Roberts Revival iStream 3

Aito Vintage Radio - Alkuperäinen Roberts Radio Revival kunnioittaa valmistajan vuodesta 1932 alkanutta radionvalmistus perinnettä.

Roberts Radio iStream 3 on nettiin liitettävä pöytä/matkaradio - WiFi | Bluetooth | Aplikaatio-ohjaus | Paristo/Sähkö | 2 Herätysaikaa

WhatHiFi? - 5 Tähteä: "Yhdistelmä liitettävyyttä, trendikästä designia, korkealaatuista viimeistelyä ja laadukkaita materiaaleja antaa hyvän vastineen rahalle".

Suosituimpien musiikkipalveluiden suoratoisto netistä, nettiradio, Spotify, Deezer, Amazon Prime Music ja TIDAL.

Aito puukotelo valisemallasi korkealaatuisella keinonahkaviimeistelyllä tikattua kantokahvaa myöten. 


Valitse variaatio:

369,00 €

Roberts Radio iStream 3 Internet Retroradio BT Akkukäyttöinen

What Hi-Fi? Testissä 5 Tähteä (12/18), "Revival radioillaan Roberts osoittaa että he todellakin tietävät mitä haluavat tehdä, ja iStream 3 on osoitus siitä. Se pärjää hyvin kaikilla osa-alueilla ja sisältää pitkän ominaisuuslistan", Radion PLUSSAT: Täyteläinen ja musikaalinen äänentoisto, Sisäänrakennetut streamauspalvelut, Klassinen suunnittelu, Radion MIINUKSET: Ei mitään tähän hintaan.

Roberts Radio. Korkeaa laatua vuodesta 1932.

Ikoninen Roberts Radio Ltd. aloitti valmistamalla ja myymällä korkealaatuisia, pieniä radioita omassa pikkuputiikissaan Lontoossa vuonna 1932. Alkuperäisten perustajien, kaverusten Harry Roberts ja Leslie Bidmead, ideana oli valmistaa korkeatasoisia radioita tinkimättä laadusta. Näistä arvoista kiinni pitämällä, Roberts on edelleen kannettavien radioiden markkinajohtaja Isossa-Britanniassa.

Robertsin radiot on rakennettu kestämään. Tunnustuksena tästä, Robertsille on myönnetty kaksi Britannian kuninkaallisen hovin sinettiä ja kunnia toimia virallisena radioiden hovihankkijana.

Musiikkipalveluiden suoratoisto Internetistä

Et tarvitse tietokonetta, tablettia tai puhelinta kuunnellaksesi suosikki radio- tai musiikkipalveluasi netistä. Sisältää tuen suosituimmille musiikkipalveluille kuten Spotify, Deezer, Amazon Prime Music ja TIDAL, voit valita musiikkisi miljoonista vaihtoehdoista ja löytää kokonaan uusia musiikkigenrejä ja kappaleita ja lisätä ne suosikkilistallesi.

WiFi Liitettävyys

Nauti Internetin tarjoamasta loputtomasta musiikkivalikoimasta liittämällä radio langattomaan nettiin WiFi (kaksoistaajuus) liitännän kautta. Voit myös toistaa musiikkia samaan kotiverkkoon liitetyltä PC tai MAC tietokoneelta tai NAS verkkokovalevyltä.

Bluetooth Liitäntä

iStream 3 Toimii myös erittäin korkealaatuisena Bluetooth kaiuttimena, joten voit suoratoistaa musiikkisi suoraan mobiililaitteestasi.

Kelloradiotoiminto

Roberts Radio iStream 3 tuo radion ja musiikin suoratoiston myös makuuhuoneeseesi, voit valita herätystoiminnoksi radion, nettimusiikin tai summerin, ohjelmoitavissa 2 eri herätysaikaa.

Ohjaus suoraan mobiililaitteestasi

Voit nauttia musiikin suoratoistosta jopa huoneesta huoneeseen lataamalla maksuttoman Undok sovelluksen, saatavilla Android ja iOS laitteelle. Voit mm. säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa radioasemaa, musiikkikappaletta jne. suoraan älylaitteestasi. Undok sovellus mahdollistaa useamman laitteen hallinnan eri huoneissa, joten voit luoda sen avulla aidon monihuonejärjestelmän.

Alexa Puheohjaus

"Alexa, turn the volume up on kitchen", voit ohjata iStream 3 radiotasi Alexa puheohjaus komennoin. Säädä äänenvoimakkuutta, vaihda kappaletta, toista tiettyä musiikkigenreä. Voit myös nimetä radion Undok sovelluksella vaikkapa "toimisto", helpottaen näin radion ohjaamista puhekomennoilla.

FM & DAB Radiovastaanotto

Kuuntele suosikki FM asemiasi (DAB ei toimi suomessa) ja tallenna ne muistiin, valittavissasi on 30 esivalintaa. Erinomaisen herkkä radioviritin takaa hyvän ja häiriöttömän vastaanoton kuunteluolosuhteiden sen salliessa.

Korkealaatuinen kaiutinelementti

Ensiluokkaisen äänentoiston takaa korkeatasoinen kaiutinelementti aidossa puukotelossa, 6-taajuuksinen ekvalisaattori takaa että voit säätää äänentoiston aina mieleiseksesi.

Kuninkaallisen hovin virallinen hovihankkija

Robertsin radiot on rakennettu kestämään. Tunnustuksena tästä, Robertsille on myönnetty kaksi Britannian kuninkaallisen hovin sinettiä ja kunnia toimia virallisena radioiden hovihankkijana.

Sopii elämäntyyliisi

Ihanteellinen matkakumppanisi. iStream Lataa usb portin kautta mobiililaitteesi samalla kun kuuntelet musiikkiasi. Paristokäyttömahdollisuus ja sisäänrakennettu lataustoiminto akkuparistoille (akkuparistot myydään erikseen) mahdollistavat radion kuljettamisen sinne missä ikinä tarvitsetkin musiikkia.

Musiikin suoratoisto verkosta ja usb laitteelta

iStream 3 Sisältämien musiikin suoratoistopalvelujen lisäksi, voit toistaa MP3/WMA/AAC/FLAC/ALAC musiikkitiedostoja usb muistilta tai DLNA yhteensopivalta verkkolaitteelta.

Tekniset tiedot:

DAB/DAB+/FM Radio (DAB Lähetyksiä ei saatavilla suomessa)

Spotify Connect ominaisuus

Amazon Prime Music suoratoisto

Internet Radio

Bluetooth äänitulo

Musiikintoisto USB:n kautta

Alexa yhteensopiva

Deezer suoratoisto

TIDAL suoratoisto

Podcast lähetysten toisto

Musiikin toisto sisäverkosta (DLNA)

Tuetut koodekit: MP3/WMA/AAC/FLAC/ALAC

Verkko-ominaisuudet:

WiFi Liitäntä (2-Taajuuksinen Wi-Fi, 802.11 b/g/n/a) Suoraohjaus UNDOK aplikaatiolla

Äänentoisto-ominaisuudet

6-Taajuuksinen ekvalisaattori Erilliset basso & diskanttisäädöt

Liitännät:

Kuulokeliitännät Äänilisälaitetulo (aux) Linjalähtö (analoginen)

Suunnittelu:

Mobiililaitteiden USB lataustoiminto
Täysikokoinen värinäyttö
Verkkovirtaliitäntä
Sisäänrakennettu lataustoiminto NiMH AA akkuparistoille (akkuparistot myydään erikseen) Ulkomitat: (mm) 255(l) x 160(k) x 110(s)

Paino: 1.8kg
Herätystoiminto (2 herätysaikaa DAB/FM/Internet ja summeri) Ohjaus Bluetooth laitteesta
Mukana toimitettavat tarvikkeet, verkkovirtalähde

Tekniset tiedot

Äänilähteet: Radio / Bluetooth / Äänilisälaitetulo (3.5mm aux)
FM Radioviritin - RDS Toiminto näyttää kuunneltavan aseman nimen Kuulokelähtö (3.5mm Stereo)
Herätystoiminto: 2 Ohjelmoitavaa herätystä (summeri tai radio) Esivalintojen määrä: 20
Erityinen yötila valittavissa
Tyylikäs nahkamainen kantohihna
Toimii sähköllä tai paristoilla (paristot eivät sisälly toimitukseen) Uni- ja torkkuajastimet
Täysi värinäyttö
Bluetooth laitteen kauko-ohjaus painikkeista
Mukana toimitettavat tarvikkeet: Virtalähde verkkovirtaan
Paino 1.65kg
Ulkomitat (mm): 252l x 160k x 104s