Yamaha CD-S303

Korkealaatuinen ja helppokäyttöinen CD-soitin, joka sisältää erikoisominaisuuksia, kuten Pure Direct, älykäs digiservo, USB sekä MP3/WMA/LPCM/FLAC-yhteensopivuus.

  • Pure Direct- toiminto
  • Erittäin hienostunut piirirakenne ja asettelu
  • Lyhyet signaalipolut
  • Korkealaatuiset osat
  • Suorituskykyinen DAC erittäin tarkkaan muunnokseen matalalla kohinalla
  • Laserin tunnistus kelluntamekanismilla
  • Älykäs digiservo
  • MP3-, WMA-, LPCM- ja FLAC-yhteensopivuus
  • Sopii CD-R/RW-levyjen toistoon
  • Useita käteviä toistotoimintoja

Valitse variaatio:

399,00 €

Tuotetiedot:

Yamahan CD-S303 CD-soittimessa on monia huippuluokan äänenlaatuominaisuuksia ja se tarjoaa kaikille musiikin ystäville upean kuuntelukokemuksen. CD-levyjen lisäksi voit toistaa myös USB-tikulle tallennettuja musiikkitiedostoja etupaneelin USB-portin kautta.

Pure Direct- toiminto

CD-S303 sisältää Pure Direct -toiminnon, joka on Yamahan vahvistimista ja vastaanottimista tuttu ja suosittu ominaisuus. Etupaneelin tai kaukosäätimen painike sammuttaa digitaalisen äänilähdön ja näytön. Tämä takaa mahdollisimman alhaisen häiriön ja siten analogisen äänilähdön parhaan äänenlaadun.

Lyhyet signaalipolut

Osien ja piirilevyjen erittäin looginen ja symmetrinen sisäinen rakenne on suunniteltu pitämään signaalipolut mahdollisimman lyhyinä kussakin piirissä. Tarkoituksenmukainen rakenne pitää myös osien väliset polut suorina ja lyhyinä ja minimoi näin signaalihäviön tai häiriöiden mahdollisuuden, mitä ei ole helppo saavuttaa.

Älykäs digiservo

Perinteisissä servopiireissä ei pystytä täysin poistamaan vääntyneen levyn, pölyn ja muiden vikojen aiheuttamia virheitä. Tämä järjestelmä käyttää yksinomaan CD-levyille tarkoitettu luotettavaa DSP (Digital Signal Processor) -signaalinkäsittelyä signaalin valvontaan, laserin tunnistuksen seurannan ja tarkennuksen säätämiseen sekä karamoottorin nopeuden säätämiseen mahdollisten ongelmien korjaamiseksi.

Kuuntele MP3-, WMA-, LPCM-, AAC- ja FLAC-musiikkia

Etupaneelin USB-portin avulla voit helposti kuunnella USB-muistilaitteille tallennettuja digitaalisia MP3-, WMA-, LPCM-, AAC- tai FLAC-musiikkitiedostoja. Voit toistaa myös CD-R/RW-levyille tallennettuja tiedostoja.

CD-tekstinäytössä 3 tilaa

Toistettavan CD-levyn tiedot näkyvät suoraan CD-soittimen näytössä. Kolmen tilan CD-tekstinäytössä näkyy CD-levyn nimi, artistin nimi ja kappaleen nimi. Voit myös ohjelmoida kappaleet mihin tahansa toistojärjestykseen ja tyhjentää jonon helposti.


Tekniset tiedot:

Väri: Hopea, musta

Kaukosäädin: Kyllä 

Tyyppi: CD-soitin 

Tuotekoodi: CD-S303 

Korkeus: (mm) 86 

Leveys: (mm) 435 

Syvyys: (mm) 260 

Paino: (kg) 3.5 

Valmistajan takuu: 2 vuotta