Meze Audio LIRIC -suljetut Hifi-kuulokkeet

UUTUUS !

Liric on ihanteellinen yhdistelmä korkeaa rakennuslaatua, erinomaista mukavuutta ja todentuntuista, mukaansatempaavaa ääntä. Liric tuo ensimmäisenä maailmassa Rinaron Isodynamic Hybrid Array Driver -elementit suljettuihin kuulokkeisiin. Liric on nerokas tuote, sillä se nivoo samaan tuotteeseen Highend-luokan kuuntelunautinnon, ammattilaiskäyttöön sopivan kestävyyden ja tarkkuuden, sekä liikkuvaankin tarpeeseen istuvan kompaktin koon ja keveyden.

2 000,00 €

Tuotetiedot:

Liric on ihanteellinen yhdistelmä korkeaa rakennuslaatua, erinomaista mukavuutta ja todentuntuista, mukaansatempaavaa ääntä. Liric tuo ensimmäisenä maailmassa Rinaron Isodynamic Hybrid Array Driver -elementit suljettuihin kuulokkeisiin. Liric on nerokas tuote, sillä se nivoo samaan tuotteeseen Highend-luokan kuuntelunautinnon, ammattilaiskäyttöön sopivan kestävyyden ja tarkkuuden, sekä liikkuvaankin tarpeeseen istuvan kompaktin koon ja keveyden.
"Kansanperinteessämme lyyrisyyttä löytää pienimmistäkin yksityiskohdista aina oodeista runoihin ja huilulauluista melismaattisiin "doina" säveliin (Romanialle ominainen laulutyyli). Ensimmäiset suljetut isodynaamiset kuulokkeet syntyivät rakkaudesta musiikkiin ja runouteen sekä kiistattomasta kiintymyksestämme maamme kulttuuriin.Olemme halunneet luoda kannettavat Highend-kuulokkeet jo jonkin aikaa, ja kahden Rinaron kanssa onnistuneen projektin jälkeen (Empyrean ja Elite) se oli luonnollinen seuraava askel. Liric-nimen valitseminen ei ollut sattumaa. Se oli ihanteellinen metafora maalaamaan kuulokkeiden eteerisen siluetin taakse naamioitunut autenttinen, elävä ja runollinen ääni."
- Antonio Meze, Meze Audion johtava suunnittelija ja perustaja
Halusimme Liricin ilmaisevan juuri sitä, mikä tekee meistä Meze Audion - huipputeknologiaa, joka on sisällytetty taidokkaaseen, lähes veistokselliseen kehykseen. Vaikka Liric on erilainen kuin mikään kuulokkeemme aiemmin, se säilyttää meille ominaisen suunnittelukielen uusilla materiaaleilla ja ergonomisella lähestymistavalla.

MEZE X RINARO

YHTEISTYÖTÄ

Aika rientää, kun on hauskaa! Yhdessä Rinaro Isodynamicsin kanssa esittelemme jo kolmannen yhteistyössä luodu kuulokkeemme. Liric antoi todellisen haasteen molemmille yrityksille: kuinka voimme luoda tasoelementeillä varustetut suljetut kuulokkeet, jotka muuttavat kaikki audiofiilimaailman standardit. Yhdistämällä Meze Audion teollisen suunnittelun Rinaron teknologiseen kehitykseen, Liric tuo uutta makua kaikille aktiivisille audiofiileille, jotka haluavat viedä musiikkiaan liikkeelle.

Meze Audio

Meze Audio on viimeisten 10 vuoden ajan kehittänyt audiofiilikuulokkeita, jotka tunnetaan ajattomasta muotoilusta, puhtaasta mukavuudesta ??ja mukaansatempaavasta, elävästä äänestä. Ulkonäöstä tekniikkaan Meze Audio -tuotteet on suunniteltu ylittämään kaikki hetkelliset trendit ja olemaan perintökalleuksia mieluummin kuin vain kuulokkeita. Nykyään perustaja Antonio Meze ja hänen ammattitaitoinen tiiminsä suunnittelevat ja kehittävät tuotteitaan Baia Maressa, Romaniassa, alkuperäisen "ei kompromisseja" -visionsa hengessä.


