Marantz Model 40N-integroitu vahvistin

Integroitu stereovahvistin striimausominaisuuksilla

Digitaaliseen aikakauteen suunniteltu integroitu Marantz vahvistin säilyttäen samalla analogilaitteiden arvokkaan tuntuman sekä äänenlaadun


Valitse variaatio:

2 499,00 €

Tuotetiedot:

Marantz on suunnitellut integroidun vahvistimen uudelleen digitaaliaikaa varten säilyttäen samalla ylellisen analogisen tunnelman ja äänen.

Musikaalisin ääni mistä tahansa lähteestä
Täysi yhdistelmä analogisia ja digitaalisia tuloja sekä sisäänrakennettu suoratoisto ja HDMI tekevät kuuntelusta nautinnollista ja helppoa lähteestä riippumatta.

Suoratoista miljoonia korkearesoluutioisia kappaleita
Striimaa Spotifysta, Pandorasta, Tidalista ja muista tai nauti omista musiikkitiedostokirjastoistasi. Toimii Alexan, Googlen ja Sirin kanssa.

Koko kodin Hi-Fi
Luo monihuoneinen musiikkikokemus MODEL 40n:llä kotisi musiikkikeskuksena.

HDMI-tulo lisää AV-liitettävyyttä
HDMI ARC (Audio Return Channel) lisää tähän stereovahvistimeen harvinaista joustavuutta mahdollistamalla television äänen vahvistimen kautta.

Sisäänrakennettu HEOS
Yhdistä vaivattomasti Bluetoothin, Apple AirPlay 2:n tai suoraan HEOS-sovelluksen kautta ja toista suosikkisi sadoista suoratoistopalveluista.

Marantz Musical Phono EQ
Vinyylin toiston ilo on sekä kuultavissa että kosketeltavissa, mutta vaatii erittäin erikoistunutta elektroniikkaa korkean suorituskyvyn saavuttamiseksi. Marantz Musical Phono EQ on sisäänrakennettu, joten voit liittää levysoittimen MM-äänirasialla suoraan MODEL 40n:ään. Voit nauttia suosikkilevyistäsi ilman ylimääräistä elektroniikkaa.

Lähtöteho 70W + 70W (8ohm), 100W + 100W (4ohm)
Mitat: 443 x 130 x 432mm
Paino: 16,7kg