Magnat RV4

Magnat RV 4 - Integroitu high-end putki-hybridivahvistin DAC:illa ja Bluetoothilla.


2,999.00 €

Magnat RV 4 jatkaa legendaarisen edeltäjänsä tiellä. Tuotekehitysinsinöörimme asettivat itselleen päämääräksi parantaa jokaista ominaisuutta verrattuna edeltävään RV 3:een - ja onnistuivat työssään täydellisesti: RV 4 yhdistää korkeimman luokan analogisen stereoäänen viimeisimpiin ominaisuuksiin kuten digitaalisen signaalin käsittelyosio ja Bluetooth® aptX-tuella.

Putkin toteutetun esivahvistinosan mahdollistama audiofiili-ääni

Yksi Magnat RV 4 mahtavista ominaisuuksista on sen poikkeuksellinen tarkkuus pienimpienkin äänen yksityiskohtien suhteen, joka tulee erityisesti esiin erityisessä putkitoimisesssa esivahvistinosiossa. Siinä käytetään kahta erityisen korkelaatuista venäläisvalmisteisia E88CC-putkea niiden erityisen hyvän äänenlaadun, luotettavuuden ja pienien toleranssien vuoksi. Kaikkia putkia sisäänajetaan ensin 60 tuntia, jonka jälkeen toisiaan sähköisesti mahdollisimman tarkasti parit valitaan ja asennetaan RV:n korkealaatuisiin, kullattuihin liittimiin. Tällä tavalla Magnat voi taata jokaisen vahvistinyksilön tarjoavan juuri sellaisen high-end äänikokemuksen, jota asiakkaat heiltä odottavat.

Korkealaatuisimmat mahdolliset komponentit

Tämä yksityiskohtien huomioiminen ulottuu vahvistimen jokaiseen komponenttiin. Esimerkiksi sisääntulevan signaalin kytkennässä käytetään korkelaatuisia ja erittäin kestäviä magneettikytkimiä. Vinyyliharrastajia silmällä pitäen vahvistimessa on erilliset MM- ja MC-tulot levysoittimelle, jotka on toteutettu erityisen alhaisen kohinan operaatiovahvistimilla. Alhaisen häviön WIMA audiokäyttöön tarkoitetut kondensaattorit signaalitiellä varmistavat, että pieninkin yksityiskohta löytää tiensä kaiuttimelle asti.

Audiofiiliääni - myös digitaalisena ja langattomasti

Toinen RV 4 ominaisuus johon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota on digitaaliset tulot. Koaksiaalisia ja optisia sisääntuloja on yksi kumpaakin, ja ne hyväksyvät jopa 24 bit / 192kHz signaalin. Tarkka muunnos parhaimmaksi mahdolliseksi analogiseksi ääneksi suoritetaan poikkeuksellisen korkalaatuisella Burr-Brownin valmistamalla DA-muuntimella.
Integroitu Bluetooth 4.0 mahdollistaa parhaan mahdollisen langattoman äänen siirron erityisen laadukkaan aptX audiokodekin ansiosta. Myös tässä osiossa hyödynnetään Burr-Brownin korkealaatuista DA-muunninta digitaalisen Bluetooth-bittivirran muuntamisessa parhaaksi mahdolliseksi analogiseksi ääneksi.

Parhaat transistorit antavat erinomaisen suorituskyvyn

Päätevahvistin on toteutettu kahdella erilliskomponenteilla toteutetulla Japanilaisen Sankenin valmistamalla tehovahvistimella. Molemmat vahvistinkanavat tarjoavat jopa 150 wattia jatkuvaa tehoa parhaalla mahdollisella äänenlaadulla. RV 4 suurin hetkellinen teho on valtavat 500 wattia. Kaiuttimet kytketään RV 4:ään suurien eristettyjen ruuviterminaalien avulla.

High-endiä pienintäkin yksityiskohtaa myöden

Magnat RV 4 audiofiili-konsepti ulottuu pienimpiinkin yksityiskohtiin. Sen tukeva ja tyylikkäästi muotoiltu kotelo on varustettu 8 mm paksulla alumiinisella etupaneelilla sekä alumiinista koneistetuilla katkaisijoilla: Tämä stereovahvistin on puhdasta high-endia. Tämä koskee myös jäähdytysripoja, jotka toimivat myös upeana visuaalisena komponenttina. Muut yksityiskohdat kuten suurikontrastinen OLED-näyttö, esivahvistinlähtö subwooferille tai erilliselle päätevahvistimelle, kuten myös erillinen esivahvistintulo RV 4:n hyödyntämiseksi kotiteatterissa ovat todisteena tämän konseptin tarkasta seuraamisesta.

Tekniset tiedot:

  • Antoteho, jatkuva:
    • 20 Hz - 20 kHz, THD <1,0%, 4 Ohmia, 2 x 150 W
    • 20 Hz - 20 kHz, THD <1,0%, 8 Ohmia, 2 x 110 W
  • Hetkellinen teho 1 kHz: N 4Ω: 2 x 250 W
  • Mitat (L x K x S): 434 x 157 x 360 mm (410 mm sisältäen liittimet ja katkaisijat)
  • Kaukosäädin: 40 x 100 x 16 mm

Väri: musta