BLUESOUND NODE X, Premium Wireless Hi-Res monihuone verkkosoitin (N131)

UUTUUS !

BLUESOUND tuotemerkin syntymästä on kulunut nyt 10 vuotta. Aika kuluu kuin siivillä ja tuotemerkistä on tullut synonyymi sanalle Hi-Res verkkosoitin.

Bluesound juhlistaa tätä merkkivuotta rajoitetun ajan myynnissä olevalla tuotteella, BLUESOUND NODE X:llä.

Juhlatuotteeseen on pakattu audiophile ESS Sabren DAC -piiri, uusi patentoitu THX AAA, lähes jitteritön high-end kuulokevahvistin, 6.3 mm kuulokeplugi sekä myös alumiininen RC1 kaukosäädin.

BLUESOUND NODE X Anniversary Edition on väriltään satiininhopea.

#LivingHiFi

799,00 €
 • Yhdistä mihin tahansa olemassa olevaan stereovahvistimeen, AV-vastaanottimeen tai aktiivikaiuttimiin.
 • Voimanlähteenä State of the Art neliytiminen 1,8 GHz: n ARM® Cortex ™ A53 -prosessori ja premium ESS Sabre d/a muunnin 9028Q2M
 • HDMI eARC liitäntä televisiolle
 • Digitaaliset ja analogiset tulo- ja lähtöliitännät, subwoofer liitäntä
 • State of the art kuulokevahvistin THX's Achromatic Audio Amplifier (THX AAA™) teknologialla ja täysikokoinen 6.3 mm plugiliitäntä mahdollistaa tinkimättömän kuulokekuuntel
 • langaton kuulokeliitäntä Bluetooth -kuulokkeille
 • HiRes laatua pilvipalveluiden suoratoistossa, internet radioissa sekä omassa paikallisessa musiikkikirjastossa
 • Kaksikaistainen Wi-Fi, Gigabit Ethernet ja tuki kaksisuuntaiselle Bluetooth aptX HD Bluetooth -tekniikalle takaa musiikin toiston keskeytyksettä.
 • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen BluOS Controller appi sekä helppo käyttöönotto
 • Käyttöpaneelin kosketusohjaimet esiasetuksilla, valaistus liiketunnistimella
 • BLUESOUND RC-1 kaukosäädin
 • IR -sisääntulo sekä oppiva IR
 • Puheohjaus Amazon Alexa Skills; Actions on Google
 • AirPlay 2:n avulla voit soittaa musiikkia tai podcasteja kaiuttimista kaikkialla talossasi - synkronoituna.
 • TOIMII HYVIN MYÖS MUIDEN KANSSA

  Nyt voit liittää televisiosi näppärästi HDMI eARC liitännän kautta NODEen ja hyödyntää television kaukosäädintä myös voimakkuuden säätöön. Tämän lisäksi tarjolla on vielä analoginen tai digitaalinen tuloliitäntä esim. levysoittimen liittämiseen. NODEn voi kytkeä niin langattomaan kuin langalliseen verkkoon helposti ja nopeasti. Apple käyttäjät voivat hyödyntää myös AirPlay 2 ominaisuuksia ja kuulokkeet saadaan liitettyä myös langattomasti Bluetoothin (aptX HD laatu) avulla.

  MISTÄ TAHANSA MIHIN VAIN

  Laadukas musiikinkuuntelu voi tapahtua missä tahansa kotisi huoneessa. Sen mahdollistaa ainutlaatuinen monihuonesovelluksemme. Bluesound NODE X käyttää palkittua BluOS käyttöjärjestelmää joka on ainoa alusta maailmassa joka mahdollistaa jopa 64 eri tilaa / soitinta samassa järjestelmässä. Myös monihuonekäytössä Bluesound tukee 24 bittistä Hi-Res korkearesoluutio -ääntä.

  Lisäämällä järjestelmääsi Bluesound -laitteita laajenee musiikki kodissasi haluamallasi tavalla.

  CONTROL FREAK

  Pikanäppäimet, kuten toisto/tauko, raidan ohitus ja äänenvoimakkuus hoituu myös kosketuspaneelista laitteen päältä. Ääniavustajat kuten Siri, Alexa tai Google Voice, ovat myös käytettävissä tarvittavien mahdollisten lisälaitteiden avulla. Käyttö onnistuu myös ohjelmoimalla omaan IR kaukosäätimeesi NODE X:n komennot tai käyttää toimituksen mukana tulevaa Bluesound RC1 kaukosäädintä.

  Lisäasetukset, mukaan lukien äänensäätimet, bassokaiuttimen jakotaajuus ja asetukset ulkoisen da- muuntimen liittämiseksi ovat käytettävissä BluOS Controller -sovelluksessa. NODE X voidaan myös integroida älykkääseen kotiin, jossa on Lutronin, Control4, Elanin, RTI:n, Crestronin tai muiden suosittujen kotiohjausjärjestelmien monipuoliset ohjaimet.

  TÄYTÄ KOTISI MUSIIKILLA

  Yhdistä verkossa NODE X muihin Bluesound tuotteisiin kotonasi, niin saat helposti ohjattavan ja langattoman monihuonejärjestelmän. Ohjaus hoituu loogisella ja helppokäyttöisellä BluOS käyttöjärjestelmällä omalta älylaitteeltasi.

  VAPAUTA MUSIIKKISI

  Miljoonat musiikkikappaleet kuunneltavissa heti.