Meze Audio 99 Classic Limited Edition Maple Silver -kuuloke

Meze 99 Classics nyt upeassa vaahtera/hopea -viimeistelyssä . 

Tämä kuuloke tarjoaa täydellisen luonnollista ääntä musiikin ystäville. Vaahterapuiset kupit, pehmeät korvatyynyt ja teräksinen pääpanta ja uusi väritys ja 99 Classics -malli on entistä tyylikkäämpi vaihtoehto! 


329,00 €

Tuotetiedot:

Meze Audion on tavoitteena muuttaa ihmisten näkemystä kuulokkeista teknisinä laitteina tai halpoina muovitarvikkeina ja luoda kypsä tuote, johon voit rakastua päätä pahkaa. Kuten sormenjäljet, puun syy on yhtä ainutlaatuinen, mikä tekee jokaisesta Meze-kuulokkeesta uniikin. Tulet rakastamaan sitä, miltä ne tuntuvat käsissäsi. Tukevaa rakennetta ja tarkasti suoritettua kokoonpanoa. Korvakupit on valmistettu satiiniviimeistellystä korkealuokkaisesta pähkinäpuusta. Laita klassikot päähäsi, istu alas ja nauti suosikkikappaleistasi, upeista rytmeistä ja sykkivistä biiteistä samalla, kun näytät tyylikkäältä.

Meze Audio pyrkii täydellisyyteen jokaisessa suunnittelemassaan osassa. CNC-koneistetut puukupit, valetut sinkkiseos-metalliosat joissa on galvanoitu pinnoitus, isketty mangaanijousiteräspääpanta, muistivaahto ja pehmeä PU-nahka ovat materiaaleja, joista kädet ja silmät saavat nauttia.

Muovia? Ei ole.

Tyypillisen takuun lisäksi, jonka toki kaikki valmistajat antavat, Meze takaa, että 99 Classics kuulokkeesi ovat korjattavissa, jos huolellisesta kokoonpanosta ja kestävistä materiaaleista huolimatta jokin osa joskus rikkoontuisi.

Tekniset tiedot:

Elementin koko: 40mm

Taajuusvaste: 15 Hz - 25 KHz

Herkkyys: 103 dB @ 1KHz, 1 mW

Impedanssi: 32 ohmia

Nimellistehonkesto: 30 mW

Enimmäistehonkesto: 50 mW

Irrotettava Kevlar OFC -kaapeli

Plugi: 3.5mm kullattu

Paino: 260g ilman kaapeleita

Korvakupit: vaahtera

Mukana toimitettavat varusteet:

• Kova EVA-kantolaukku

• 1,2 m Kevlar OFC-kaapeli, jossa on mikki ja kaukosäädin

• 3m OFC-kaapeli

• 6,3 mm kullattu adapteri

• Lentokonesovitin

• Kaapelipussi