Musilab Eclipse 5 White aktiivikaiutin

Musilab aktiivikaiuttimet yhdistää hyvän äänentoiston ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet

Musilab Eclipse 5 asettaa uuden standardin edullisten aktiivikaiuttimien äänenlaadulle. Tämän tasoista ääntä ei tässä koko- ja hintaluokassa ole ennen ollut tarjolla.

Eclipse 5 on erittäin kompakti ja tehokas kaiutin ja soveltuu erinomaisesti mm. musiikin kuunteluun tai kotiteatteriympäristöön. Kotelossa on pyöristetyt kulmat ja pehmeästi kaartuvat etu- ja sivupaneelit, minkä ansiosta kaiutinkotelon reunaheijastumat on saatu minimoitua. Tuloksena erittäin tasainen ja tarkka stereotoisto. Pienisäröiset ja herkät kaiutinelementit ja oikein mitoitetut 45 watin vahvistimet sekä tarkoin suunnitellut suotimet täydentävät kuunteluelämyksen. 

Väri: Valkoinen


399,00 €
Please select variants first

Tuotetiedot:

Musilab Audio-aktiivikaiuttimet yhdistävät laadukkaan äänentoiston ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet tarjoten High End -tasoisen kuunteluelämyksen.

Musilab Audio Eclipse 5 on erittäin kompakti ja tehokas kaiutin ja soveltuu erinomaisesti mm. musiikin kuunteluun, television äänen parannukseen sekä kotiteatteriympäristöön.

Kotelossa on pyöristetyt kulmat ja pehmeästi kaartuvat etu- ja sivupaneelit, minkä ansiosta kaiutinkotelon reunaheijastumat on saatu minimoitua.

Tuloksena erittäin tasainen ja tarkka stereotoisto. Pienisäröiset ja herkät kaiutinelementit sekä oikein mitoitetut 28 Watin vahvistimet sekä tarkoin suunnitellut suotimet täydentävät kuunteluelämyksen.

Bluetooth 4.0 on luotu vakaaseen langattomaan toistoon älylaitteille sekä tietokoneille.

Nfc-tekniikan (Near Field Communication) ansiosta Musilab Audio -kaiuttimet on helppo yhdistää samaa tekniikkaa tukevaan bluetooth-puhelimeen tai tablet -tietokoneeseen vain laitteita toisiinsa koskettamalla.

Qualcomm aptX CSR -dekooderi on iso harppa­us eteenpäin langattomassa musiikintoistossa ja tuen ansiosta kuuntelet musiikkia langat­tomasta äänilähteestä parhaalla mahdollisella laadulla. aptX CSR mahdollistaa jopa CD-tasoi­sen äänen Bluetooth -yhteydellä.

Aktiivikaiuttimet yhdistettynä televisioon on yksi helpoimpia ratkaisuja saada parempaa ääntä ulos televisiosta.

Musilab Audio -kaiuttimet voidaan kytkeä televisioon usealla tavalla. Sisääntuloina ovat analoginen (2 x RCA), optinen (TosLink) sekä Bluetooth.

Musilab Audio -kaiuttimien mukana tulee tarvittavat kaapelit sekä kaukosäädin.

Tekniset tiedot:

Lähtöteho 2 X 45W @ 4ohm
5" bassoelementti
1½" diskantti

Taajuusvaste: 35Hz - 22kHz
Liitännät: Bluetooth,Optinen, 1 x RCA , NFC
Kaukosäädin
Äänensävysäätimet
Mitat: 357 x 220 x 240mm

Paino: 5.60kg

Pakkaus sisältää:

  1. Aktiivikaiutin 1 kpl
  2. Passiivikaiutin 1 kpl
  3. Kaiutinkaapeli (2,5m) 1 kpl
  4. Virtakaapeli 1 kpl
  5. Kaukosäädin 1 kpl
  6. Optinen kaapeli 1 kpl
  7. Käyttöopas 1 kpl
  8. Takuutodistus 1 kpl
  9. 2RCA/Miniplugikaapeli 1 kpl