Tangent Pebble Radio

Hyvä-ääninen FM/ DAB+ -radio.

Bluetooth- vastaanotto.

Toimii myös pattereilla !

väri: musta tai valkoinen


Valitse variaatio:

99,00 €

Tuotetiedot:

Tangentin uusi Pebble Radio on johdettu arvostetusta Pebble-sarjasta kannettavia äänilaitteita, ja sille on ominaista ääriviivat julkisivu muodikkaissa akustisen kankaan sävyvaihtoehdoissa. Optimaalisen suorituskyvyn omaava uusi radio edustaa modernia skandinaavista suunnittelua ja ylpeilee uusimmalla audio- ja radioteknologialla. 

Kannettava DAB + / FM-radio ja Bluetooth-kaiutin yhdessä Tangent Pebble Radio voi vastaanottaa kaikki suosikkiradioasemasi sekä FM-analogisista että uusimmista korkean suorituskyvyn digitaalisista DAB / DAB +-virittimistä. 

Bluetooth:

Radio on myös varustettu uusimmalla Bluetooth-tekniikalla, joten voit suoratoistaa musiikkiasi langattomasti älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai muista laitteista Bluetooth-tilassa. 

Herää radiolle: 

 Pienen valmiustilakäytön ansiosta Tangentin Pebble-radiota voidaan käyttää myös herätyskellona herättääksesi sinut joka aamu suosikkiasemasi ääneen. 

Selkeä näyttöyksikkö:

Kirkas näyttö on helppoa käyttöä Tangent Pebble Radio on varustettu suurella, selkeällä näytöllä, jotta voit helposti seurata valitsemasi radioasemaa. 

Helppokäyttöisyys:

Voit hallita suosikkiasemiasi myös viidellä esiasetuspainikkeella. Samaan aikaan kaikki toiminnot saadaan helposti kahdesta suuresta säätönupista, mukaan lukien äänenvoimakkuus, päälle / pois päältä ja navigointi radiokaistan valinnan ja asemien kautta. 

Suuri äänentoisto:

 Uusi Pebble Radio tuottaa korkealaatuista ääntä tehokkaasta vahvistimesta ja kahdesta stereokaiuttimesta, joita tukee kaksi takana olevaa bassoporttia. 

Kannettava mukavuus:

 Aseta neljä AA-paristoa Tangentin Pebble Radio -puhelimeen, kun haluat kuunnella radiota kodin ulkopuolella, puutarhassa, lomalla tai vain matkustaaksesi, jotta voit nauttia suosikkimusiikistasi liikkeellä. 

Monipuolinen sijoittelu:

 Tangent Pebble Radio voidaan sijoittaa kätevästi minne tahansa kotona, kuten kirjahylly, keittiön puoli, yöpöytä jne. Tai ostamalla valinnaisen mukautetun seinäkiinnikkeen, voit ripustaa radion seinälle.