Wharfedale Pro 1002FX/USB Mikseri

Kompakti mikseri jossa massiiviset ominaisuudet. Kokonaisuudessaan 10 tulokanavaa (2 x XLR / 6.3mm jakki, 4 x kaksois 6.3mm jakki).

Jos tarvitset studiotasoisen mikserin pienessä kokoformaatissa niin valintasi on tässä, pieneen tilaan on saatu sullottua runsaat tuloliitännät, lähtöliitännät, digitaalinen efektiprosessori ja USB kaksisuuntainen äänikortti.

149,00 €

Wharfedale Pro 1002FX/USB Mikseri

Avainominaisuudet

• Yhteensä 10 tuloa (2 x XLR / 6.3mm jakki, 4 x kaksois 6.3mm jakki)

• 4 x 6.3mm Jakkityyppiset lähdöt

• Studiolaatuinen Phantom XLR virransyöttö

• 16bit / 48kHz Sisäänrakennettu USB äänikortti

• Kaksisuuntainen USB liitäntä (tallennus ja toisto)

• Kuulokemonitorilähtö

• Pan / Balance Ohjaus

• Ideaalinen kotistudioihin ja live käyttöön

• Ohut profiili, helppo kuljettaa ja sopii hyvin kuljetuslaukkuun

Isot mikserit on selän taakse jäänyttä elämää

Connect 1002FX/USB on ideaalinen kumppani kiitos sen pienen fyysisen koon, näin ollen se on helppo ottaa mukaan live keikoille tai piilottaa kiinteisiin asennuksiin joissa ei ole tilaa täysikokoiselle mikserille. Se pakkaa runsain mitoin ominaisuuksia ja liitäntöjä todella pieneen kokoon. Käyttämällä nuppisäätimiä verrattuna isoihin liukusäätimiin tarkoittaa tilan säästämistä ja se mahtuu helposti jopa kitaralaukkuun, kuitenkin nuppisäätimissä on sopivasti vastusta joten EQ ja tasonsäädöt voi tehdä todella tarkasti.

Pieni koko, Studioluokan ääni

Connect 1002FX/US Sisältää kaksi studioluokan XLR/Jakki tuloa jossa Phantom virransyöttö ja viisi lisätuloa stereotasoisena. Tämä merkitsee sitä että mikseri on sopiva esiintyjille jotka kaipaavat 10 tuloliitäntää ja näin ollen se soveltuu myös bändikäyttöön keikoille. Sisältää myös kuulokemonitorilähdön studiotasoiseen äänen monitorointiin.

56 Digitaalista efektiä

FX Logiikka DSP ääniprosessori sisältää kokonaisuudessaan 56 efektiä. Näin saat säädettyä oman ja bändisi soundin omaleimaiseksi ja ammattimaiseksi. Joka kanavalle on oma efektisäätö joten voit säätää efektin määrää joka kanavalle todella tarkasti.

USB Äänikortti

Sisäänrakennettu USB äänikortti, tämä päivitetty versio mahdollistaa kaksisuuntaisen stereo tulon ja lähdön joten voit toistaa musiikkia pc:ltä ja äänittää äänen mikserin master lähdöstä. 16bit/48kHz Tallennus takaa cd tasoisen laadun, työskenteletpä sitten studiossa tai live keikalla. Sisäänrakennettu äänikortti mahdollistaa käyttäjän tekemät omat säädöt ja efektikontrollit tallennuksen aikana, ominaisuus jollaisia standardit audioliittymät eivät tarjoa.

Wharfedale Pro Huippuluokan hinta-laatusuhde

Connect 1002FX/USB on kilpailukykyisesti hinnoiteltu mutta kuitenkin erittäin korkealaatuinen mikseri. Laaja-alainen ja matalakohinainen äänikuva mahdollistaa ammattimaisen äänikuvan ja integraation mihin tahansa äänentoistojärjestelmään.

Kanavia 10
Tulot 2 x XLR, 10 x 6.3mm jakki
Lähdöt 4 x 6.3mm jakki
Kuulokelähtö 6.3mm jakki
Ekvalisaattori 3-Taajuuksinen
Efektiprosessori 56 FX Logic Acoustic Modelling FX :Room, Plate, Hall and Gated Reverb. Chorus, Flanger, Rotary Speaker, Delay
Phantom Virransyöttö
Signaali-kohina suhde >78dB ±5dB @ Max Gain
Taajuusvaste 20Hz-20kHz ±2dB
Näyttö Dual 4-Segment LED, FX Setting Display
Mitat: (L x S x K) 293.9mm x 83.8mm x 52.8mm
Paino 1.37kg