BASSAN125 -bassoansa

Suomessa valmistettu Bassoansa on viritetty n. 125 Hz:iin, jossa sen vaimennus on suurin. Vaimennuksen teho riippuu mihin kohtaan huonetta Bassan sijoitetaan. Näin ollen musiikki ja elokuvien äänet toistuvat selkeämmin ja kuuntelukokemus paranee ja muuttuu ennen kaikkea mukavammaksi.

Kahdella BASSAN:illa saavutetaan yleensä jo hyvä tulos mm. normaalikokoisessa olohuoneessa, jolloin voit nauttia paremmasta ja elävämmästä toistosta, kun bassot eivät jyrää kaikkea alleen.


250.00 €
Please select variants first


SIJOITTAMINEN:

Paras sijoituspaikka on yleensä nurkat kaiutinlinjan takana ja niin lähelle seinää kuin mahdollista. Nurkissahan se bassoriepu yleensä möyryää. BASSAN:in vaikuttavuutta voi kokeilla kuuntelutilan eri kohdissa.

BASSAN:ssa ei ole elektroniikkaa ja paras mittausväline on omat korvat, kun pyritään ns. alkuperäiseen toistoon ilman mitään ohjelmallista korjausta.

Kun vaikuttavimmat paikat ovat löytyneet, niin voit nauttia paremmasta ja elävämmästä musiikin toistosta, kun bassot eivät jyrää kaikkea alleen.

VINKKEJÄ:


Puhelimien sovelluskaupoista löytyy äänigeneraattoreita, joilla voit kuunnella 125 hz taajuutta ja samalla liikkua huoneessa ja seurata tajuuden voimakkuuden vaihtelua eri puolella kuuntelutilaa. Mikäli et luota omiin korviisi, niin voit käyttää apunasi puhelimen mikrofonia ja desipelimittarisovellusta. Kohta missä ääni on voimakkaimmillaan, niin sieltä löytyy BASSAN:n oikea paikka.

Jos nurkka-asennuksessa vaimennus tuntuu liian voimakkaalta, niin voit kokeilla pientä siirtoa.

Pakkauksessa tulee mukana tuet, jolloin bassoansa voidaan asentaa joko seinän viereen tai vapaasti lattialle sijoitettuna.

Materiaali: MDF

Pintakäsittely: maalattu puolikiiltävä valkoinen (tilauksesta muita värejä)

Koko: 610 x 610 x 115 mm

Paino: 8,3 kg

Paloluokka: B, s2-d0

Tuotekoodi: BASSAN125