Pro-Ject Debut PRO S levysoitin

UUTUUS !

DEBUT sarjan uusin tulokas Debut PRO S, 10" äänivarsi irroitettavalla äänirasiakelkalla, Pick It PRO S äänirasia, alumiiniin sorvattu apulautanen, Record Puck E keskiöpuntti, VTA ja Azimuth säädöt.

969,00 €

Tuotetiedot:

Levysoittimemme vaativat tietoista musiikin kuuntelua. Debut PRO S vie tämän filosofian äärimmilleen. Viimeistelimme kaikki osat kiillotettua karaa lukuun ottamatta mattamustalla. Manuaaliset säätimet kutsuvat kuuntelijan olemaan vuorovaikutuksessa levysoittimen kanssa: käynnistä se, aseta levy lautaselle, liikuta ja laske äänivartta. Musiikillinen palkinto seuraa tuntokokemusta. Tarpeettomat kytkimet, LEDit tai merkinnät eivät häiritse olennaista.

Debut PRO S tuo Pro-Ject -levysoittimiin aivan uudenlaisen muotoilun. Audiofiililevysoitin on kaikin puolin vakuuttava - ei vain visuaalisesti, vaan mikä tärkeintä, myös äänellisesti.

Tarkat CNC-jyrsityt osat ovat optisesti täydellisesti koordinoituja ja johtavat Debut PRO S:n moderniin yksinkertaiseen, eleganttiin ja ennennäkemättömään muotoiluun.

Debut PRO S soittaa vakiovarustein 33, 45 ja 78 kierroksen levyjä. Nopeuden vaihtoa ohjataan helppokäyttöisellä kolmiasentoisella (33 - OFF - 45) keinukytkimellä. 78 kierroksen levyjä varten mukana toimitetaan pyöreä vetohihna, neula Ortofon Stylus 78 ei sisälly toimitukseen. Sähköinen nopeudenvaihto tuo käyttömukavuutta, mutta ennen kaikkea moottorin elektronisesti reguloitu ohjauspiiri varmistaa moottorin tarkan ja vakaan pyörintänopeuden.Moottori ja vetohihna pyörittävät levylautasta aluslautasen välityksellä pitäen soittimen ulkonäön puhdaslinjaisen tyylikkäänä. Alumiininen luslautanen lepää ruostumattomasta teräksestä ja pronssista tarkkuustyöstetyn päälaakerin varassa. Varsinainen levylautanen on terästä: sillä on massaa 1,7 kiloa ja se on sisäpuolelta TPE-vaimennettu. Tämä on teknisesti erinomainen yhdistelmä: massa takaa vakaan ja tarkan pyörimisnopeuden ja TPE-vaimennus poistaa resonanssit.

UUSI LEVYLAUTANEN

Painevalettu alumiinilautanen työstetään huolellisesti ja tasapainotetaan tarkasti ylimääräisessä vaiheessa tasaisesti pyörivän lautasen saamiseksi. Se on antimagneettinen, joten myös MC-äänirasiat toimivat siinä kunnolla.

Antimagneettisen raskaan alumiinilautasen sisällä on TPE:stä (termoplastisesta elastomeerista) valmistettu rengas, joka auttaa vaimentamaan kaikkia levylautasen resonansseja ja minimoi huojunnan. 

AZIMUTTI & VTA SÄÄTÖ

Äskettäin suunnitellun uuden äänivarren rungon jalustan avulla voidaan säätää sekä atsimuuttia että pystysuuntaista seurantakulmaa (VTA). Äänivarren korkeutta voidaan säätää jatkuvasti löysäämällä kahta ruuvia. Nämä asetuksen mahdollisuudet antaaa mahdollisuuden sovittaa äänivarsi korkeuden muutoksiin, jolloin voit käyttää erilaisia levysoittimen mattoja tai erilaisia äänirasioita halutun äänenlaadun saavuttamiseksi. VTA:n ja atsimuutin asettaminen ja lopputuloksen kokeileminen on ratkaisevan tärkeää, jotta äänirasiasta saadaan viimeisetkin nyassit ulos.