Pro-Ject Xtension 9 Evolution Superpack levysoitin

High End levysoitin jossa esiasennettuna Ortofonin valmistama ja Pro-ject:in hienosäätämä Pro-Ject Pick It DS2 äänirasia. Jos tilattavaa viimeistelyä ei ole varastossa, niin kysy toimitusaika ennen tilausta. Pianomustassa soittimessa on Ortofon Quintet Black äänirasia.

Soitinta pianomusta -viimeistelyllä heti toimituksiin !

Valitse variaatio:

Alkaen 3 399,00 €

Xtension 9 Evolution, hintaluokkansa ylivoimainen mestari:

Xtension 9 Evolution soittimen kompaktissa rakenteessa näkyy kaikki mitä olemme oppineet levysoittimien valmistamisesta yli 20 vuoden ajalta. Xtension 9 runko valmistetaan metallitäytteisestä MDF levystä, näin saadaan raskas ja resonoimaton rakenne. Magneettijalat, jotka eristävät rungon alustastaan yhdessä 16kg painon kanssa poistavat tehokkaasti mekaanista takaisinkytkentää.

Yksinkertaisen metallisen levylautasen sijaan käytetään kerrosrakennetta; metallia joka vaimennetaan TPE-muovilla. Lisäksi lautanen päällystetään kierrätetyistä LP-levyistä saadusta vinyylillä joka "paistetaan" lautasen pintaan (erillistä levymattoa ei tarvita). Vasta tämän jälkeen lautanen tasapainotetaan täydellisesti. Lopputulos on resonanssivapaa levylautanen joka pyörii äärimmäisen herkästi ja äänettömästi keraamisen laakerin ja magneettijalkojen ansiosta. Pro-Ject Xtension 9 Evolution äänivartena on 9cc Evolution", myös pölykansi on vakiovaruste.

OMINAISUUDET:

• Raskas 16 kg painava hihnavetoinen levysoitin

• Painotettu magneettiripusteinen apurunko

• Tarkkuus tasapainotettu kerrosrakenteinen levylautanen

• Invertoitu magneettituettu keraaminen laakeri

• Raskas 800 g levypaino

• MDF runko metallitäytteellä, matala resonanssi ja suuri massa

• Sähköinen nopeuden valinta 33/45 rpm

• Äänivarsi 9cc Evolution valmistetettu hiilikuiduista, äänirasia Ortofon Quintet Black

• Invertoidut äänivarren laakerit (ABEC 7 laatuluokka)

XLR Optio

Pro-Ject:in Highend levysoittimia saa tilauksesta myös balansoidulla kaapelilla, 5 napaliitin>XLR liittimet. Käytettäessä yhdessä Phono Box RS:n kanssa on signaalilaatu paras mahdollinen.

HUOM: Sekä ohjelmalähteen että vahvistimen pitää olla varustettu balansoiduilla liittimillä. Tällöin ulkoisten häiriöiden torjunta ja signaalin laatu säilyy parhaana mahdollisena.