Fischer&Fischer SN/SL470M

Kun kaipaat isompaa, erottelukykyistä kaiutinta, joka täyttää isonkin tilan puhtaalla ja tarkalla äänellä. 

Hinta / pari

Saatavana myös SL-mallina lisähintaan ( maalattu RAL ).
Valitse variaatio:

Alkaen 18 200,00 €

Tuotetiedot:

Fischer & Fischerin kaiutin-kavalkadia yhdistää liuskekiven käyttö kaikissa malleissa. Resonoimattoman kotelon sivutuotteena seuraa melkoinen paino. 

SN470M on yli metrin korkuinen mutta olemukseltaan solakka kaiutin. Luonnonharmaa kivipinta on yksilöllinen, ajaton ja useimpien mielestä varsin tyylikäs.

Eksoottinen ulkokuori on yhdistetty koeteltuun tekniikkaan. Kolmitiekaiuttimen elementit on sijoitettu etulevyyn. Aivan kotelon yläosassa on alumiinisella vaiheplugilla varustettu keskiäänielementti, jonka kartiomateriaali on hiilikäsiteltyä paperia. Se vuotaa hallitusti dipolina takaseinään aukeavan vaimennetun aukon kautta.

Sen alle sijoitettu Heilin AMT-rakenteeseen perustuva diskantti tulee Mundorfilta. Noin 10-senttinen nauhamainen elementti on itse asiassa laskostettu kalvo, joka toimii haitarimaisesti. Niinpä se kykenee liikuttamaan kokoonsa nähden tehokkaasti ilmaa.

Bassoelementtejä on kaksi, ja ne ovat kooltaan 180 millimetriä. Niiden kerrosrakenteinen kartio on suurin piirtein samaa materiaalia kuin keskiäänielementtikin. Suurehko refleksiputki avautuu eteenpäin. SN470m:ssä on rodiumpinnoitetut kaiutinliitännät sekä bassoille että ylä-äänille. Hopeinen siltainkaapeli poistettuna kaiutinta voidaan ajaa myös kaksoisvahvistettuna..

Laatukomponenteista kasattu jakosuodin noudattaa ensimmäisen ja toisen asteen jyrkkyyksiä. Nimellisimpedanssi on neljä ohmia ja herkkyys 89 desibelin luokkaa. 

Tekniset tiedot:

Frequency response: (+/- 3 dB) 34 – 27,000 Hz
Impedance: 4 ohms
Sensitivity: 89 dB (1 W / 1 m)
Max. Acoustic Pressure: 112 dB
Crossover network: 1st and 2nd order phase and impedance corrected filter
Design Principle: Bass Reflex
Bass System: Two 180mm FISCHER & FISCHER cone drivers with carbon paper & foam sandwich membrane
Midrange System: One 180mm FISCHER & FISCHER cone driver with carbonized paper, carbon foil sandwich membrane and aluminium phase plug
Treble System: One FISCHER & FISCHER Air Motion Transformer (AMT), special specification custom made by Mundorf
Connecting Terminals: 63A rhodium plated connecting terminals, bi-wiring with pure silver bridges with direct lossless connection to the crossover
Cabinet: 20-23mm low-resonance thick natural slate plates
SN – Natural surface
SL – Polished and lacquered in all RAL and available car colours
Floor System: Aluminium, height adjustable & levelable
Dimensions: (H x W x D) 1115 x 220 x 350 mm
Dimensions, Overall incl. floor system: 1160 x 325 x 405 mm
Weight: 88 kg
Warranty: 10 years