlaadun kaikissa valaistusolosuhteissa. Peruutuskameran kuva tulee 9″ näytölle automaattisesti, kun autolla lähdetään peruuttamaan. INE-F904DC on Alpine Direct -kameraliitännällä, joten siihen voidaan liittää myös Alpinen MultiView -kameroita, jolloin kameroiden kuvakulmia pystyy vaihtamaan suoraan kosketusnäytöltä.
Erillisen CAN-väyläsovitteen avulla, saadaan joistain autoista myös tuotua esim. alkuperäisten peruutustutkien tieto Alpinen näytölle. Voit valita peruutustutkien näytön toimimaan myös kamerakuvan kanssa samanaikaisesti.

Android Auto*

Android Auto tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän ja tuo INE-F904DC:n näytölle tärkeimmät informaatiot, kun yhdistät puhelimen USB-kaapelilla soittimeen.
*Android Auto ei ole saatavissa Google Play -kaupasta, joten sovelluksen asentaminen pitää tehdä muulla tavalla.

Listasimme tähän alle muutamia Android Auto ja Apple CarPlay yhteensopivia ohjelmia, joihin suosittelemme tutustumaan.

Apple CarPlay

Liitä iPhonesi Lightning-kaapelilla INE-F904DC -soittimeen ja saat käyttöösi Apple CarPlay:n kaikki ominaisuudet. Voit käyttää Applen navigointia tai käyttää muutamia suosittuja sovelluksia. Suuri osa sovelluksista on myös Sirin kanssa käytettäviä, joten voit pitää katseen tiessä. Apple CarPlay löytyy iPhone 5 ja sitä uudemmista puhelimista.

Listasimme tähän alle muutamia Apple CarPlay ja Android Auto yhteensopivia ohjelmia, joihin suosittelemme tutustumaan.

Spotify

Mikäli käytät Spotify:ta, voit käyttää sitä myös soittimesta käsin. Spotify on käytettävissä Apple CarPlay:n sekä Android Auto:n kanssa ja 9″ näytön ansiosta sovelluksen käyttö on todella miellyttävää.

Google Maps

Yli 220 maata ja satoja miljoonia navigointikohteita! Google Maps tarjoaa navigoinnin sateliittinäkymällä, reaaliaikaisilla liikennetiedoilla ja erittäin kattavilla POI-kohteilla.

Waze
Waze on Android Autolle ja Apple CarPlay:lle tehty yhteisöpohjainen navigointisovellus, joka näyttää myös kavereidesi sijainnit, esteet ja onnettomuudet sekä poliisien tarkistuspisteet ja paljon muuta.

Kalenteri (Apple CarPlay)
Uusi kalenterisovellus näyttää päivän tapaamiset ja muut kalenterimerkinnät selkeästi ryhmiteltynä.

Sisäänrakennettu Bluetooth

Bluetooth mahdollistaa handsfree-puhelut sekä musiikin langattoman striimauksen puhelimesta. Saat siis esim. Spotifyn ja kaikki mahdolliset nettiradiot toistettua Alpinen kautta.

USB ja HDMI

USB-liitännän avulla saat audio- ja videotiedostot toistettua muistitikulta ja HDMI-liitännän avulla voit liittää soittimeen esim. ulkoisen DVD-pyörittimen tai minkä tahansa muun laitteen, jossa on HDMI-lähtö. Digitaalisessa tiedonsiirrossa kuvan- ja äänenlaatu pysyvät korkealaatuisina

Alpinen säädettävyys ja äänenlaatu

INE-F904DC sisältää Bass Engine SQ:n, joka mahdollistaa äänen täydellisen säätämisen aina aikaviivesäädöistä, jakosuotimista ja yhdeksän-alueisesta taajuuskorjaimesta alkaen. Ja mikä hienointa, voit tehdä Android- ja iOS-laitteella säädöt ilmaisen TuneIt -sovelluksen avulla. Neljän voltin linjalähdöt sekä 24bit D/A -muuntimet ja tuki esim. FLAC-tiedostoille löytyvät, luonnollisesti.

