System Audio legend 40.2 wireless silverback aktiivikaiutin

Langaton lattialle sijoitettava aktiivikaiutin.

Tässä on kaikki mitä tarvitaan täydelliseen HD musiikkiijärjestelmään. Nyt myös huonekorjaus mahdollisuus.

SA Legend 40.2 Silverback on valittu EISA Best Product Wireless Floorstanding Loudspeakers 2021-2022 tuotteeksi.

Järjestelmä sisältää langattoman hubin, johon liitetään ohjelmalähteet mahdollistaen langattoman median käytön

Hinta / pari

Valitse variaatio:

5 398,00 €

EISA 2021-2022 :

" System Audion elegantti aktiivikaiutin ei ole vain solakka vaan täynnä tekniikkaa, jonka avulla käyttäjä voi päästä optimaalisen äänen äärelle ja säätää sitä sitten omaan makuunsa. Jos kaiuttimia käyttää lisävarusteena saatavan langattoman Stereo Hubin kanssa, saa avukseen sekä automaattisen että manuaalisen taajuuskorjaimen toiston mukauttamiseen huoneeseen. System Audio tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ja valinnanvaraa dsp-saralla, kuten esimerkiksi ladattavat RAM Tweaksit sointibalanssin konfigurointiin. Kaikista vaikuttavin on kuitenkin tämän langattoman kaiuttimen kiehtova ääni, jossa on loistava resoluutio, voimakas basso ja hieno ote musiikin rytmiikasta. "

Tuotetiedot:

Kaksi SA legend silverback wireless kaiutinta on täydellinen langaton High End musiikkijärjestelmä.

* Langaton digitaalinen aktiivikaiutin
* Vakuuttava HD -laatuinen ääni
* Erittäin helppokäyttöinen

* Apple käyttäjille huonekorjaus
* Täyttää huoneesi äänellä
* Helppo sijoiteltavuus
* 7 vuoden tehdastakuu

Kaiuttimet menevät päälle itse kun aloitan musiikin kuuntelun. 8 kpl kaiuttimien sisään rakennettua vahvistinta ovat valmiina kaikkiin haasteisiin mitä on mielessäsi.

Rock, jazz vai jotakin muuta?

Kaiuttimien sisäänrakennettu langaton verkko yhdistää ohjelmalähteet automaattisesti. Signaali lähetetään pakkaamattomana HD -laadulla, joten et menetä ainuttakaan musiikin nyanssia.

Näin yksinkertaista on elämä SA legend silverback kaiuttimilla.

Tämän saavuttaaksesi tarvitset vain SA legend 40 silverback wireless kaiuttimet ja ohjelmalähteen mistä soitat musiikkia; tabletti, älypuhelin, CD, levysoitin jne.

Nämä kaiuttimet ovat sinun koko High End musiikkijärjestelmäsi:

Olemme hyödyntäneet viimeistä digitaalitekniikkaa optimoiden toiminnot joissa on aiemmin vaadittu kaapeleita ja korvanneet ne älykkäällä teknologialla kaiuttimissa. Tällä tavalla kuunteluelämys tuottaa uuden, aiemmin saavuttamattoman tason.

Järjestelmään voit luonnollisesti liittää television, levysoittimen, CD:n tai vastaavan ohjelmalähteen.

Ne yksinkertaisesti liitetään pieneen langattomaan hubiin.

Tervetuloa uudelle aikakaudelle missä käyttömukavuus lopulta kohtaa suuren kuunteluelämyksen.

Voit helposti yhdistää laitteesi jotka tarvitsevat kaapelin

Tämä on meidän hub. Se on tapaamispaikka kaikille laitteille jotka käyttävät kaapelia.

Se voi olla televisio, levysoitin, CD -soitin, tietokone, pelikonsoli tai vastaava

Kun liität ne hubiin heistä tulee osa langatonta maailmaa. Hubi siirtää signaalin langattomasti ja ilman kompressointia (pakkaamista) kaiuttimiin.

Hubi voidaan laittaa piiloon. Sen ei tarvitse olla näkyvillä.

Tämän päivän musiikkimaailma on jo hyvin pitkälle langatonta, niin striimauksen kuin ääntä siirtävien lähetysstardarien osalta.

SA legend HUB yhdistää ainutlaatuisesti niin langalliset kuin langattomatkin ohjelmalähteet siirtäen musiikin laadukkaasti ja langattomasti legend silverback aktiivikaiuttimiin.

Apple -käyttäjille nyt huonekorjaus käyttöappi:

Olemme julkaisseet Apple- apin (SA Room Service) joka mahdollistaa huonekorjaustoiminnot. Järjestelmä mittaa puhelimesi avulla kaiuttimien taajuusvasteen huoneessasi ja tämän jälkeen tekee tarvittavat korjaukset.

