ALPINE INE-F904D

Alpine "Halo 9", nyt myös sisäänrakennetulla navigoinnilla ja kolmen vuoden ilmaisilla TomTom karttapäivityksillä.

999,00 €

Erittäin suosittu Alpine Halo 9, nyt myös sisäänrakennetulla navigoinnilla.

Alpine "Halo 9 Navi" pitää sisällään iGo Primo NextGen navigoinnin 46 maan TomTom -kartoilla, sekä kolmen vuoden ilmaisilla karttapäivityksillä. Voit navigointiin käyttää myös Apple CarPlay tai AndroidAuton navigointisovelluksia (esim. Google Maps tai Waze).

"Halo9" on saatavissa kolmena eri versiona:

  • iLX-F903D (ilman sisäänrakennettua navia)
  • INE-F904D (sisäänrakennetulla navilla)
  • INE-F904DC (sisäänrakennetulla raskaan kaluston navilla)

Erittäin tyylikäs näyttö vaalealla ambient light valaistuksella luo soittimelle "kelluvan" vaikutelman. Bluetooth Handsfree sekä audio striimaus, USB -videotoisto, RDS- ja DAB -virittimet sekä paljon paljon muuta. INE-F904D tuo tulevaisuuden multimediaominaisuudet autoosi jo tänään.

INE-F904D ei sisällä lainkaan CD- / DVD-koneistoa, jonka ansiosta soittimen rakenne on erittäin siro. 9″ WVGA-näyttö tulee kojelaudasta ulospäin ja Halo 9 nimi juontaakin juurensa näytön kelluvaan rakenteeseen. Näytön vaalea taustavalaisu korostaa tätä suuren näytön "ilmassa leijumista".

1-DIN runko - 9″ näyttö

INE-F904D on 1-DIN kokoisella rungolla, joten soitin on asennettavissa mihin tahansa autoon, jossa on 1-DIN tai 2-DIN asennuspaikka. 9″ High Resolution kosketusnäyttö kiinnitetään soittimen runkoon metallikiinnikkeillä, joten näyttö istuu tiukasti paikoillaan, eikä värise tai heilu ajaessa.

Näytön korkeuden ja kulman säätö

Pystyt säätämään näytön kulmaa +45 asteesta -20 asteeseen, joka mahdollistaa asentamisen erittäin moneen ajoneuvoon. Säätämisen jälkeen näyttö lukitaan keskusyksikköön, joka takaa näytön tukevan istumisen paikallaan, eikä näyttö notku tai vääntyile kun painat kosketusnäytön painikkeita.

Näytön korkeutta voidaan säätää +/- 3cm keskikohdasta ja voit myös säätää näytön syvyyttä 20mm. Säädön jälkeen näyttö lukitaan tiukasti paikalleen.


Kamerat

Voit lisätä INE-F904D -soittimeen myös Alpinen HDR-peruutuskameroita, jotka tarjoavat huippuluokan kuvanlaadun kaikissa valaistusolosuhteissa. Peruutuskameran kuva tulee 9″ näytölle automaattisesti, kun autolla lähdetään peruuttamaan. INE-F904D on Alpine Direct -kameraliitännällä, joten siihen voidaan liittää myös Alpinen MultiView -kameroita, jolloin kameroiden kuvakulmia pystyy vaihtamaan suoraan kosketusnäytöltä.
Erillisen CAN-väyläsovitteen avulla, saadaan joistain autoista myös tuotua esim. alkuperäisten peruutustutkien tieto Alpinen näytölle. Voit valita peruutustutkien näytön toimimaan myös kamerakuvan kanssa samanaikaisesti.

Sisäänrakennettu navigointi

iGo Primo NextGen navigointi käyttää TomTomin karttoja ja tietokanta kattaa 46 Euroopan maan kartat sekä satojatuhansia POI-kohteita, kuten huoltoasemia, ravintoloita, ostoskeskuksia ym.
Kaistaopastus helpottaa ryhmittymistä ja navigoinnin seuraaminen suurelta näytöltä on erittäin miellyttävää.


Android Auto*

Android Auto tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän ja tuo INE-F904D:n näytölle tärkeimmät informaatiot, kun yhdistät puhelimen USB-kaapelilla soittimeen.

Huom: Android Auto on valmiiksi asennettuna vain Android 10:ssä. Vanhempiin Android-versioihin se pitää asentaa manuaalisesti. Ohjevideon löydät tämän sivun alaosasta.

