Envaya Pocket DSB-50BT

Ei varastossa

Huippuluokan kannettava Bluetooth-kaiutin

79.00 €

Denon Envaya Pocket

Todella kompakti Denon Envaya Pocket on valmis seuraamaan sinua mihin tahansa. Sen huomaamaton 16 cm kotelo on valmistettu päivittäistä käyttöä varten ja kulkee mukanasi kirjaimellisesti kaikkialle. Jykevä polymeerinen kotelo ja kulutusta kestävä tekstiili eivät vahingoitu rankimmillakaan reissuilla. 

Jykevän kotelon lisäksi kaiuttimen IP67-luokiteltu pöly- ja vesitiiviys tarkoittavat sitä, että se pärjää kaikenlaisissa ympäristöissä. 

Helposti kannettavan Envaya Pocketin akkukesto on jopa 10 tuntia äänenvoimakkuudesta riippuen. 

Kaiuttimen hienosäädön ovat tehneet Denonin maailmanluokan äänisuunnittelijat, ja jokainen yksilö on valmistettu erittäin huolellisesti luodakseen luokkansa upeimman äänimaailman. 

Helpon liitettävyyden ja Siri-aktivoinnin ansiosta kaiutinta on todella helppo hallita älypuhelimellasi.

Vesitiivis ja kestävä

Denon Envaya Pocket on vesi- ja pölytiivis. Sen virallinen IP-luokitus on IP67, eli Envaya Pocket voi olla vedessä metrin syvyydessä 30 minuuttia vahingoitumatta. Tämä on saavutettu siten, että liittimien päällä on korkit, välit on tiivistetty ja kotelo on vedenkestävää materiaalia. Näin ollen kaiutin kestää upotusta tietyn ajan.

Bluetooth-paritus

Kun laite otetaan ensimmäistä kertaa laatikosta, se menee välittömästi paritustilaan. Avaa vain Bluetooth-valikko älylaitteestasi ja vahvista Envaya-paritus. Mikäli haluat myöhemmin parittaa toisen laitteen, paina vain kaiuttimen Bluetooth-näppäintä sekunnin ajan ja olet valmis toistamaan musiikkia. Näppäimen painaminen viiden sekunnin ajan avaa stereoparitustilan.

Envaya Link

Etsitkö lisää tehoa tai haluatko aidon stereoparin? Ei hätää! Parita vain kaksi Envayaa stereopariksi: toinen kaiutin toistaa vasemman kanavan, toinen oikean.

Puhu puheluita tai 'Sirin' kanssa

Sisäänrakennetulla mikrofonilla hands-free-puhelut onnistuvat helposti Bluetooth-yhteyden avulla. Lisäksi voit puhua henkilökohtaisen apulaisesi "Sirin" kanssa iPhonella. Pidä vain Envayan puhelinnäppäintä pohjassa ja Siri aktivoituu.

Ominaisuudet :

Bluetooth äänen suoratoisto v4.1

Analogitulo (3.5mm miniplugi)

USB Port (lataus)

Ohjauspainikkeet

Akun tilan ilmaisin

Akun kesto 10h

Latauksen kesto 2,5h

Micro USB -kaapeli

Kantohihna

Handsfree- puhelut

Puheohjaus

Vesi/pölytiivis IP67