Genelec G Three


Siro ja suorituskykyinen 2-tie aktiivikaiutin.

Viimeistely: valkoinen, musta ja upea raakavalu RAW.

Hinta / kpl


Valitse variaatio:

729,00 €

Tuotetiedot:

G Three on erittäin kompakti ja tehokas kaiutin, joka soveltuu erinomaisesti esim. musiikin kuunteluun tai kotiteatteriympäristöön. Sen MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) -kotelossa on pyöristetyt kulmat ja pehmeästi kaartuvat etu- ja sivupaneelit, minkä ansiosta kaiutinkotelon reunaheijastumat on saatu minimoitua. Tuloksena on erittäin tasainen taajuusvaste ja tarkka stereokuva.

Kuten kaikki Genelecin G -sarjan kaiuttimet, myös G Three on tehty yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa ja se on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. 

Erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 40 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona G Threen:n varustukseen. 

G Three on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten.
Jokaisen Genelec G Three:n mukana toimitetaan vakiona Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta. Iso-Pod™ on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby -tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Jos tarvitaan erittäin suuria äänenpaineita ja todella alas ulottuvaa bassotoistoa, voidaan järjestelmää laajentaa stereokäytössä F Two -subwooferilla tai monikanavasovelluksissa esim. 7060A -subwooferilla.


TEKNISET TIEDOT:

  • Äänenpaine, yksittäinen kaiutin,hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys: 104 dB SPL
  • Bassoelementti: 5"
  • Diskanttielementti: 3/4" metallikalotti
  • Taajuusvaste: 47 - 25000 Hz (-6 dB)
  • Vahvistinteho /kanava: basso 50 W, diskantti 50 W, molemmat D-luokkaa
  • Mitat (K x L x S): 299 x 189 x 178 mm (Isopod jalustalla)
  • Paino: 5 kg

Katso video, jossa kerrotaan miten säädät Genelec-kaiuttimesi soimaan tilassasi, parhaalla mahdollisella tavalla:

Linkki valmistajan tuotesivulle: