PSB Alpha Subseries 100

Ei varastossa

Älä anna söpön ulkoasun ja pienten mittojen hämätä, SubSeries 100 aktiivinen subwoofer on toki pienikokoinen mutta äänestä sitä ei uskoisi. Se on tarkoitettu pieniin tiloihin täydentämään pikkukaiuttimien bassotoistoa. Tämä plug 'n play ratkaisu sopii TV-kaiuttimien kaveriksi, PC:n ja pelikonsolien lisukkeeksi. Toisin kuin monet tämän tyyppiset tuotteet SubSeries 100 on täysiverinen PSB kaiutin joka hämmästyttää suorituskyvyllään.

Pikkujättiläinen

Erityisesti tätä kaiutinta varten suunniteltu 135mm elementti mahdollistaa matalle ulottuvan toiston sekä suuren äänenpaineen ilman säröä. Kotelo on erittäin jäykkä ja resonoimaton eikä näin väritä toistoa. Korkeahyötysuhteinen D-luokan vahvistin ei tuota hukkalämpöä, jatkuva antoteho on 50 Wattia ja hetkellinen 100 Wattia. Vahvistin ja kaiutinelementti ovat sovitettu toisiinsa, näin lopputulos on enemmän kuin osiensa summa.

Täysiverinen

SubSeries 100 ei häpeä tippaakaan vertailua isoveljiinsä, laatuvaatimukset ovat samat, toki hiukan eri mittakaavassa. Tasonsäätö, jakotaajuuden säätö sekä vaiheenkääntökytkin takaavat sovituksen mihin tahansa kaiuttimeen, mutta ennenkaikkea PSB Alpha PS1:ten kanssa Sub 100:n ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

Monipuolinen

SubSeries 100 sopii monenlaisiin järjestelmiin ja sovelluksiin. Käytä sitä täydentämään aktiivisia Alpha PS1 kaiuttimia, tai PSB Imagine W3 seinäkaiuttimia luoden kompaktin kotiteatterin SubSeries 100 tuo voimakkaan, sävykkään bassotoiston joka luo perustan elokuville ja musiikillesi. Haluat enemmän? Lisää toinen Sub 100, yhdessäkin ne vievät vähemmän tilaa kuin perinteiset 8 - 10" subit. Lisäksi kahden subin käyttäminen antaa tasaisemman taajuusvasteen suuremmalle kuuntelualueelle kuin yksi. Linjatasoiset tuloliitännät löytyvät sekä stereona että AV-vahvistimen LFE kanavalle.

279.00 €

Tekniset tiedot:

  • 100 Watin maksimiteho
  • 135mm Pitkäiskuinen elementti
  • Säädettävä jakosuodin 50Hz - 150Hz
  • Vaiheenkääntö 0° - 180°
  • RCA L/R ja LFE Tuloliitännät
  • Alle 0.5 Watin Standby virrankulutus
  • Auto On/Standby
  • Mitat (LxKxS):162 x 162 x 199 mm