Dali Sub E-12 F -aktiivisubwoofer

Päivitetty suosikki -subwoofer elokuvalle tai musiikille.

Valitse variaatio:

899,00 €

Tuotetiedot:

DALI SUB E-12 F on tyylikäs subwoofer, joka riittää useimpiin tarkoituksiin, olipa ohjelmassa musiikkia tai elokuvia. SUB E-12:ssa on 12 tuuman bassokaiutin, joka pystyy siirtämään runsaasti ilmaa tehokkaasti ja tarkasti. Kartio on valmistettu puhtaasta alumiinista maksimaalisen jäykkyyden ja ulkonäön saavuttamiseksi

Tämän subwooferin sydän on 170 W:n RMS-luokan D vahvistin, jonka vaste on erittäin lineaarinen. Klassisen DALI-tavaramerkin ansiosta se toimii yksinkertaisesti AV-järjestelmäsi täydellisenä matalataajuisena jatkeena. Tuloksena on tehokas, tasapainoinen basson toisto ja virheetön integrointi kaiuttimiesi kanssa. Lisäksi integroitu rajoitin auttaa suojaamaan subwooferiasi ylikuormitukselta.

SUB E-12 F:n takalevyssä on säätimet äänenvoimakkuuden, vaiheen ja ylemmän jakotaajuuden säätämiseen, kun taas virran päälle/pois-toiminto toimii automaattisesti signaalintunnistuksen kautta. LFE- tai LINE-tulovaihtoehdoilla tämä subwoofer sopii helposti kaikkiin AV-kokoonpanoihin.

DALI SUB E-12 F:tä suositellaan täydentämään OPTICON-, ZENSOR- ja SPEKTOR-sarjoja, ja se on yhteensopiva kaikkien DALI-kaiuttimien kanssa täydellisenä täydennyksenä DALI-surround-kokoonpanolle .