Yamaha R-N2000A

Kampanja

Yamahan uusi R-N2000A verkkosoittimella ryyditetty stereovahvistin on mainio valinta laadukkaan musikkitoiston sydämeksi.


Valitse variaatio:

3 699,00 €

R-N2000A pitää sisällään täysin balansoidun vahvistinrakenteen, erilliskomponenttitoteutuksen, laadukkaasti toteutettu MM- ja high-output MC-äänirasioille sovitettu-levysoitinaste ja kuulokevahvistin. Sisäänrakennettu laadukas DA-muunnin ESS Sabren ES9026PRO-lastulla. Monipuoliset tulovaihtoehdot digitaaliäänelle – HDMI ARC, USB, koaksiaali ja 2 x optinen.

Sisäänrakennettu verkkosoitin, joka toimii kaapelin avulla tai WiFi-verkossa. Käyttö kätevästi MusicCast-sovelluksen avulla Applen ja Android-mobiililaitteilla. MusicCast-monihuonemahdollisuudet myös käytössäsi kun haluat helposti laajentaa äänentoistoa ympäri kotiasi.

Yamahan oma automaattinen YPAO-R.S.C.-kalibrointi optimoi äänen haluamassasi tilassa.

Uusi, kehittynyt virtalähde toroidimuuntajalla. Yli 22-kiloinen rakenne. Tukevat hopeoidut messinkitassut sekä järeät kaiutinliitännät. Tarkka OLED-näyttö alapaneelissa.

R-N2000A tuottaa aidon, voimakkaan, luonnollisen ja tunteisiin vetoavan äänen, joka tekee oikeutta musiikille. R-N2000A on myös ylellisen viimeistelty, tyylikäs ja kaunis.

Pianopintaiset puupäädyt. Tyylikäs ja mukavakäyttöinen kauko-ohjain. Hopea/pianomusta tai musta/pianomusta.

5 vuoden takuu yamaha.fi-sivun rekisteröinnin jälkeen.

EISA-Voittaja 2023-2024

  • Täysin balansoidut piirit sisääntulosta kaiutinlähtöön
  • Tehokas, suuri toroidimuuntaja tuottaa aidon dynamiikan
  • Upeat tasomittarit
  • Paksut maadoitusjohdot auttavat pitämään sisäisen impedanssin pienenä ja tuottamaan luonnollisen äänen
  • Mechanical Ground Concept ‑rakenne maksimoi jäykkyyden ja tuottaa elimonoi resonanssit

EISA AWARDS:

"Japanilainen käsityötaito ja HiFi-perinteet yhdistyvät huippuluokan digitaalitekniikkaan varmistaen että Yamahan R-N2000A-suoratoisto-ominaisuuksilla oleva kaksikanava stereoviritinvahvistin on sekä upea että innovatiivinen.

Vintage-henkisessä etupaneelissa on perinteiset VU-mittarit ja tunnokkaat säätimet, ja niitä täydentää tyylikäs OLED-näyttö, joka auttaa navigoimaan sen runsaiden ominaisuuksien välillä.

Yamahan erinomainen MusicCast-sovellus tarjoaa suoratoistovaihtoehtoja ja monihuonetoiminnallisuutta.

Lisäksi on liitännät televisiolle ja levysoittimelle sekä FM-radio. Tuotteen sisältä löytyy Yamahan testattua vahvistinteknologiaa tuottaen musiikillisen sekä hienostuneen suorituskyvyn, jossa pienimmätkin yksityiskohdat tulevat esille muutenkin laajassa ja syvässä äänikuvassa. Yamahan YPAO-huonekorjaus on erityisen tervetullut, sillä sen ansiosta tämä vahvistin tuottaa hyvää äänentoistoa jokaisessa tilassa."