Pro-Ject VC-E2 äänilevyjen pesukone

Kompakti äänilevypesuri uutuus Pro-Jectilta.

529,00 €

Tuotetiedot:

Uusi VC-E2 on uusi kompakti levypesuri uusilla hienoilla ominaisuuksilla. Vinyylilevyt vaativat erityistä huoltoa. Hiilikuituharjalla on hyvä poistaa pöly ennen levyn soittamista. Jotta urat voidaan puhdistaa tehokkaasti, sinun on puhdistettava levy.

Täydellisen puhdistuksen saavuttamiseksi tarvitaan sopiva puhdistusneste. Suunnittelimme uuden ympäristöystävällisen, alkoholittoman puhdistusnesteen nimeltä "Wash it 2". Uusi Pro-Ject Wash it 2 on esisekoitettu neste, joten sinun ei enää tarvitse laimentaa tiivistettä itse. Näin vältetään sopimattoman vesijohtoveden (kalkki / happamuus) sekoittaminen. Wash it 2:n avulla voimme optimoida puhdistustehon. VC-E2 on erittäin tehokas pesuri puhdistaen levyt kokonaan yhdellä tai kahdella pesukierroksella.

Valmistettu Euroopassa!

Uusi magneettikiristin ei ainoastaan suojaa levy-etikettiä puhdistusnesteestä, vaan se myös nopeuttaa koko puhdistusprosessia. Aseta levysi koneeseen, kiinnitä klamppi ja olet valmis pesemään – ei enää tylsää levyn kiristystä ruuvaamalla. Vankka, helppokäyttöinen metallivarsi on mekaanisesti vakaa ja keskittää kaiken imutehon suoraan levypinnalle. Yhdessä uuden itseliimautuvan huovan kanssa levysi puhdistetaan täydellisesti. Sisäsäiliö (0,5 litraa) kerää käytetyn nesteen ja on vaivattomasti helppo tyhjentää. Wash it 2 -puhdistusnestettä käytettäessä neste haihtuu myös astiassa, joten säiliön tyhjennys on harvoin edessä. Jos sinulla on suuri levykokoelma, sinun kannattaa tutustua premium malliimme -VC-S3:een. Uusi VC-E2 on valmistettu Euroopassa korkealaatuisista materiaaleista ja erinomaisella laadulla.

VC-E2 on kompakti ja edullinen äänilevyjen pesukone. Vaikka koko on pieni ja hinta huokea, Pro-Ject VC-E2 tarjoaa paljon ominaisuuksia:

 • VC-E2: n alumiinipinta kestää hyvin liiallista nestevuotoa vaarantamatta itse laitteen runkoa.
 • VC-E2 on hyvin nopea ja tehokas: voimakas imu poistaa lian 1-2 kierroksen aikana eli muutamassa sekunnissa. Suositus on 1 kierros myötäpäivään ja 1 kierros vastapäivään.
 • VC-E2 pyörittää levyä nopeasti, 2 sekuntia per kierros, joka on noin kolme kertaa nopeampi kuin vastaavilla pesureilla. Tämä tekee levyjen pesemisestä nopeampaa ja tehokkaan imun ansiosta lopputulos on puhtaampi ja 100% kuiva levy: kosteutta ei jää levyille. Ei siis "haihduttelua" pesun jälkeen ennen levyn sisäpussiin laittoa!
 • Magneettinen levyklamppi lukitsee levyn napakasti ja suojaa etikettiä pesunesteeltä
 • Jämäkkä metallinen imuvarsi, mekaanisesti stabiili kiinnitys ilman jousia. Lisävarusteena on saatavana lyhyempi pesuvarsi VC-S7 Kit 7" sinkkujen pesua varten.
 • Vankka metallinen imuvarsi on helppokäyttöinen, mekaanisesti vakaa ja kohdistaa kaiken imutehon suoraan levypintaan.
 • Vartavasten kehitetty uusi alkoholiton pesuneste Wash It 2, jonka avulla saadaan erittäin hyvä pesutulos. Levyn ja neulan kuluminen vähenee ja staattista sähköä muodostuu levylle vähemmän.
 • Jos etsit pienikokoista ja edullista levyjen pesukonetta, VC-E2 on ehdottomasti valintasi.
 • Supernopea ja laadukas pesutulos.
 • Hukkasäiliö (0,5 l) käytetylle nesteelle
 • Kuiva levy noin 1 - 2 imukierroksen aikana!
 • Tarvikepakkaus sisältää pesunesteen levitysharjan, pesuneste 100 ml, levyklampin sekä kaiken muun tarvittavan.
 • Pääset siis pesemään kymmenkunta levyjä heti. Lisäksi tarvitaan sopivan pullo nesteen annostelemiseksi levylle. Tähän soveltuu vaikka normaali suihkepullo tai sitten ns. tippapullo, jonka kapean tiputuskärjen avulla on helppo annostella sopiva määrä pesunestettä.