ARGON TT-3 - LEVYSOITIN

Tyylikäs ja laadukas levysoitin Ortofon OM5e -äänirasialla.


Valitse variaatio:

369,00 €

TUOTETIEDOT:

Uskomme, että levysoittimeen sijoittaminen on todellakin sijoittamista musiikkielämyksiin. Levysoittimien osalta ainutlaatuiset materiaalit ja naurettava helppokäyttöisyys ovat osa sitä erityistä tunnetta, jota et saa muualta kuin vinyylistä. Kaikki Argonin levysoittimet ovat erittäin yksinkertaisia ​​asentaa ja käyttää.

Modernin muotoilun ja korkean valmistuslaadun ansiosta TT-3 on haluamasi levysoitin. Se on tarkoituksella tehty yksinkertaisesti: Siinä on keskitytty vain siihen, mikä vaikuttaa äänenlaatuun. Tämä tarkoittaa, että Ortofon-äänirasia, runko ja levylautanen ovat kaikki laadukkaita osia, joita löydät yleensä vain kalliimmista malleista.

Argon on tehnyt kaikkensa pitääkseen TT-3:n tuotantokustannukset alhaisina, jotta saat mahdollisimman hyvän äänenlaadun rahoillesi. Kuitenkin tilaa on löytynyt joillekin älykkäille ominaisuuksille. 

Voit esimerkiksi vaihtaa helposti nopeuden 33 ja 45 rpm välillä yksinkertaisesti kääntämällä nuppia. TT-3 on esiasennettu MM-äänirasialla, joten saatat tarvita levysoitinesivahvistimen sen liittämiseen vahvistimeen. Esimerkiksi: Argon PHONO1

Mielestämme levysoitin voi hyvin usein olla nopein ja halvin tapa päästä käsiksi fantastiseen äänenlaatuun, vaikka kuulemme myös usein asiakkailtamme, että levysoittimen asentaminen voi tuntua vaikealta ja monimutkaiselta. Se ei ole! Kaikki Argonin levysoittimet ovat erittäin yksinkertaisia ​​asentaa, ja lupaamme, että saat upean äänen uudesta levysoittimestasi viidessä minuutissa. 

 • Ominaisuuksia

  Hihnavetoinen levysoitin
  Korkealaatuinen ja erittäin kevyt alumiininen äänivarsi
  irrotettava äänirasian kelkka
  Ortofon OM 5E -äänirasia

  TEKNISET TIEDOT
  Nopeudet: 33/45 rpm
  MM-äänirasia: Ortofon OM5e
  Levy: Alumiini
  Runko: MDF
  8,6" äänivarsi alumiinia
  Paino: 6,4 kg
  Koko: 42,0 x 12,1 x 35,4 cm (LxKxS)