Rinaro Isodynamics 

Rinaro syntyi Neuvostoliiton alueella (nykyinen Ukraina) kylmän sodan aikana osana valtion rahoittamaa akustisen teknologian tutkimusohjelmaa. Hallituksen tuella ja edistyneillä testaustiloilla tiimi pystyi keskittämään kaikki ponnistelunsa tasomagnetismiin. Tällä alalla he ovat jatkaneet innovointia viimeiset 30 vuotta Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Viimeisen vuosikymmenen aikana Rinaro on laajentanut kykyjään ja kapasiteettiaan kehittämällä huippuluokan tuotekehitys- ja tuotantolaitoksia Ukrainassa ja Puolassa. Uudet tilat ovat olleet liikkeellepaneva voima Meze Audio EMPYREAN-, ELITE- ja LIRIC-kuulokkeissa olevan vallankumouksellisen Isodynamic Hybrid Array -teknologian luomisessa.

PALKITTU TEKNOLOGIA

KOMPAKTISSA MUODOSSA

Liric sisältää Rinaron kehittämän huipputeknologian, joka on suunniteltu uudelleen monipuolista käytettävyyttä varten. MZ4 Isodynamic Hybrid Array -elementtiä pienennettiin ja viritettiin tarjoamaan äänielämys, joka on linjassa suurempien Empyrean- ja Elite-mallien kanssa.
Suljetusta rakenteesta huolimatta Liric onnistuu säilyttämään suosikkimusiikkisi alkuperäisen selkeyden ja tunteen parantamalla äänenlaatua ja minimoimalla ulkoiset häiriölähteet. Jokainen elementti kootaan kokonaan käsin ja testataan Rinaron teollisuuslaitoksessa Ukrainassa.

MZ4

ISODYNAAMINEN HYBRIDIELEMENTTI

LIRIC on ensimmäinen suljettu kuuloke, jossa on käytetty Rinaron Isodynamic Hybrid Array -elementtejä. Yksinomaan Meze Audiolle luotu MZ4-elementti tarjoaa saman kaksoisäänikelajärjestelmän, joka nähtiin ensimmäisenä Meze Audion arvostetussa Empyrean-huippumallissa. Yli 30 vuoden tutkimustyötä on hyödynnetty tämän teknologian kehittämisessä, ja tuloksena on yksi markkinoiden kevyimmistä ja edistyneimmistä tasokalvo-magneettijärjestelmistä.

Vahva kotelointi

Vahvistettu polymeerikotelo, joka on suunniteltu kestämään Hybrid Magnet Array:n tuottaman vaativan 10,7 N:n kuormituksen.

Herkkäliikkeinen isoplanaarinen kalvo

Paino vain 0,08 g ja suuri aktiivinen alue (3507 mm2).

Hybridimagneettijärjestelmä

Neodyymimagneettimme on sijoitettu symmetrisesti kalvon molemmille puolille hybridiryhmäksi luomaan 0,3 Teslan isodynaaminen magneettikenttä, joka aktivoi koko kalvon alueen tasaisesti.

Erittäin alhainen särö

Harmoninen kokonaissärö (THD) on alle 0,15 % koko taajuusalueella.

Kevyt

Vain 71 g elementin kokonaispaino mahdollistaa kuulokkeet, jotka tarjoavat mukavaa kuuntelua myös tien päällä.

Phase-X™ järjestelmä

Patenttia odottava innovatiivinen vaiheteknologia nostaa suljetun kuulokkeen tilantoiston omaan luokkaansa.

Ultrakorkeiden taajuuksien toisto

Ylärajataajuus on 92 000 Hz, joten kuulokkeet kykenevät poikkeukselliseen puhtauteen taajuuksilla, joita ihminen ei suoranaisesti kuule, mutta jotka vaikuttavat kerrannaisina alemmille taajuuksille ja koettuun tilantuntuun. 

