Dual CS 458 -täysautomaattinen levysoitin

Dual CS 458 täysautomaattinen levysoitin Audio-Technica AT-91 E äänirasialla.

Hihnavetoinen vinyylisoitin sähköisellä nopeuden hienosäädöllä.

Valitse variaatio:

599.00 €
Please select variants first

Tuotetiedot:

Muokkasimme hyväksi osoittautunutta ja pitkään koeteltua automaattikoneistoamme paremmaksi. Uudet materiaalivalinnat ja valmistusmenetelmät tekevät tästä saksalaisvalmisteisesta levysoittimesta vielä entistäkin paremman.

Uudelleen suunniteltu äänivarren "Dual Easy-motion" -kaapelointi parantaa soittimen äänenlaatua pienentämällä äänivarren liikekitkaa entisestään. Myös äänivarren laakerointia on parannettu. Jäykkä, hiilikuidusta valmistettu äänirasiakelkka on irrotettavissa ja siihen on asennettavissa normin mukainen, puolen tuuman kiinnityksellä varustettu äänirasia.

Käytämme tasavirtaohjatussa vetomootorissamme sähköista nopeuden hienosäätöä. Hiottu vetohihna välittää voiman värähtelyjä vastaan suojatulle levylautaselle. Vinyylisoittimen pyöristykoneiston vakautta on onnistuttu parantamaan huomattavasti. MDF-puukuitumateriaalista valmistettu levysoittimen runko ja jousien varaan ripustettu apurunko vaimentavat tehokkaasti levysoitinta värähtelyjä vastaan.

Soittimen täysin uusiksi mietitty rakenne on tehty palvelemaan vain yhtä ajatusta - parempaa ääntä. Soitin toimitetaan valmiiksi asennetulla Audio-Technica AT-91E -äänirasialla.

Tekniset tiedot:

Nopeudet r/min.: 33/45

Nopeustarkkuus: 0,07 / 0,04 % DIN / WRMS

Jyrinäetäisyys (painottamaton) signaalikohinasuhde: 48 dB

Jyrinäetäisyys (painotettu) signaalikohinasuhde: 72 dB

Taajuusvaste: 20 Hz - 22 kHz

Seurantakyky: 70 µm at 300 Hz

Resonanssitaajuus: 10 Hz

Äänivarren tehollinen pituus: 211 mm

Ulottuma (Overhang): 19,5 mm

Neulakulma: 26,1°

Mitat (LxSxK): 430 x 360 x 130 mm

Paino: 6 kg

Värit: musta tai puujäljitelmä