Denon DCD-900NE CD-soitin

Edistyneellä AL32 Plus -prosessoinnilla ja integroidulla USB-portilla varustettu Denon DCD-900NE CD-soitin paljastaa korkearesoluutioista toistoa tukevien tavallisten CD- ja USB-lähteiden korkealaatuisimmat äänisignaalit.

Valitse variaatio:

519,00 €

Tuotetiedot:

LAAJENNETTU LEVY-, FORMAATTI- JA USB-TUKI:
DCD-900NE toistaa CD-, CD R/RW-, MP3- ja WMA-formaatteja. Tai liitä USB-tikku kuunnellaksesi studiotason 192 kHz/24 bit tai DSD 2,8 MHz/5,6 MHz FLAC-tiedostoja.

ADVANCED AL32 PROCESSING PLUS:
Käyttää datan interpolointialgoritmeja, ylinäytteistystä ja bittisyvyyden laajennusta äänentoistoon, joka on kauniin uskollista alkuperäiselle äänelle.

SUUNNITELTU VÄHENTÄMÄÄN TÄRINÄÄ JA HÄIRIÖITÄ:
Toteutettu erityisesti sovitetuilla tehomuuntajilla sekä parannetulla eri audio- ja digitaaliosioiden fyysisellä erotuksella, mikä vähentää sekä tärinää että häiriöitä.

ÄÄNITEKNIIKAN JOHTAJUUDEN PERINTÖ:
Vuonna 1910 perustetulla Denonilla on vaikuttava lista alan ensimmäisiä audioinnovaatioita. Kohdennettu investointi tuotekehitykseen varmistaa, että saat uusimman teknologian ja parhaan laadun jokaisella

DAC MASTER CLOCK -SUUNNITTELU:
Tarkkaan suunniteltu kellopiiri sisältää korkealaatuisen oskillaattorin, joka vaimentaa jitteriä, varmistaen optimaalisen tarkkuuden D/A-muunnoksessa ja optimoiden digitaalisen äänipiiristön.kuuntelukokemuksella.

EDISTYKSELLINEN PIIRISUUNNITTELU LYHYELLÄ SIGNAALIPOLULLA:
Piirilevyt on suunniteltu lyhentämään signaalireittejä, mikä vähentää häiriöitä puhtaan ja alkuperäisen tallenteen mukaisen äänen toistamiseksi.

TEKNISET TIEDOT:

  • Signaali-kohinasuhde: 115 dB (CD/USB)
  • Line Level Output: 2.2Vms
  • Digitaalisuodatin: AL32 Processing Plus
  • Taajuusvaste: USB (PCM/DSD): 2Hz - 50kHz (-3dB), CD: 2Hz - 20kHz D/A-muunnos
  • Dynaaminen ala: 101 dB (CD)
  • Harmoninen särö (THD): USB DSD: 0.0015%, USB PCM 24bit: 0.0020%, CD: 0.0025%
  • DAC IC: ES9018K2M