Helppo vahvistimelle

100dB@1mw/1kHz; 30ΩVoidaan ohjata lähes mistä tahansa kannettavasta lähteestä ilman vahvistusta.

Skaalattu lippulaivatekniikasta

Yksi maailman kehittyneimmistä ja edistyneimmistä tasoelementeistä on pienennetty kannettavaan käyttöön. Patentoitu mm. Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.

KAKSOISAKTIVOIDUN KALVON EDUT

MZ4-elementti yhdistää erillisen edestakaisen sekä spiraalin muotoisen äänikelan samaan kalvoon, mikä mahdollistaa äänen kohdistamisen tarkemmin korvan luonnollisen muodon mukaisesti. Tällä saavutetaan monin tavoin parempi akustinen suorituskykyky, kuten enemmän suoria ääniaaltoja 10 kHz:n alueella, sekä luonnollisempi tilatoisto ja lokalisointi vähentämällä heijastuneiden ääniaaltojen osuutta.

Edestakainen kela

Elementin yläosaan sijoitettu kela toistaa tehokkaammin matalampia taajuuksia.

Spiraalikela

Spiraalin muotoinen kela toistaa tehokkaammin keski- ja korkeat taajuudet, ja se on sijoitettu suoraan korvakäytävän päälle, jolloin enemmän suoria ääniaaltoja pääsee korvaan ilman aikaviiveitä.

Isoplanaarinen tasokalvo

Kalvo on valmistettu mittatilaustyönä kehitetystä isotrooppisesta lämpöstabiloidusta polymeeristä, jossa on johtava kerros. Ainutlaatuisilla käsittelymenetelmillä on saavutettu ultrakevyt mutta jäykkä kalvo.

PAREMPI SUORITUSKYKY

KORKEILLA TAAJUUKSILLA

Yli 10 kHz:n taajuuksilla, joissa ääniaallon pituus on pienempi kuin pehmusteen sisäontelo, äänikenttä hajaantuu korvakäytävän sisällä suorien ja heijastuneiden ääniaaltojen vuoksi. Suorien ääniaaltojen merkittävä lisäys saavutettiin sijoittamalla kalvon keskiääniä tehokkaimmin tuottava osa suoraan korvakäytävän päälle, mikä johti parempaan kolmiulotteisuuteen ja tilainformaation lokalisointiin.

PHASE-X™VALLANKUMOUS ÄÄNIKUVASSA

MZ4-elementin suuri innovaatio on Rinaron kehittämä Phase-X™-järjestelmä, jolla minimoidaan vaihevääristymiä, joita esiintyy tyypillisesti suljetuissa kuulokkeissa. Tekniikka auttaa luonnollisen äänikuvan tuottamisessa.
Phase-X™-järjestelmä parantaa spatiaalisen kuvantamisen tarkkuutta, joka on verrannollinen avoimien kuulokkeiden äänikuvaan. Hyöty on erityisen helposti havaittavissa binauraalisissa äänitallenteissa. 

Alkuperäinen tallenne 

Absoluuttisen lineaarinen vaiheistus tarjoaa kuuntelijalle alkuperäisen äänikuvan sellaisena kuin se on tallennettu. Tallenne sisältää sekä instrumenttien että tallennusympäristön tilainformaatiota. 

Epälineaarinen vaihetoisto

Vaihevääristymät, joita tyypillisesti esiintyy perinteisissä suljetuissa kuulokkeissa, kaventavat huomattavasti äänikuvaa. 

Phase-X™ -järjestelmä

Phase-X™-tekniikalla LIRIC saavuttaa oikean vaihetoiston ja nopeamman transienttivasteen vaimenemisen. Tämä mahdollistaa nopeiden iskuäänien todenmukaisemman toiston ja parantaa kuuntelijan kokemaa ambienssia ja äänikuvaa, mikä vie Sinut lähemmäksi alkuperäistä esitystä.

