Yamaha R-N600 A

Kampanja

Yamahan uusi R-N600A on MusicCast-verkkosoittimella varustettu viritinvahvistin.

Valitse variaatio:

799,00 €

Yamaha HIFI Cash Back- kampanja:

Yamaha maksaa tilillesi mallikohtaisen Cash Back suorituksen:

Rekisteröinti suoritetaan Yamahan verkkosivuilla osoitteessa https://europe.yamaha.com/cashback

Rekisteröinti pitää suorittaa viimeistään 30.06.2024 mennessä

Cash Back maksetaan pankkitilillesi n. 35-työpäivän sisään ostamasi tuotteen rekisteröinnistä.

Sinulla on myös samalla mahdollisuus ottaa Qobuz-suoratoistopalvelu käyttöön 2kk. veloituksetta.


Tuotetiedot:

Yamahan uusi R-N600A on MusicCast-verkkosoittimella varustettu viritinvahvistin. MusicCast mahdollistaa myös monihuonetoiminnot, kaapelin avulla tai langattomasti. R-N600A on ennen kaikkea laadukas, hyvä-ääninen vahvistin FM- ja internetradion kera.

AirPlay2-, Bluetooth- ja WiFi-langaton toisto. DLNA ja LAN-liitäntä. Spotify Connect. Myös äänenlaadultaan perempi TIDAL Connect-musiikkipalvelu, joka tarjoaa parempaa äänenlaatua kuin Spotify. Käyttö MusicCast Controller App-sovelluksella Android- ja Apple-mobiililaitteilla. Vahvistimessa TopArt-rakenne värähtelyjen minimointiin ja äänenlaadun optimointiin. Pure Direct-suora äänipolku. DSD-toisto 11,2Mhz ja AIFF/WAV 384kHz/232-bit toisto. 32-bittinen ESS Sabren ES9010K2M laatu-DAC.

Säädettävä loudness, äänensävynsäädöt ja liitännät kahdelle kaiutinparille tukevin naparuuviliittimin. Runsaat liitännät – 9xRCA-tulo, 2xRCA-lähtö, subwoofer-lähtö, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, MM-levysoitinliitäntä. USB-liitäntä ja Bluetooth-input/output. Jatkuva teho 2x60W 8ohm / 2x80W 4ohm. Hetkellinen teho 150W/kanava 4ohm kaiutinkuormaan. Tehonkulutus standby-tilassa vain 0,1W.

Mitat 43,5×15,1×39,2cm. Paino 9,8kg. Kauko-ohjain. Musta ja hopea