Denon AVR-X1700H 7.2-kanavainen AV-vahvistin

7.2 8K AV-viritinvahvistin 3D-audiolla, puheohjauksella ja HEOS-tekniikalla


Vöri: musta

759,00 €

Denon AVR-X1700H AV-vahvistimella luot kotiisi viihdejärjestelmän 8K-kuvalla ja Dolby Surround -äänellä. Pelaat pelejä sulavalla 4K/120Hz-kuvalla ja nautit dynaamisten HDR -tukien avulla täyteläisistä ja kirkkaista väreistä. AirPlay 2 ja Bluetooth-yhteyden kautta suoratoistat musiikkia langattomasti ja Phono-tulon avulla kytket levysoittimesi suoraan vahvistimeen kuunnellaksesi levykokoelmasi helmiä. 

Tuotetiedot:

Tehokas Denon AVR-X1700H tuottaa 145 Wattia / kanava (6 ohmiin, 1kHz, THD: 1%, 1 kanavaa kuormitettuna). 

AVR-X1700H luo todella realistisen ja mukaansatempaavan 3-ulotteisen audiokokemuksen. Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® ja DTS Virtual:X™ tuki. AVR-X1700H on yhteensopiva uusimpien 8K/60Hz videotekniikoiden kanssa ja 4K/120Hz läpivienti on kolmessa sisääntulossa. Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, ja 8K ylösskaalaus sekä HDCP 2.3 tuki on kaikissa HDMI-liitännöissä (6 sisään/1 ulos).

Etupaneelin USB-liitäntä mahdollistaa kätevän MP3- ja Hi-Res -audion toiston (WAV, FLAC, ALAC ja DSD 2.8/5.6 MHz tiedostot). Striimaa suosittuja suoratoistopalveluja kuten Spotify®, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer, TuneIn, Soundcloud ja monia muita Bluetoothin, Apple AirPlay 2:n ja Wi-Fi-yhteyden yli HEOS®-tekniikalla. Denon AVR-X1700H toimii Amazon Alexan ja Apple Sirin puheohjauksella.*

Johdattamalla sinut visuaalisesti asennusprosessin läpi, palkittu Denon Setup Assistant varmistaa että asetukset menecät oikein kerrasta. Jokainen kotiteatteri on erilainen - siksi Denon käyttää Audysseyn huippuluokan kalibrointitekniikkaa, joka automaattisesti mittaa ja kalibroi audiojärjestelmäsi 3D-äänikokemuksen, joka on optimoitu juuri sinun kotiteatteriisi.