Genelec G Two

Suosikkikaiuttimen uudistettu B-versio tehokkaammilla D-luokan vahvistimilla.

Viimeistely: valkoinen, musta ja upea raakavalu RAW.

Hinta / kpl

Valitse variaatio:

589,00 €

Tuotetiedot:

G Two on erittäin monipuolinen ja kompakti kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuunteluun, tietokonekäyttöön tai kotiteatteriympäristöön. Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G Two voidaan kytkeä suoraan esim. tietokoneen äänikortin, kannettavan mp3-soittimen, kotiteatterivahvistimen tai muun äänijärjestelmän linjatasoisiin antoliittimiin.
G Two:ssa on yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa kehitetty painevalettu alumiininen Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) kotelo, joka mahdollistaa erittäin suuren sisätilavuuden suhteessa kaiuttimen kokoon. Valettu rakenne on mekaanisesti luja ja akustisesti jäykkä, ja kotelon pehmeästi pyöristyvät kulmat eliminoivat kaiutinkotelon särmistä johtuvat heijastukset.
G Two:ssa on myös diskanttielementin ympärille muotoiltu Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain, joka mahdollistaa erittäin tasaisen taajuusvasteen sekä kuunteluakselilla, että siitä sivussa. Pitkä ja kaarevaksi muotoiltu refleksiputki päättyy laajenevaksi aukoksi kaiuttimen taakse saaden aikaan erinomaisen tarkan bassotoiston ilman häiritseviä virtausääniä. Näiden ratkaisujen ansiosta G Two:n stereokuvan tarkkuus ja bassotoisto ovat poikkeuksellisen hyvät kaiuttimen ulkomittoihin nähden.
Jokaisen Genelec G Two:n mukana toimitetaan vakiona Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta. Iso-Pod™ on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby -tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.
Yhdessä Genelec F One -subwooferin kanssa G Two muodostaa loistavan ja erittäin suorituskykyisen stereokaiutinyhdistelmän. Mikäli olet aikeissa surroundjärjestelmän G Two kaiuttimista, on suosituksemme subwooferiksi F Two.


TEKNISET TIEDOT:

  • Äänenpaine, yksittäinen kaiutin,hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys: 100 dB SPL
  • Bassoelementti: 4"
  • Diskanttielementti: 3/4" metallikalotti
  • Taajuusvaste: 56 - 21000 Hz (-6 dB)
  • Vahvistinteho /kanava: basso 50 W, diskantti 50 W D-luokan vahvistimet
  • Mitat (K x L x S): 242 x 151 x 142 mm Isopod jalustalla
  • Paino: 3,2 kg


Katso video, jossa kerrotaan miten säädät Genelec-kauttimesi soimaan halutussa tilassa parhaalla mahdollisella tavalla:

Linkki valmistajan tuotesivulle: