Roberts Rambler BT Stereo

Rakastetun Rambler radion päivitetty stereoversio. Alkuperäistä 1970-luvun suunnittelua kunnioittava retroradio nykyaikaisilla ominaisuuksilla ja hyvällä äänenlaadulla, nyt kahden kaiutinelementin kautta.

Bluetooth liitännän kautta voit käyttää radiota puhelimen, tabletin tai vaikkapa tietokoneen lisäkaiuttimena. Kevyt paristoradio joka toimii myös verkkovirralla (muuntaja sis. toimitukseen), kantokahvasta radiota on kätevää kantaa mukana vaikkapa terassille tai parvekkeelle tai ulos piknikille.

Heti toimitukseen myymälän varastosta !

Valitse variaatio:

279,00 €

Roberts Radio Rambler BT Stereo Retroradio

Rakastettu Roberts Radio Rambler esiteltiin ensimmäisen kerran 1970-luvulla ja ilonamme onkin esitellä Rambler radion uusin versio stereo äänentoistolla kahden erillisen kaiuttimen kautta. Nykyaikaan päivitetty versio ikonisesta suosikkiradiosta lisättynä Bluetoothilla ja digitaalisella radiolla.

Mahtavan näköinen ja kevyt paristoilla ja/tai verkkovirralla toimiva radio jossa DAB/DAB+/FM radio (DAB ei kuulu Suomessa). Luonnolliset ja korkealaatuiset materiaalit miellyttävät sekä näkö että kuuloaisteja, korkealaatuinen keinonahkaverhoilu (eri väreissä) etupaneelissa ja aidot puupaneelit sivuissa.

Vintage tyyli
Rambler muotoiluun on otettu piirteitä alkuperäisestä 1970-luvun Rambler radiosta, lisäten siihen modernit ominaisuudet joten se sisältää viimeisimmän teknologian monissa trendikkäissä värivaihtoehdoissa.