UUSI

ILMAVIRTAUSJÄRJESTELMÄ

Uutta Liricissä on Rinaron kehittämä Ear pad Air Flow (EAF) -järjestelmä, joka vähentää kuulokkeiden painoa ja kokoa optimoimalla akustisen tilavuuden. Tarkasti leikatut tuuletusaukot, jotka kulkevat Liricin korvakuppikammiosta korvatyynyihin, mahdollistavat MZ4-elementin hyödyntävän sekä korvatyynyjen että korvakuppikammion akustisen tilavuuden. Tämä pienentää merkittävästi korvakuppikammion vaadittua kokoa, jolloin Liric onnistuu yhdistämään kompaktin suljetun kuulokkeen profiilin ja tinkimättömän akustisen suorituskyvyn.

KEVYT

MAGNESIUMRUNKOKevyt magnesiumrunko varmistaa, että kuulokkeet pysyvät joustavina, iskunkestävinä ja hapettumattomina, samalla kun ne sopivat ihanteellisesti pitkiin kuuntelusessioihin.

OPTIMAALINEN

ILMANVIRRAN OHJAUS

Pehmustetut sankatyynyt on sijoitettu symmetrisesti "+"-muotoon mahdollistamaan tehokas ilmanvirtaus ja vähentämään lämmön ja kosteuden kertymistä. Aidolla nahalla päällystetty sanka on täydellisesti viritetty optimaaliseen paineen jakautumiseen - se seuraa pään muotoa luoden kiinteän ja tasaisen kosketuksen. Kuten kaikki Meze Audio -kuulokkeet, Liric on helposti säädettävissä, jotta se tuntuu tukevalta, mutta mukavalta ja sopii useimpiin pään muotoihin.

ERGONOMINEN

OVOIDI MUOTO

Korvakupin muoto sopi parhaiten korvasi ympäröimiseen tiiviisti lisäämättä tarpeetonta painetta tai painoa, tarjoten samalla syvemmän äänen ja paremman passiivisen ulkopuolisten häiriöiden eristyksen.

TASAUSJÄRJESTELMÄ

PAINEELLE

Tarkkaan viritetty ilmanvaihto vaikuttaa siihen, miten havaitset ympärilläsi olevia ääniä, minkä vuoksi otimme oppia aikaisemmista kokemuksistamme ja päätimme lisätä ainutlaatuisen paineentasausjärjestelmämme myös Liricin korvakuppeihin. Tulos: paremmin hallittu ilmavirtaus, parannettu korvakuppikammion paine ja ilmava, läpinäkyvä, yksityiskohtainen ja luonnollisesti virtaava ääni, joka ympäröi sinut kokonaan uuteen musiikin maailmaan.

RAKKAUTTA

ENSIKOSKETUKSELLA
Mitään yksityiskohtaa ei jätetty sattuman varaan moniaistista kokemusta luotaessa. Liricin jokainen pintakuvio valittiin huolellisesti täydentämään toista, mikä loi ainutlaatuisen tuntuman, joka erottuu ensimmäisellä kosketuksella. Nämä kuulokkeet viittaavat ammattivalokuvakameroiden magnesiumosien tekstuureihin, ja ne säilyttävät saman pehmeyden kosketuksessa ja osoittavat samalla erinomaista kulutuskestävyyttä.

TEKNISET TIEDOT:

Elementin tyyppi: Rinaro Isodynamic Hybrid Array [MZ4]

Korvakuppien rakenne: suljettu

Taajuusvaste: 4 - 92000 Hz

Impedanssi: 30 Ohmia

Herkkyys: 100 dB (1 mW / 1 kHz

Maksimi äänenpaine: yli 130 dB

Harmoninen vääristymä (THD): alle 0,15% (koko taajuuskaistalla!)

Paino: 391g

Takuu: 24 kk

Toimitussisältö: 

Jäykkä EVA-kotelo samettisisuksella, 1.5m pehmeä TPE-kaapeli, 3.5mm stereoplugilla, 3m pehmeä TPE-kaapeli 3.5mm stereoplugilla, 6,3mm plugiadapteri, lentokoneadapterikaapeleiden säilytyspussi