Aurelia Aniara

Tarjous

Pieni Suuri Ihmekaiutin


Aniara on suorastaan mini-kokoinen kaiutin ja soveltuu tämän johdosta luontevasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

PIenestä koostaan huolimatta tarjoaa ison äänen.

Hinta / pariValitse variaatio:

449.00 € 579.00 €

Aniara on suunniteltu käytettäväksi perinteisen jalustasijoituksen lisäksi myös TV-tasolle parantamaan nykyisten litteiden televisioiden usein melko surkeaa ääntä, työpöydälle korkealuokkaiseksi tietokonekaiuttimeksi, tai vaikkapa seinälle asennettavaksi studiomonitoriksi. Tätä varten Aniaran takalevyssä on 3/8" kierre seinä- tai kattokiinnitystä varten johon sopii Monitor Audion Speaker Mount teline.

Aniara on toteutettu ennennäkemättömällä tavalla. Kotelo tehdään ruiskuvalamalla luonnonkuitukomposiitista, joka on täysin kotimainen, kierrätettävä materiaali. Luonnonkuitukomposiitin ominaisuudet kaiuttimen materiaalina ovat lyömättömät. Materiaali mahdollistaa tavallisiin muoveihin verrattuna moninkertaisten ainevahvuuksien käytön ja komposiitin värähtelyominaisuudet ovat näihin verrattuna myös ylivoimaiset.
Aniaran kotelon muotoilussa on huomioitu uniikki, selkeä skandinaavinen muotokieli, sekä myös akustiikan lakien määrittämät reunaehdot. Kotelon kaksoiskaarevat pinnat takaavat luontaisen muotojäykkyyden ja eteenpäin kapeneva muoto minimoi kotelon sisäiset seisovat aallot.

Tekninen toteutus noudattaa kaikista Aurelia- kaiuttimista tuttua menestyskaavaa - DDC- bassoelementti tuottaa syvän, iskevän ja kokoonsa nähden uskomattoman alas ulottuvan bassotoiston ja ECW- diskanttiyksikkö heleän yläpään sekä puhtaan keskialueen, joka integroituu bassoon saumattomasti. Aniaran toisto on iskevä, dynaaminen ja yhtenäinen. Äänikuva on kaiuttimen kokoon nähden omaa luokkaansa.

Aurelia Aniara asettaa uuden standardin kokoluokkansa kaiuttimien äänenlaadulle. Tämän tasoista ääntä ei tässä koko- ja hintaluokassa ole ennen ollut tarjolla. Aniaran hurmaava ääni, tyylikäs muotoilu, erinomainen viimeistely, sekä kattava värivalikoima luovat yhdessä lyömättömän kokonaisuuden.


Tekniset tiedot:

  • Toimintaperiaate: 2-tie refleksi
  • Diskantti: 1" titaani, ECW aallonohjain
  • Basso: 4" DDC
  • Jakotaajuus: 2 000 Hz
  • Herkkyys: dB/W/m 85 dB
  • Taajuusvaste: 55 - 20 000 Hz
  • Tehosuositus: 15 - 100 W
  • Mitat: (K x S x L) 242 x 208 x 132 mm
  • Paino: 3 kg