B&W Pi7 S2 -langattomat vastamelu-nappikuulokkeet

Uusi versio PI7 -kuulokkeesta. 

Entistä parempi ääni ja akunkesto.


Valitse variaatio:

399,00 €

Bowers&Wilkins kaiutinvalmistajalta; uusi Pi7 S2

Uudet S2 mallit jatkavat jo aikaisemmin julkaistujen mallien perintöä tarjoamalla luokkansa parasta ääntä. Uusissa malleissa on parempi akun kesto, pidempi Bluetooth kantavuus ja täysin uudet värivaihtoehdot. Uudistettu antennisuunnittelu parantaa Pi7 S2:n yhteyttä mahdollistaen jopa 25 metrin Bluetooth-kantaman entistä vakaamman ja laadukkaamman kuuntelukokemuksen puolesta. Akunkesto on kertalatauksella jopa 5 tuntia ja latauskotelo kasvattaa sitä jopa 16 tunnilla. 15 minuutin pikalataus tuo kaksi lisätuntia musiikin kuunteluun kuulokkeilla.

Pi7 S2 on yhteensopiva Bowers & Wilkins Music -sovelluksen kanssa.

Saumattoman käyttökokemuksen, mukaan lukien asetusten, melunvaimennuksen tason ja käyttösensorin säädön, tarjoava applikaatio tukee lisäksi hi-res-suoratoistoa suoraan älylaitteeltasi kuulokkeisiin esimerkiksi Qobuz-, TIDAL- ja Deezer-palveluiden kautta.

Pi7 S2 tukee edellismallin tavoin suosittua Wireless Audio Retransmission -toimintoa

Tämä mahdollistaa ulkoisen äänilähteen liittämisen latauskoteloon ja äänen siirtämisen sitten langattomasti kuulokenappeihin. Tämän ansiosta voit liittää kotelon kaapelilla esimerkiksi lentokoneen viihdejärjestelmään tai musiikkisoittimen kuulokeliitäntään ja nauttia laadukaasta langattomasta äänensiirrosta suoraan nappikuulokkeisiisi.

Helppokäyttöisyys

Kuulokkeiden toimintoja (kuten kappaleen vaihtaminen, puheluun vastaaminen ym.) ohjataan yhdellä painikkeella suoraan kuulokenapista tai puheohjauksella (Siri tai Google Assistant yhdistetystä laitteesta riippuen). Painikkeen toimintoja voi muokata mieltymystensä mukaiseksi Bowers & Wilkins Music -sovelluksessa.

Luokkansa paras ääni

Lippulaivamalli Pi7 S2 tukee yhä "Qualcomm® aptX™ Adaptivea", joka tarjoaa äänen lähetyksen korkealla resoluutiolla yhteensopivista äänilähteistä sekä 24-bit/48kHz lähetyksen kuulokkeiden välillä.

Pi7 S2 mallissa on 9.2mm Bowers & Wilkins elementit ja "balanced armature" diskantit. Jokaisella elementeistä on oma vahvistin.

Pari hybridielementtejä omilla vahvistimillaan tuo äänentoistoon voittamattoman eloisuuden ja yksityiskohtaisuuden. Pi7 S2 sisältää myös aktiivisen melunvaimennuksen, joka mukautuu automaattisesti ympäröivän melutason mukaan ja tarjoaa parhaan mahdollisen, häiriöttömän kuuntelukokemuksen. Yhteensä kuusi mikrofonia varmistaa kristallinkirkaan puhelulaadun.

Tekniset tiedot:

24-bit audiotoisto
Korkealaatuinen DSP
Aktiivinen mukautuva melunvaimennus (ANC)
Bluetooth
Tuetut koodekit: aptX Adaptive / aptX HD / aptX Low Latency / aptX Classic / AAC / SBC
Akunkesto: 5 h + 16 h latauskotelolla
3 x mikrofonia per kuuloke
Lataus: USB-C tai langaton Qi-lataus
Elementti: 1 x 9,2 mm dynaaminen, 1 x Balanced armature