RDS- ja DAB-virittimet

Perinteisen RDS-virittimen lisäksi INE-F904DC sisältää myös digitaalisen DAB-radion, joten voit ulkomailla kuunnella digitaalisia radiokanavia.

Puheohjaus

Google Assistant ja Siri mahdollistavat laitteen käytön puheohjauksella. Voit kysyä reittitietoja, hallita puheluita, sanella ja lähettää viestejä, irroittamatta otetta ohjauspyörästä. Google ei mahdollista Google Assistantin käyttöä Suomen kielellä.

GPS ja Glonass

INE-F904DC käyttää perinteisen GPS-paikannuksen lisäksi myös Glonass -paikannusta. Tämä tarjoaa paremman ja tarkemman sijainnin määrityksen haastavissa olosuhteissa, kuten korkeiden rakennusten lähellä sekä vuoristoissa. Laitteen mukana toimitetaan erillinen GPS-antenni, joten Apple CarPlay tai Android Auto navigoinnissa ei käytetä puhelimen gps-paikannusta.

1-DIN asennuskehys mukana

INE-F904DC:n mukana toimitetaan 1-DIN asennuskehys, joka on asennettavissa 1-DIN paikalla oleviin autoihin. Varmista, että laite on asennettu erittäin tukevasti, sillä soittimen painon vuoksi asennukseen pitää kiinnittää erityistä huomiota!

Ominaisuudet
Viritin

 • Muistipaikat: FM: 12 / MW: 6 / LW: 6
 • Auto Memory
 • Haku: Local / DX

RDS

 • RDS Toiminnto: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB viritin

 • DAB+ viritin
 • DAB+/DMB tuki
 • DAB+ Slideshow toiminto
 • DLS (Dynamic Label Service)
 • DAB Service Following
 • Muistipaikat: 18 kpl

BLUETOOTH®

 • Sisäänrakennettu BLUETOOTH®
 • Wide Band Speech teknologia
 • HFP (Hands-Free Profile) toiminto
 • Musiikin striimaus: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
 • Musiikin hallinta: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5 yhteensopiva
 • Kehittynyt BLUETOOTH® teknologia
 • Yhdistäminen: SSP (Simple Secure Pairing) tuki
 • Yksilöllinen parittaminen kahdelle puhelimelle saman aikaisesti (toinen HF-käyttöön, toinen musiikin toistoon)
 • Puhelinluettelo: Puhelinluettelon synkronointi
 • Pikahaku: 4 puhelinnumeroa / puhelin
 • Usean numeron tallentaminen: Yhdelle yhteystiedolle voi olla viisi eri puhelinnumeroa
 • Automaattinen vastaus
 • Puheluhistoria: Lähtevät / Saapuneet / Ei-vastatut
 • Uudelleensoitto
 • Volumesäätö: Lähtevän ja saapuvan äänen voimakkuudet
 • DTMF (Touch-Tone)
 • Signaalin voimakkuuden ilmaisin
 • Akun varauksen ilmaisin
 • Menu: 24 eri kieltä
 • Ohjelmisto päivitettävissä
 • Sisältää mikrofonin

Made for iPod® / iPhone®

 • Yhteensopiva: Made for iPod touch 6th/5th Gen., iPod nano 7th Gen., iPhone X, iPhone 8 ja 8 Plus, iPhone 7 ja 7 Plus, iPhone 6 ja 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4s
 • Yhdistäminen: USB-liitäntään
 • Haku: Playlist / Artist / Album /Song / Podcast / Genre / Composer / Audiobook
 • Aakkoshaku
 • Kansikuvan näyttö
 • Edellinen & Seuraava: Playlist / Artist / Album / Genre / Composer
 • M.I.X. (sekasoitto) Play: Song, Albums, All
 • Toisto
 • Akun lataus

Liitettävyys Apple CarPlay & Android Auto

 • Works with Apple CarPlay (vaatii CarPlay yhteensopiva iPhonen)
 • Works with Android Auto (vaatii Android yhteensopivan puhelimen) (HUOM: Android Auto ei ole ladattavissa Suomen Google Play -kaupasta, vaan se pitää asentaa puhelimeen muuta kautta)
 • HUOM: Android Auto ja Apple CarPlay eivät toimi langattomasti, vaan vaativat aina puhelimen liittämisen USB-kaapelilla soittimeen.

