HEOS DRIVE HS2 8-kanavainen vahvistin

HEOS Drive HS2 8-kanavainen monihuonejärjestelmän vahvistin.

2 799,00 €

Tuotetiedot:

Koko kodin monihuonetoisto yksissä kuorissa

Suunniteltu Custom Integration -asiantuntijoiden toimesta asennusalan ammattilaisille, HEOS Drive HS2 on ainutlaatuinen 4 vyöhykkeen koko kodin äänijakojärjestelmä jossa on 8 kanavaa D-luokan vahvistintehoa, ja koko paketti on yhdessä 2RU kokoisessa kuoressa ja tukee Dolby Digital sekä Dolby Digital+ purkua stereo downmiksauksella.

Tehoa 60 wattia per kanava jokaiseen 8 kanavaan (20Hz - 20kHz, .05% THD, 8 ohmia, kaikki kanavat kuormitettuna), 1 tai 2 stereokanavaa voidaan sillata yhdeksi tehokkaaksi (130 W) kanavaksi, ja HEOS Drive HS2 kykenee suoriutumaan matalaimpedanssikaiuttimista (4 ohm).

Jokainen vyöhyke tarjoaa stereoparin linjalähtöjä, ja jokainen zone voidaan asettaa joko stereo tai miksattu monilähdöksi. Matriisipohjainen lähteen vaihto tarjoaa 2 optista digitaalituloa, 2 koaksiaalista digitaalituloa ja 4 analogista stereotuloa, joista mikä tahansa voidaan määrittää mille tahansa zonelle, ja jokaiselle zonelle on USB-liitäntä johon voidaan kytkeä ulkoinen USB-asema.

HEOS Drive HS2 kykenee käsittelemään lähes minkä tahansa yhdistelmän kaiutinjärjestelmiä, kiitos sisäänrakennetun signaaliprosessorin jossa yli- ja alipäästösuotimet jotta mikä tahansa lähtö voidaan asettaa täydelle kaistalle, subwoofer-käyttöön tai pienille kaiuttimille säädettävillä taajuuksilla.

Kaiutinlähdöissä on 4-tie terminaalit jotka ovat yhteensopivat banaaniliittimien kanssa, ja vahvistimessa on 4 kappaletta 12V triggerilähtöjä. Koteloinnissa on hiljainen tuuletin toiminnan varmistamiseksi.

Ominaisuudet:

Koko kodin monivyöhyke-vahvistin (4 HEOS zonea)
8-kanavainen D-luokan vahvistin; 60 W 8 ohmiin; 4 ohm yhteensopiva; sillattava
HEOS Drive HS2 tulee irroitettavilla jaloilla ja kiinnitettävillä räkkikorvakkeilla, sallien räkki- tai hyllyasennuksen
Linjalähdöt jokaiselle zonelle
Kaksi RJ-45 Ethernet-liitäntää
Stereo/Mono valittava äänilähtö
Vain 2RU korkea; irroitettavat räkkikorvalliset mukana
Kolmansien osapuolien ohjaustuki
Dolby Digital/Dolby Digital+ downmiksaus stereoksi
Asennus ja konfigurointi on helppoa ja nopeaa HEOS sovelluksella (iOS ja Android)