Listasimme tähän alle muutamia Android Auto ja Apple CarPlay yhteensopivia ohjelmia, joihin suosittelemme tutustumaan.

Google Maps

Yli 220 maata ja satoja miljoonia navigointikohteita! Google Maps tarjoaa navigoinnin sateliittinäkymällä, reaaliaikaisilla liikennetiedoilla ja erittäin kattavilla POI-kohteilla.

Alpinen säädettävyys ja äänenlaatu

INE-F904D sisältää Bass Engine SQ:n, joka mahdollistaa äänen täydellisen säätämisen aina aikaviivesäädöistä, jakosuotimista ja yhdeksän-alueisesta taajuuskorjaimesta alkaen. Ja mikä hienointa, voit tehdä Android- ja iOS-laitteella säädöt ilmaisen TuneIt -sovelluksen avulla. Neljän voltin linjalähdöt sekä 24bit D/A -muuntimet ja tuki esim. FLAC-tiedoistoille löytyvät, luonnollisest.


Apple CarPlay

Liitä iPhonesi Lightning-kaapelilla INE-F904D -soittimeen ja saat käyttöösi Apple CarPlay:n kaikki ominaisuudet. Voit käyttää Applen navigointia tai käyttää muutamia suosittuja sovelluksia. Suuri osa sovelluksista on myös Sirin kanssa käytettäviä, joten voit pitää katseen tiessä. Apple CarPlay löytyy iPhone 5 ja sitä uudemmista puhelimista.

Listasimme tähän alle muutamia Apple CarPlay ja Android Auto yhteensopivia ohjelmia, joihin suosittelemme tutustumaan.

Spotify

Mikäli käytät Spotify:ta, voit käyttää sitä myös soittimesta käsin. Spotify on käytettävissä Apple CarPlay:n sekä Android Auto:n kanssa ja 9″ näytön ansiosta sovelluksen käyttö on todella miellyttävää.

Edge-to-Edge näyttö

Suuri 9″ näyttö on reunasta reunaan lasia ja tyylikkäällä kromikehyksellä viimeistelty.

RDS- ja DAB-virittimet

Perinteisen RDS-virittimen lisäksi INE-F904D sisältää myös digitaalisen DAB-radion, joten voit ulkomailla kuunnella digitaalisia radiokanavia.

Kalenteri (Apple CarPlay)
Uusi kalenterisovellus näyttää päivän tapaamiset ja muut kalenterimerkinnät selkeästi ryhmiteltynä.

Puheohjaus

Google Assistant ja Siri mahdollistavat laitteen käytön puheohjauksella. Voit kysyä reittitietoja, hallita puheluita, sanella ja lähettää viestejä, irroittamatta otetta ohjauspyörästä. Google ei mahdollista Google Assistantin käyttöä Suomen kielellä.

TomTom -kartat, kolmen vuoden ilmaisilla päivityksillä

Navigoinnin tärkein osa-alue on sen karttatietokanta. Alpine INE-F904D sisältää 46 maan kartat, joista vastaa TomTom. Voit päivittää kartat veloituksetta kolmen vuoden ajan alpine.naviextras.com sivuston kautta. Ilmaisten karttapäivitysten jälkeen päivitykset voidaan hankkia saman sivuston kautta maksua vastaan.

USB ja HDMI

USB-liitännän avulla saat audio- ja videotiedostot toistettua muistitikulta ja HDMI-liitännän avulla voit liittää soittimeen esim. ulkoisen DVD-pyörittimen tai minkä tahansa muun laitteen, jossa on HDMI-lähtö. Digitaalisessa tiedonsiirrossa kuvan- ja äänenlaatu pysyvät korkealaatuisina.

GPS ja Glonass

INE-F904D käyttää perinteisen GPS-paikannuksen lisäksi myös Glonass -paikannusta. Tämä tarjoaa paremman ja tarkemman sijainnin määrityksen haastavissa olosuhteissa, kuten korkeiden rakennusten lähellä sekä vuoristoissa. Laitteen mukana toimitetaan erillinen GPS-antenni, joten Apple CarPlay tai Android Auto navigoinnissa ei käytetä puhelimen gps-paikannusta.

1-DIN asennuskehys mukana

INE-F904D:n mukana toimitetaan 1-DIN asennuskehys, joka on asennettavissa 1-DIN paikalla oleviin autoihin. Varmista, että laite on asennettu erittäin tukevasti, sillä soittimen painon vuoksi asennukseen pitää kiinnittää erityistä huomiota!