Konto Akustiikka Sixpack 600x600x20

6kpl 60x60x2 cm akustiikkalevyjä. 

Värit: ruskea, valkoinen, harmaa, punainen, musta, oranssi, turkoosi.

Myös sekoitus eri värejä. 

Mainitse haluamasi värit tilauksen lisätiedoissa !

Myös muita värejä saatavana ( RAL yli 1000 erilaista )

Luonnollinen ratkaisu akustiikan parantamiseen. Konto-tuotteilla on A-luokan äänen absorbiokyky. Akustiikkapaneeli on valmistettu suon pintaturpeesta, ja se on täysin allergisoimaton ja päästötön. Konto akustiikkapaneeli on kevyt, ja se on helppo kiinnittää - sen voi kiinnittää kattoon tai seinään, ja se on kiinnitettävissä mm. rakennusliimalla, ruuveilla, rakennuslistoilla ja kaksipuoleisella teipillä. Akustiikkapaneeli sietää erinomaisesti kosteutta, ja on homehtumaton. Se on leikattavissa, ja toimii mainiona lämmöneristeenä. Turpeen hyvä ominaisuus on myös sen luonnonmukainen, elävä ulkonäkö, joka antaa sisustukseen paljon uusia mahdollisuuksia. Käytön jälkeen tuote on kierrätyskelpoinen, energiajätteenä. 


Valitse variaatio:

Alkaen 149,00 €

Kuvaus:

Konto-akustiikkalevy tarjoaa luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Akustiikkatuotteemme tuovat palasen luontoa sisätiloihin poistamaan kaikua - lisäämään viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

  • levyn paksuus 20 mm
  • kuusi levyä / pakkaus
  • äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
  • M1-luokitus
  • homehtumaton
  • kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään Myös muut värit ja koot tarpeesi mukaan saatavilla.