Fyne Audio F500SP -jalustakaiutin

UUTUUS !

SP-nimitys tarkoittaa Special Productionia, ja se käyttää laadukkaita materiaaleja, ohjaimia, jakosuodin-komponentteja ja kotelorakenteita arvokkaiden sarjan kaiuttimista.

 F500SP kattaa F500- ja F700-mallien välisen kuilun sekä suorituskyvyn että hinnan suhteen, luoden lähtötason audiofiilisen kaiuttimen. Siinä on F700 IsoFlare -basso/keskiääniteknologia, BassTrax-järjestelmä, päivitetyt jakosuodinkomponentit käsin rakennetussa, upeasti viimeistellyssä  kotelossa.

Kuunneltavana myymälässä !

Valitse variaatio:

1 840,00 €

Skotlantilaisen valmistajan uusin Special Production -malli

jossa on käytetty F700-sarjasta tuttuja komponentteja elementin, basson virityksen ja jakosuotimen osalta, mutta ne on mahdutettu pienikokoisempaan ja edullisempaan F500-sarjan koteloon.

Lähtökohtana on ollut F500-malli:
• Johon on laitettu 150 millimetrin IsoFlare -elementti ja saman kokoinen basso/keskiäänielementti F702-mallista. Myös magnesiumkalvoinen 25 millimetrin diskanttielementti on samasta lähteestä ja se on varustettu aallonohjaimella.
• Kaiutin on erotteleva, tehokas ja kykenevä tarjoamaan huikeaa dynamiikkaa. Se sopii erinomaisesti todellisen kiehtovan kuuntelukokemuksen luomiseen keskikokoisissa ja suurissa huoneissa tarkan ja artikuloivan äänen ansiosta.Puristinen audiofiililuokan suunnittelu, F500 jalustakaiuttimet hyödyntävät yhtä 150mm (6") IsoFlare yksi piste Koaksiaali elementtiä kompaktissa kotelossa.
Täsmällinen ja yksityiskohtainen äänentoisto, F500 on ideaalinen valinta pienistä keskikokoisiin kuunteluhuoneisiin. Kiitos alas-suunnatun refleksiportin Tractrix difuusorilla, bassoenergia jaetaan tasaisemmin huoneeseen.
Kevyesti kaaren muotoinen etu- ja takapaneeli paitsi kohentaa kaiuttimen ulkonäköä, parantaa äänellistä suorituskykyä vähentäen äänen värittymistä.
F500 Sarja rakentuu IsoFlare Point Source koaksiaalielementin ympärille, teknologian josta Fyne Audion teknillinen pääsuunnittelija; Dr. Paul Mills on tunnettu. Hän, ympärillään muu Fyne Audion teknillinen tiimi on vastuussa kyseisen elementin kehityksestä, sen äänentoistollisesta suorituskyvystä ja mekaanisesta rakenteesta, suunnittelutiimillä on yhteensä vuosikymmenien kokemus tästä työstä. Yhdistämällä Fyne Audion IsoFlare elementti Fyne Flute kumiripustukseen jämäkässä kotelossa nerokkaasti suunnitellulla porttijärjestelmällä, varmistetaan kaiuttimen optimaalinen suorituskyky kuunteluhuoneessa.Point Source Teknologia
Fyne Audion yksinomaisesti omistama IsoFlare™ suunnittelu varmistaa tasaisen ääniaaltojen suuntaamisen varmistaen ensiluokkaisen stereokuvan jopa kaiuttimien sivusta kuunneltuna. Lisäksi tasainen ja laajennettu taajuustoisto on mahdollista, kiitos erittäin jäykän titaanisen korkeataajuuskalvon joka työntää toistovasteen selvästi yli ihmisen kuulokyvyn.


BassTrax™ Refleksiportti:

Sekä jalusta että lattiakaiutinmalleissa on sisäinen, alaspäin suunnattu porttijärjestelmä. Portin alapuolella sijaitsee Tractrix diffuusori joka muuntaa aaltoporttienergian pallomaiseksi 360-asteen ääniaalloksi, joka jakaa bassoenergian tasaisemmin kuunteluhuoneeseen. Tämä nerokas suunnittelu helpottaa kaiuttimen sijoittamista, sillä se ei ole niin kriittinen sijoituspaikan suhteen.

Tekniset tiedot:
• 2-tie kaiutin, alas suunnattu bassorefleksiportti
• Suositeltu vahvistimen teho (Wattia RMS) 30 - 120
• Jatkuva tehonkäsittely (Wattia RMS) 60
• Herkkyys (2,83 V @ 1m) 90dB
• Nimellinen impedanssi 8 ohmia
• Taajuusvaste (-6dB tyypillinen huoneessa) 42 Hz - 34 kHz
• Kaiutinelementit, Basso / Koaksaali 1 x 150 mm:n monisäikeinen kuitukartio, Diskantti 1 x 25 mm: n FyneFlute™ magnesiumkalottidiskantti, neodyymimagneettilla
• Jakotaajuus 1,7 kHz
• Mitat, KxLxS 323 x 200 x 320mm
• Paino, 8,1 kg / kpl
• Viimeistelyt: Piano pähkinäpuu / Piano Musta / Piano Valkoinen