ALPINE R2-S652 2-tie erillissarja

UUTUUS !

Täysin uudistettu Alpine R-Series PROFESSIONAL 6,5″ erillissarja.

399,00 €

Alpinen R-Series -malliston kolmas sukupolvi on täällä!

Alpine uudisti koko R-Series kaiutinmallistonsa ja kaikki uudet mallit ovat nyt Hi-Res Audio sertifioituja, joissa toistoalue ulottuu jopa 40 kilohertsiin saakka!
Ensimmäistä kertaa Alpinen historiassa, R-Series mallisto kattaa nyt myös kolmetiesarjan, jollaista on viime vuosina toivottu hartaasti. Kaksitie-erillissarjoista on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa, Standard sekä Professional.
6,5″ sekä 6 x 9″ kaiuttimista on saatavissa erillissarjojen lisäksi myös koaksiaalikaiuttimet.

Alpine 2022 R-Series mallisto:

  • R2-S65 Standard (6,5″ koaksiaali)
  • R2-S69 Standard (6×9″koaksiaali)
  • R2-S65C Standard (6,5″ erillissarja)
  • R2-S69C Standard (6×9″ erillissarja)
  • R2-S652 PROFESSIONAL (6,5″ erillissarja)
  • R2-S653 PROFESSIONAL (6,5″ kolmitiesarja)

6,5″ PROFESSIONAL erillissarja

R2-S652 on uuden R-Series malliston "PROFESSIONAL" erillissarja, jossa on valurunkoiset 6,5″ midbassot, 4,3cm diskantit sekä erittäin laadukkaista komponenteista kasatut kaksitiesuotimet. Täysin uudistetun sarjan toistoalue on erittäin laaja, aina 65 hertsistä neljäänkymmeneen kilohertsiin saakka.

Lasikuituvahvistettu kartio

Uutena R-Series mallistojen midbassoissa käytetään nyt lasikuituvahvistettuja kartioita. Kartiomateriaali on erittäin kevyt ja erittäin jäykkä, jonka ansiosta toisto saadaan todella tarkaksi.

Valurungot ja suuret magneetit

Alpine R-Series PROFESSIONAL erillissarjat (R2-S652 ja R2-S653) ovat valurunkoisilla mideillä, kun edullisemmat "Standard" malliston kaikki kaiuttimet ovat komposiittirungoilla.
Alumiinirungon etuna on täysin värähtelemätön rakenne ja mahdollisuus käyttää raskaampia magneetteja. Entistä suuremmista magneeteista huolimatta, midbasson asennussyvyys on saatu pidettyä samana edeltävään R-Series mallistoon nähden.

Hi-Res Audio diskantit

Uudet magnesium-kartioiset diskantit toistavat musiikin pienimmätkin yksityiskohdat todella tarkasti ja toisto menee aina 40kHz:iin saakka.
Voit asentaa diskantit pinta-asennuskupeilla tai käyttää upotuskuppeja. Molemmissa asennusvaihtoehdoissa on mahdollisuus vielä suunnata diskantteja kupeissaan

Helppo asennettavuus

Diskanttikaiuttimet ovat purettavissa ja niiden asentaminen auton tehdasasenteisen diskantin paikalle esimerkiksi A-pilariin, peilikolmioon tai ovipaneeliin onnistuu entistä useampaan autoon. Tällaisella asennuksella auton sisätilan ilme saadaan pysymään ennallaan.

Huippuluokan kaksitiesuotimet

R-Series PROFESSIONAL erillissarjat ovat Standard -malleja suuremmilla jakosuotimilla, joissa on parhaan mahdollisen äänenlaadun edellytyksenä käytetty ainoastaan huippuluokan komponentteja. Jakosuotimissa on diskantin kolmeportainen tasonsäätö (-3db / 0dB / +3dB).

HAMR ripustus

Alpinen HAMR (High-Amplitude Multi-Roll) ripustuksen ansiosta kartion liikerata pysyy lineaarisena kaikilla äänenvoimakkuuksilla, jonka ansiosta bassotoisto on erittäin kontrolloitu myös suuremmilla volumeilla.

Uudet suojaritilät

Kolmannen sukupolven R-Series -malliston suojaritilät ovat sekä tukevat että erittäin hienot. Ritilät on toteutettu niin, että kaiuttimien ulkohalkaisija ei kasva lainkaan.

Ominaisuudet:

6,5″ PROFESSIONAL erillissarja

6,5″ (165mm) midbasso

43mm diskantti

Diskanteissa magnesiumkartio

Midbassot valurungoilla

Midbassoissa lasikuituvahvistettu kartio

Kaksitiesuotimet, diskantin tasonsäädöllä

Mukana kaiutinritilät


Tekniset tiedot:

Toistoalue: 65Hz - 40kHz

Impedanssi: 4ohm

Herkkyys: 88dB

Tehonkesto RMS: 100W

Tehonkesto Max: 300W

Upotusreiän halkaisija: 13,5cm

Upotussyvyys: 6,3cm