Marantz ND8006 CD-soitin /verkkosoitin

Laadukkaalla verkkosoittimella ja cd-soittimella varustettu Marantz ND8006 on todellinen yhden laitteen ratkaisu. 

Laitteen säädettävän linjalähdön ansiosta voit kytkeä siihen suoraan esim. Genelec- aktiivikaiuttimet. 

Laite voidaan liittää myös normaaliin vahvistimeen, jolloin saat käyttöösi laadukkaan cd-soitin/verkkosoitin yhdistelmän ilman monen laitteen erillisratkaisua.

Valitse variaatio:

1,199.00 €
Please select variants first

Marantz ND8006

EISA-VOITTAJA 2018-2019 "STEREO SYSTEM"


EISA 2018-2019 valinnan perusteet:
"Hinta-laatusuhteeltaan loistava striimerin ja integroidun vahvistimen yhdistelmä ND8006/PM8006 toistaa melkeinpä mitkä tahansa musiikkiformaatit mistä tahansa lähteestä. ND8006 pyörittää cd:t ja striimaa AirPlay 2:n, bluetoothin, Spotify Connectin, Tidalin, Deezerin ynnä muiden kautta. HEOS-yhteensopivuus puolestaan mahdollistaa monihuonetoiston muiden soveltuvien laitteiden kesken. Tarjolla on useita digitaaliottoja 192 kilohertsin ja 32 bitin konversiolla ESS:n da-muuntimella, ja laitteesta löytyy valikoima hifiherkkuja muun muassa Marantzin valittavissa olevien digitaalifilttereiden muodossa. PM8006 puolestaan tarjoaa 70 watin kanavakohtaiset tehot, patentoidut HDAM-operaatiovahvistimet sekä tuplasuojatun rengassydänmuuntajan. Erityismaininnan ansaitsee myös poikkeuksellinen phono-aste. Kaiken kaikkiaan kyseessä on klassinen kombinaatio."

Monipuolinen

Marantzin uutuudessa on myös laadukas USB-Dac tietokoneen liittämistä varten. Monipuolinen streamauspalveluiden tuki sisältää mm. Tidalin, Spotifyn, Amazon musicin ja Dreezerin. ND8006 on myös mm. Airplay ja HEOS-yhteensopiva. Yhteyden laitteeseen saa Bluetooth, Wlan tai LAN-liitäntöjen kautta.

Marantz audiophile D/A Muunnin ja uniikki HDAM
Marantzin audiofiili-luokan D/A-muunnin sisältää ESS9016 Sabre Dac piirin, kahdella erillisellä kristallikellolla.
Analogipiirit on rakenettu tarkasti valikoiduista komponenteista. ND8006 käyttää analogipuolella Marantzin omaa HDAM (Hyper-Dynamic Amplifier Modules) tekniikkaa taaten parhaan mahdollisen äänenlaadun - tämä tekniikka on käytössä aina Reference-sarjan laitteisiin asti.

Laadukas kuulokevahvistin
Sisäänrakennettu erillinen ja korkeatasoinen kuulokevahvistin tarjoaa parhaan äänenlaadun myös kuulokekuuntelijoille ilman tarvetta erillisille kuulokevahvistimille. HDAM-SA2 kuulokevahvistimessa on säädettävä gain-säätö (Low, Mid, High), jotta vahvistin toimisi mahdollisimman monenlaisten kuulokkeiden kanssa.

Marantz ND8006 on saatavana mustana tai hopeisena.