SA legend 40 silverback on valmiina myös digitaaliseen langattomaan kotiteatteriin:

SA legend 40 silverback on valmiina digitaaliseen langattomaan 7.1 kotiteatteriin, jos haluat. Tarvitaan ainoastaan painallus kaiuttimesta, jolla määritellään haluttu kaiuttiminen sijainti (takakaiutin vasen, keskikaiutin, takakaiutin vasen jne. )

Näin helpolla tavalla teet asetukset jopa kahdeksalle langattomalle kaiuttimelle.

Toisin sanoen, jos haluatkin kotiteatterin niin et menetä sijoitustasi kaiuttimiin vaan voit laajentaa järjestelmääsi lisäämällä kaiuttimia. Erillinen 7.1 kotiteatteri hub on saatavilla alkuvuodesta 2020, kaiuttimissa tekniikka on jo sisällä.

Me olemme tehneet paljon huikeita kaiuttimia ennen kuin teimme niistä langattomia

Suuri ero SA:n ja useimpien muiden brändien kanssa on meidän juuret musiikkiin.

Se tarkoittaa että meidän focus on ääni ja me testaamme kaiuttimet useilla eri tavoilla varmistaaksemme että ne soivat juuri oikein.

Käytämme esimerkiksi suurta joukkoa muusikkoja ja musiikista pitäviä kaiutintesteissämme jo suunnittelun aikana. Heidän hommansa on testata kaiuttimia suurella määrällä eri musiikkia.

He testaavat kaiuttimen helppoutta seurata musiikkia. He kiinnittävät huomiota äänen esitettävyyteen oikealla tunteella ja läsnäololla.

System Audio:lla ääni on viimeinen sana.

Katsotaanpa wooferia:

Ei ole olemassa toista woofer- elementtiä kuin mikä on SA legend 40:ssä. Siitä voit löytää pääsyyn siihen, että kaiuttimet tuottavat uskomattoman suuren äänen.

Kartiot liikkuvat jopa 40% enemmän kuin normaalisti, tästä syystä kaiutin tarjoaa syvän ja tanakan matalaäänitoiston jota et ole aiemmin kuullut tässä kokoluokassa.

Kartio on tehty hiilikuidusta. Kevyt ja jäykkä materiaali auttaa tekemään äänestä selkeän ja eloisan, tunnet olevasi selvästi kiinni musiikissa.

Lisäksi SA legend 40 on todella kestävä kaiutin, joka voi helposti käsitellä voimakasta musiikkia tuntikausia.

Kohtaa bassotoisto aina 20 Hz asti:

Ensimmäinen kerran voit kohdata bassotoiston aina 20 Hz asti. Yhdessä sisäänrakennettujen vahvistimien ja digitaalisen signaalin käsittelyn (DSP) voimakkaat bassoelemenit toimivat aina 20 Hz asti.

Se ei ole mahdollista perinteisillä kaiuttimilla. Ääni on iso ja rikkaampi kuin ennen. Älykäs integroitu elektroniikka suojaa myös  wooferia ylikuormitukselta.

Täyttää huoneen äänellä:

Diskanttielementti SA legend 5 kaiuttimessa on uudelleen suunniteltu, patentoitu DTX akustinen linssi. Lopputuloksena ääni ympäröi koko huoneen. Sinun ei tarvitse istua tietyssä paikassa saavuttaaksesi parhaan elämyksen.

Äärimmäisen kevyt puhekelan kalvo mahdollistaa tarkan, heleän ja nopean diskanttitoiston.

4 asiaa jotka tekevät musiikinharrastajan elämän helpommaksi:

Langaton yhteys kaiuttimien ja hubin välillä suoritetaan WISA -tekniikalla. Sinun pitäisi kiinnostua tästä neljästä syystä:

- Hämmästyttävä äänenlaatu. WISA lähettää audiosignaalin High Definition laadulla 24 Bit / 96 kHz

- Helppokäyttöisyys. Laitteet yhdistävät itsensä, kun laitat ne päälle. Sinun ei ikinä tarvitse muistaa koodia tai salasanaa.

- Tämä on standardi. Kaikki laitteet jotka käyttävät WISA:a toimivat yhdessä langattomasti ja saumattomasti. Sinä et tarvitse WIFiä. WISA luo suoran yhteyden (paremmalla laadulla kuin WiFi) etkä tarvitse WiFiä käyttääksesi WISA:n langattomia tuotteita.

- WISA on langaton standardi High Definition audiolle ja videolle. Katso WISA kun olet hankkimassa uusia laitteita.