Roberts Radio Rambler BT

Roberts Radio Rambler BT (Bluetooth) Radio

Päivitetty versio Roberts Radion alkuperäisestä 1970-luvun Rambler radiosta, lisättynä Bluetoothilla. Radioviritin digitaalisella näytöllä ja tallennettavat esivalinnat, kelloradiotoiminto automaattisella kellonajan päivityksellä.

Luonnollisin materiaalein viimeistelty erittäin kompakti radio, aidot puukylkipaneelit ja tyylikäs keinonahkainen etupaneelin viimeistely, saatavilla eri väreissä.

Kevyt paristoradio (4xLR14/C paristot, ei sis. toimitukseen), toimii myös verkkovirralla (muuntaja sis. toimitukseen), kantokahvasta radiota on kätevää kantaa mukana vaikkapa terassille tai parvekkeelle tai ulos piknikille.

Tilaustuote, kysy toimitusaika !

Valitse variaatio:

219,00 €

Rakastettu Roberts Radio Rambler esiteltiin ensimmäisen kerran 1970-luvulla ja ilonamme onkin esitellä nykyaikaan päivitetty versio ikonisesta suosikkiradiosta lisättynä Bluetoothilla ja digitaalisella radiolla.

Mahtavan näköinen ja kevyt paristoilla ja/tai verkkovirralla toimiva radio jossa DAB/DAB+/FM radio (DAB ei kuulu Suomessa). Luonnolliset ja korkealaatuiset materiaalit miellyttävät sekä näkö että kuuloaisteja, korkealaatuinen keinonahkaverhoilu (eri väreissä) etupaneelissa ja aidot puupaneelit sivuissa.

Kuuntele omaa musiikkiasi
Suoratoista helposti musiikkia puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneeltasi, langattomasti (Bluetooth) tai langallisesti (3.5mm AUX). Luo Bluetooth pariliitos helposti Rambler radioosi, joka toimii laitteesi korkealaatuisena lisäkaiuttimena.
Nauti lempiradioasemistasi
Valitse suosikkiradioasemasi ja tallenna se muistiin, radiossa on jopa 20 muistipaikkaa joten voit kuunnella suosikkiasemaasi helposti muutamalla napin painalluksella.
Ota musiikkisi mukaasi
Rambler BT on kevyt ja helppo ottaa mukaan, joten voit nauttia mielimusiikistasi sisällä tai ulkona, vaikkapa puutarhassa. Mahdollisuus kuunnella musiikkia langattomasti jopa tuntikausia.
Herää lempiradioasemaasi
Ramble BT Sisältää monipuolisesti erilaisia herätystoimintoja ja uniajastimen, joten se soveltuu mahtavasti yöpöydälle. Valitse radioasema jolta haluat herätyksen ja aloita päiväsi täydellisesti. Sen kompaktien ulkomittojen ansiosta se sopii täydellisesti yöpöydälle.
Vintage tyyli
Rambler muotoiluun on otettu piirteitä alkuperäisestä 1970-luvun Rambler radiosta, lisäten siihen modernit ominaisuudet joten se sisältää viimeisimmän teknologian monissa trendikkäissä värivaihtoehdoissa.
Ominaisuudet
Sisäänrakennettu radio FM/DAB/DAB+ (DAB ei kuulu Suomessa)
Bluetooth liitäntä Musiikin suoratoistoon langattomasti
Kuulokeliitäntä 3.5mm Jakkiliitäntä kuulokkeille
Äänilisälaitetulo 3.5mm Aux liitäntään voit kytkeä ulkoisen äänilähteen kuten puhelin, tietokone, televisio yms.
Ohjelmoitava herätys Valittavissa summeri tai herätys radioasemalta
Säätimet radiossa Helppokäyttöiset säätimet ja valitsimet radion päällä
Verkkovirtaliitäntä Muuntaja sisältyy toimitukseen
Eco Tila Säästää virtaa
Kantohihna Nahkamainen
Paristokäyttöinen (4xLR14/C paristot, ei sis. toimitukseen)
Ulkomitat: 210 x 120 x 85 (lxkxs, mm)