Pro-Ject T1 BT -levysoitin


EISA -palkitun T1 -soittimen Bluetooth -lähettimellä oleva versio.

Esillä myymälässä !

Valitse variaatio:

499,00 €

Tuotetiedot:

Pro-Ject T1 on ensimmäinen T1-malliston levysoitin. T1-malliston tarkoitus on tuottaa todella korkealaatuista ääntä pienellä budjetilla. Soitin on suunniteltu huolellisesti kompromissit minimoiden korkealuokkaisista materiaaleista. Tavoitteena on ollut valmistaa huoliteltu levysoitin, joka kykenee toistamaan levyjä lämpimästi, mutta erottelevasti.

T1 BT on T1-mallisarjan monipuolisimmin varusteltu tuote. Siinä on sisäänrakennetun levysoitinetuvahvistimen (RIAA) lisäksi myös Bluetooth lähetin langattomaan äänensiirtoon. Levysoittimessa on myös normaali linjalähtö, jos liitettävässä vahvistimessa RIAA etuvahvistin jo löytyy.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

- Hihnaveto

- Sisäänrakennettu levysoitinetuvahvistin (RIAA)

- Langaton Bluetooth lähetin

- Resonoimaton aluslautanen

- Painava 8 mm paksu, resonoimaton kuulapuhalletusta lasista valmistettu levylautanen

- Raskas CNC-työstetty runkorakenne: Ei välyksiä, ei muovia

- Ortofon OM 5E MM-äänirasia

- 8.6 tuuman alumiininen tarkkuustyöstetty äänivarsi

- Värähtelemätön ja pienikitkainen äänivarren laakerointi

- Integroidulla rasiakiinnityksellä varustettu äänivarsi

- Supersuojatut, puolisymmetriset, matalakapasitanssiset levysoitinkaapelit

- Värähtelyjä vaimentavat levysoitinjalat

- Tyylikäs pölykansi säädettävillä saranoilla

- Saatavana pianolakkamustana, mattavalkoisena ja pähkinäpuuviilutettuna

- Eurooppalaista käsityötä

Audiofiili-laatutasoa entistä edullisemmassa hintaluokassa.

T1-levysoittimien hihnaveto on suunniteltu uusiksi. Tarkkuusvaletun aluslautasen laakerointi on ultra-tarkka. Ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetun laakerin mittatarkkuus on 0,001 mm - sama kuin halutuissa Essential III -levysoittimissamme!

T1-mallisarjan äänivarsikonstruktio on uutta suunnittelua joka perustuu aiempiin Pro-Ject -malleihin. Sen tyylikäs 8.6 tuumaa pitkä varsiosa on valmistettu yhdestä jäykästä alumiinipalasta. Varren laakerointi on pienikitkainen, mutta välyksetön. Varteen integroitu äänirasiakelkka on jäykkärakenteinen eikä tuota omia värähtelyjä samaan tapaan kuin irrotettavat-, ruuvatut- tai kiinni liimatut äänirasiakelkat.

T1 BT toimitetaan Ortofonin valmistamalla OM 5E moving magnet -tyyppisellä äänirasialla. OM 5E on varustettu elliptisesti hiotulla timanttineulalla. Tässäkään kohtaa ei ole säästelty.

Lisäksi soitin on viimeistelty hyvin suojatulla, puolisymmetrisellä ja matalakapasitanssisella välijohdolla. Tämä ei ole mikään vakio RCA-kaapeli, vaan Pro-Jectin vartavasten levysoitinkäyttöön suunnittelema. Laitteen mukana toimitetaan myös soittimen levykansi, sekä huopainen levymatto.

T1 BT on todellinen ihme hintaluokassaan. Tämä vuosikymmenten kokemuksella suunniteltu aito hifi-luokan levysoitin valmistetaan edelleen Euroopassa. T1 BT näyttää ja kuulostaa erinomaiselta!

Integroidun levysoitinetuvahvistimen ja langattoman Bluetooth -lähettimen ansiosta T1 BT on verrattoman monipuolinen soitin. Levyjen kuuntelu ei ole koskaan ollut näin helppoa.