Sisäänrakennettu navigointi

 • Kartta: 46 maata (Länsi- ja Itä-Eurooppa) TomTom
 • Sisäänrakennettu raskaan kaluston ohjelmisto, joka ottaa esim. auton ulkomitat huomioon reittilaskennassa.
 • Kolmen vuoden ilmaiset karttapäivitykset
 • Valikkokielet: 29 kieltä
 • Opastus: 29 kieltä, 15 kieltä Text-to-Speech (TTS) ominaisuudella
 • Kehittynyt osoitehaku
 • Postinumerohaku
 • Vapaamuotoinen haku
 • POI kohteet
 • Smart Routes: Ottaa reittilaskennassa huomioon aiemmat reitit
 • Kehittynyt reittilaskenta
 • Eco reittilaskenta
 • 7 vaihtoehtoista reittisuositusta
 • TMC (Ei Suomessa käytössä)
 • Karttanäkymä: 2D ajosuunta, 2D Pohjoinen ylös, 3D
 • 3D City Mode: 3D rakennukset/kuvakkeet
 • Korkeuskartta: 3D kartat korkeusnäkymällä
 • 3D moottoritieliittymät: Näyttää liittymät opastekylteillä
 • Kaistaopastus
 • Tunnelitila
 • Moottoritietila
 • POI-kohteisiin soittomahdollisuus
 • Paikannus: GPS / Glonass, Gyroanturit, Auton nopeussignaali
 • Mukana GPS / Glonass antenni
 • Online-navigointi myös Apple CarPlay ja Android Auto -puhelimilla

USB-liitäntä

 • Mukana USB jatkokaapeli
 • Musiikin toisto: FLAC/MP3/WMA/AAC
 • Videotoisto: MP4 tuki
 • Tiedosto / Kansiohaku
 • Tag -haku
 • Kansiot Ylös / Alas
 • M.I.X. sekasoitto
 • Uudelleentoisto

Äänen säädöt

 • Bass Engine SQ
 • Bass Engine™ Pro
 • Subwoofer tasonsäätö
 • Subwoofer vaiheenkääntö
 • 4V High Voltage linjalähdöt (3pr.)
 • Taajuuskorjain: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
 • Dual HD EQ (9-alueinen parametrinen EQ etu/taka)
 • 6 kanavan digitaaliset aikaviiveet
 • Jakosuotimet
 • Äänensäädöt autotyypin mukaan
 • MediaXpander HD
 • Sovelluskohtainen volumesäätö
 • Sound Setting tiedostojen lataaminen
 • Helppo, Step-by-Step äänen säätö
 • Alpine TuneIt sovelluksen kanssa yhteensopiva

Yleistä

 • 4 x 50 W High Power Amplifier
 • Advanced Power IC
 • Näyttö: 9″ kapasitiivinen WVGA High Resolution näyttö
 • Valkoinen LED taustavalaisu
 • Hallinta: Touch, Drag, Flick
 • Suosikit -toiminto
 • Automaattiset asetukset kahdelle käyttäjälle
 • 3pr linjalähtöjä (4V, Etu / Taka / Subwoofer)
 • AUX-In: 1 A/V AUX tulo (3.5mm micro jack)
 • Valmius auton alkuperäiselle rattikaukosäätimelle
 • Valmius auton alkuperäsielle näytölle (UART liitäntä)
 • Navigoinnin opastuksen säätö
 • Alpine Direct -liitäntä peruutuskameralle
 • Kameran opastuslinjat
 • Peruutuskameran automaattinen kytkeytyminen
 • Simple Mode & Info Mode näyttöjen valinta
 • Visual EQ
 • Kontrastin säätö
 • Menu-kielet: 24kpl (AV / Bluetooth)
 • Kello
 • Automaattinen himmennys
 • Varkauskoodi
 • Ohjelmisto päivitettävissä
 • Moottoriantennin ohjaus
 • HDMI sisääntulo (vaatii Alpine HDMI kaapelin)
 • Start-Stop yhteensopiva

