CTK SPEAKERKIT-vaimennussarja

Näppärä ja edullinen vaimennuspaketti, jolla teet yhden tai kahden kaiutinparin ympärille kevyen vaimennuksen.

Vähentää resonointia ja parantaa midbassotoistoa.

Paksuus: 2,0mm
Paketissa: 0,25m²

11,90 €

Tuotetiedot:

Oli autossasi sitten tehdas- tai jälkiasenteiset kaiuttimet, niiden soinnin parantaminen on todella edullista CTK Speakerkit:n avulla.

CTK Speakerkit sisältää neljä vaimennusmatto-arkkia (25 x 25cm / kpl), jotka on tarkoitettu asennettavaksi joko neljän kaiuttimen ympärille tai kahden kaiuttimen ympärille / taakse. Tällä saadaan vähennettyä kaiuttimen aiheuttamaa resonointia ovipellissä ja tukevoitettua kaiuttimen. CTK Speakerkit parantaa erityisesti keskiääni- ja midbassotoistoa.

CTK vaimennusmatot tunnetaan mm. markkinoiden tehoikkammasta liimapinnastaan, eikä Speakerkit tee tässä kohdassa poikkeusta.

  • Mato koko: 25 x 25cm
  • Paksuus: 2mm
  • Kappalemäärä: 4kpl
  • Mattojen yht.laskettu ala: 0,25m²
  • Paino: 850g

CTK on erikoistunut kumi- ja polymeeripohjaisten vaimennusmateriaalien valmistukseen ja vaimennustuotteet ovat erityisesti suunniteltu henkilö-, paketti- ja hyötyajoneuvojen vaimentamiseen sekä eristämiseen. CTK valmistaa kaikki tuotteet omassa tehtaassaan ja tuotekehitys tapahtuu omassa laboratoriossa, joten tuotteiden korkeaa laatua pystytään valvomaan koko tuotantoprosessin ajan ja tuotekehitys on täysin omissa käsissä.