Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

Uusi 607 on B&W:n uusimman kaiutinmalliston pienin, muttei vähäisin kaiutin: Siinäkin on high-end-kaiuttimista tuttu patentoitu Continuum-elementti joka tuottaa vertaansa vailla oleva puhtaan äänen.

Uusitut, arvokkaammasta 700-sarjasta otetut jakosuodinratkaisut nostavat tämän legendaarisen mallisarjan äänenlaadun uuteen ulottuvuuteen. 

Hinta / pari 

Kuunneltavissa kuunteluhuoneessa, tule tutustumaan !

Valitse variaatio:

599.00 €

Yksi menestyneimmistä kaiutinsarjoista joka on saavuttanut yli miljoonan kaiutinparin myynnin ja 25-vuoden iän.

Uusi 600 S2 Anniversary Edition - mallisto on saapunut. Päivitetty tekniikka
jossa patentoidut Continuum™-elementit, uudistetut tupladomediskantit sekä puhdaslinjaisempi, moderni ulkoasu. Kaiuttimen refleksiaukko on siirretty kotelon taakse. Huolitellumpi ulkonäkö on toteutettu siistimmäksi viimeistäkin detaljeja myöden, etukankaan kiinnitys on toteutettu magneeteilla sekä diskantin ulkonäkö joka on viimeistelty siistimmillä metallikehyksillä.

600-sarjan kaiuttimet ovat olleet ja ovat ensiaskel Bowers & Wilkins maailman johtavan kautinvalmistajan budjettiluokan kauttimien mailmaan

Kaiutin valmistajan juuret ulottuvat vuoteen -1995 siitä lähtien kun tehdas julkaisi sarjan ensimmäisen Kevlar-elementeillä olevan malliston, joilla saavutettiin edullinen & elinikäinen suhde laadukkaan äänentoiston parissa. 

Patentoitu Continuum™-teknologia
Valmistajan esiteltyä 800D3-sarjan vuonna 2015 tiedettiin silloin, että tämä huippuelementti päätyy lopulta myös edullisempiin kaiutin valmistajan sarjoihin. Viime vuodesta lähtien tämä olikin jo 700-sarjan kaiutin malleissa ja nyt vuorostaan 600-sarjassa. Continuum™ kartio perustuu samaan tekniikkaan kuin Kevlar- mutta ominaisuuksiltaan tämä edustaa suurinta harppausta kaiutinkehityksessä sitten Kevlarin käyttöönoton. Punottu materiaali mahdollistaa reilusti edellistä avoimemman ja neutraalimman keskialueen.
Keskiäänielementti on kotelossa erityisellä 800-sarjasta lainatulla ripustuksella, joka parantaa keskiäänen selkeyttä entisestään. 

Päivitetty tekniikka sisältää myös parannellut diskantit

Kaikissa uusissa 600-sarjan malleissa käytetään paranneltuja, akustisesti erotettuja tuplakerrosdiskantteja kuin edellisessä 680-sarjassa. Carbon Dome™diskantti on kaikissa sama ja magneetit ovat lainattu kalliimmasta 700-sarjasta. Diskantti on asennettu alumiinilla tukevoitettuun koteloon, jolla mahdollistetaan upea diskanttitoisto 

Uudistetut jakosuotimet ja basso

Bassoelementit ovat 700-sarjan hienoja elementtejä rungon ja magneetin ollessa samat, tosin kartiomateriaali pohjautuu paperiin jonka seurauksena saadaan kevyempi ja tukevampi kartio, joka mahdollistaa dynaamisen toiston.

Tekniset Tiedot:

•2-tie refleksikotelo
•1x ø25mm TuplaDome alumiini diskantti
•1x ø130mm Continuum keskiääni/Basso
•Koko (L x K x S) : 165mm x 300mm x 207mm (231mm etusäleikön kanssa)
•Paino: 4.7kg
•Impedanssi: 30W - 100W / 8Ω
•Herkkyys: 84 dB
<1% 110 Hz - 22 kHz
<0,5% 180 Hz - 20 kHz
•Taajuusalue: -6dB taajuudella 40Hz ja 33kHz
•Taajuusvaste: 52Hz - 28kHz ± 3dB