ERITTELY

Näyttö

 • 9″ kapasitiivinen WVGA
 • LCD: Transparent Type TN LCD
 • TFT Active Matrix
 • Pikselimäärä: 1,152,000 pixels (800 x 3 x 480)
 • Valkoinen LED -taustavalo
 • NTSC, PAL

Vahvistin

 • Max-lähtö: 4 x 50 W

FM-viritin

 • Taajuusalue: 87.5 - 108.0 MHz
 • Signaalikohinasuhde: 65 dB
 • Stereoerottelu: 35 dB

USB

 • USB yhteensopivuus: USB 2.0
 • Max. virrananto: 1,500 mA (CDP tuki)
 • USB-tyyppi: Massamuisti, toisto laitteesta
 • Tikun alustaminen: FAT 16/32
 • MP3 dekoodaus: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
 • WMA dekoodaus: Windows Media™ Audio
 • AAC dekoodaus: ACC-LC format ′′.m4a′′ file
 • FLAC dekoodaus
 • Kanavat: 2 (Stereo)
 • Toistoalue: 5 - 20k Hz ±1 dB *Toistoalue saattaa vaihdella käytetyn dekoodauksen ja bittivirran vaikutuksesta
 • Harmooninen särö (1kHz): 0.008%
 • Signaalikohinasuhde: 100 dB
 • Kanavaerottelu (1kHz): 85 dB

GPS / Glonass

 • GPS / Glonass antenni mukana

BLUETOOTH®

 • BLUETOOTH® Versio: Bluetooth V2.1+EDR
 • Lähtöteho: +4 dBm Max. (Power class 2)
 • HFP (Hands Free Profile)
 • OPP (Object Push Profile)
 • PBAP (Phone Book Access Profile)
 • HSP (Head Set Profile)
 • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
 • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)
 • SPP (Serial Port Profile)

Äänen säädöt

 • Subwoofer tasonsäätö: 0 to +15
 • Subwoofer vaiheenkääntö: 0° or 180°
 • BASS ENGINE SQ: 5 tyyppiä, tasot 0 to +6
 • Ylipäästösuodin: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • Ylipäästösuodin (jyrkkyys): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/okt.
 • Ylipäästösuodin (Gain): -12 - 0 dB
 • Alipäästösuodin: 20 / 25 / 31.5 / 40 / 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 Hz
 • Alipäästösuodin (Jyrkkyys): Off / -6 / -12 / -18 / -24 dB/okt.
 • Alipäästösuodin (Gain): -12 - 0 dB
 • Aikaviivesäädöt: 0.0 - 9.9ms (0.1ms step)
 • Dual HD EQ Etu + Taka
 • Parametrinen EQ (Alue 1): 20 - 100 Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 2): 63 - 315 Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 3): 125 - 500 Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 4): 250 - 1k Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 5): 500 - 2k Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 6): 1k - 4k Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 7): 2k - 7.2k Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 8): 5.8k - 12k Hz
 • Parametrinen EQ (Alue 9): 9k - 20k Hz
 • Parametrinen EQ (Gain): -14 - +14
 • Sovelluskohtainen volumesäätö: -14 - +14

HDMI

 • Sisääntulo 480p

Yleistä

 • Käyttöjännite: 14.4 V. DC (11-16V)
 • Linjalähdöt: 4 V / 10k ohms
 • Max. asennukulma: 30°

Dimensions

 • 1DIN runko ja 9" kapasitiivinen kosketusnäyttö
 • Rungon mitat(W x H x D) mm: 178 x 50 x 160 mm
 • Näytön mitat (W x H x D) mm: 235.2 x 152.2 x 19 mm

Huom: RUE-4360 kaukosäätimen käyttö edellyttää KRE-502E vastaanottimen liittämisen rattikaukosäädinliittimeen.

*) Huom: Android Auto sisältyy Android 10 käyttöjärjestelmään, mutta aiempiin Android-versioihin Android Auto pitää asentaa manuaalisesti. Team #peränurkka on tehnyt asentamisesta alla näkyvän videon.