Bluesound Powernode

Kolmannen sukupolven POWERNODE  Tässä uutuusmallissa on 3 sisääntuloa, sisältäen myös halutun HDMI ARC (eARC) liitännän televisiolle. 

Lisää vain kaiuttimet.

Väri: valkoinen tai musta

Heti toimitukseen molemmilla väreillä !

Valitse variaatio:

999,00 €

Tuotetiedot:

LANGATON STRIIMAAVA VERKKOVAHVISTIN MONIHUONEOMINAISUUKSILLA. LISÄÄ VAIN KAIUTTIMET.

Bluesound POWERNODE on päivitetty versio ehkä kaikkien aikojen suosituimmasta HiFi laitteesta - integroidusta vahvistimesta. Vain Bluesound yhdistää palkitun audiofiilitasoisen HybridDigital™ vahvistintekniikan ja D/A teknologian digitaaliseen verkkosoittimeen.

Lisää vain kaiuttimet ja kuuntele haluamaasi striimipalvelua tai nettiradiota. Syvän bassotoiston ystävä osaa arvostaa jakosuotimella varustettua subwoofer liitäntää. Tulevaisuuden HiFi:ä - tänään.

 • Suoriutuu helposti premium kaiuttimiesi vaativastakin kaiutinkuormasta.
 • Teho 80 W per kanava HybridDigital™ vahvistintekniikkalla
 • Voimanlähteenä State of the Art neliytiminen 1,8 GHz: n ARM® Cortex ™ A53 -prosessori ja 32-bittinen/384 kHz premium da muunnin takaa virheettömän toiston tarkuuden ja selkeyden
 • HDMI eARC liitäntä televisiolle
 • Digitaaliset ja analogiset tuloliitännät, subwoofer liitäntä, langallinen ja langaton kuulokeliitäntä
 • Langaton Dolby® Surround ääni
 • HiRes laatua pilvipalveluiden suoratoistossa, internet radioissa sekä omassa paikallisessa musiikkikirjastossa
 • Kaksikaistainen Wi-Fi, Gigabit Ethernet ja tuki kaksisuuntaiselle Bluetooth aptX HD Bluetooth -tekniikalle takaa musiikin toiston keskeytyksettä.
 • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen BluOS Controller appi sekä helppo käyttöönotto
 • Käyttöpaneelin kosketusohjaimet esiasetuksilla, valaistus liiketunnistuksella
 • IR -sisääntulo sekä oppiva IR; ohjaa POWERNODEa lisävarusteena saatavalla RC1 -kaukosäätimellä.
 • Puheohjaus Amazon Alexa Skills; Actions on Google
 • AirPlay 2:n avulla voit soittaa musiikkia tai podcasteja kaiuttimista kaikkialla talossasi - synkronoituna.

LISÄÄ VAIN KAIUTTIMET.

Ohjelmalähde, laitteen ohjaus ja vahvistin on pakattu pienikokoiseen ja minimalistiseen POWERNODEen. Ota kaikki irti suosikkikaiuttimistasi palkitulla audiofiililaatuisella vahvistimella, joka tuottaa 80 wattia per kanava ilman säröä. Ensiluokkainen da-muunnin tarjoaa virheettömästi korkealaatuista, studiolaatuista musiikkia, mukaan lukien FLAC ja MQA tiedostomuotojen tuen. BluOS Controller -sovellus yhdistää sinut suosittuihin suoratoistopalveluihin, kuten Spotify, Tidal, Qobuz ja kymmenet muut, tai omasta musiikkikirjastostasi Apple Airplay2:n, aptX HD Bluetoothin, verkkolevyn tai USB-kiintolevyn kautta.

HIGH RES MUSIIKKIA, KAIKKIALLA.

Olipa kyseessä yksi tai useampi huone, POWERNODE on tähän monipuolinen työhevonen. Etsitkö perinteistä 2 -kanavaista audiofiilikuuntelukokemusta? Lisäät vain suosikkikaiuttimesi. Tai lisää PULSE SUB+ langattomasti niin saat laadukkaan 2.1 järjestelmän. Lisää kaksi PULSE FLEX 2i kaiutinta, jotta saat järjestelmääsi langattoman Dolby® Surround kotiteatterin. Lisäämällä muita Bluesound tuotteita kotiisi saat todellisen audiofiilitasoisen monihuonejärjestelmän käyttöösi.

TOIMII HYVIN MYÖS MUIDEN KANSSA.

Nyt voit liittää televisiosi näppärästi HDMI eARC liitännän kautta NODEen ja hyödyntää television kaukosäädintä myös voimakkuuden säätöön. Tämän lisäksi tarjolla on vielä analogiset ja/tai digitaaliset tuloliitännät esim. levysoittimen liittämiseen. POWERNODEn voi kytkeä niin langattomaan kuin langalliseen verkkoon helposti ja nopeasti. Apple käyttäjät voivat hyödyntää myös AirPlay 2 ominaisuuksia ja kuulokkeet saadaan liitettyä langattomasti Bluetoothin (aptX HD laatu) avulla tai sitten perinteisesti johdolla. 

"B" ON "ÄLYKKYYS".

BluOS käyttöjärjestelmän avulla voit helposti luoda monihuone Hi-Res äänijärjestelmän muutamalla sovelluksen napautuksella. Myös handsfree ääniavustajia on tarjolla, kuten esim. Siri, Google Voice tai Alexa. Smart Home älykotiammattilaiset arvostavat suuresti mm. Lutron, Crestron, Control4, RTI, Elan -ohjaimia jotka ovat käytettävissä.

TÄYTÄ KOTISI MUSIIKILLA.

Yhdistä verkossa POWERNODE muihin Bluesound tuotteisiin kotonasi, niin saat helposti ohjattavan ja langattoman monihuonejärjestelmän. Ohjaus hoituu loogisella ja helppokäyttöisellä BluOS käyttöjärjestelmällä omalta älylaitteeltasi.


VAPAUTA MUSIIKKISI.

Miljoonat musiikkikappaleet ovat kuunneltavissasi, helposti !