Argon Audio TT-4

Laadukas levysoitin, tukevalla rakenteella.

EISA-voittaja 2022!


Valitse variaatio:

649,00 €

Tuotetiedot:

TT-4 tarjoaa fantastisen äänen ja työnlaadun pakattuna tyylikkääseen mutta retrohenkiseen muotoiluun, joka lisää varmasti elämyksiä mihin tahansa hifijärjestelmään. Parhaan mahdollisen äänenlaadun takaamiseksi TT-4 on rakennettu kuin tankki, jossa on tukeva runko ja painava levylautanen. Älä kuitenkaan anna lujan ulkopinnan hämätä: hiilikuituisen äänivarren ja esiasennetun Ortofon 2M Red -äänirasian ansiosta TT-4 tuo myös pöytään paljon hienostuneisuutta. Sisäänrakennetun levysoitinesivahvistimen ansiosta voit käyttää TT-4:ää minkä tahansa vahvistimen tai aktiivikaiuttimen kanssa.

Hyvin menestyneen TT-3 -levysoittimen pohjalta on säilytetty periaatteessa kaikki, mikä tekee levysoittimesta erinomaisen, ja kaikki muu on päivitetty uudelle tasolle. Tuloksena on, että TT-4:ssä on paksumpi, tukevampi runko, raskaampi lautanen ja parannetut jalat. Tämä tarkoittaa, että saat vähemmän värinän aiheuttamaa säröä ja selkeämmän, luonnollisemman äänen.

Äänivarren tulee olla sekä erittäin kevyt, mutta myös erittäin jäykkä samanaikaisesti. Koska hiilikuitu on saavuttanut korkeat arvosanat molemmissa luokissa, se on melko täydellinen materiaali äänivarsille. Tämä on käytössä ensimmäistä kertaa Argon Audio -levysoittimessa. Jotta päivitys olisi täydellinen, äänivarren päähän on asennettu Ortofon 2M Red -äänirasia. 2M Red on pitkään ollut hintaluokassaan voittamaton MM-äänirasia ja se kuulostaa fantastiselta myös TT-4:ssä.

ATS - ANISOTROPIC TORSION STABILIZER
Tämä ATS-juttu kuulostaa tekniseltä, mutta se on järkevää. Uutta hiilikuituäänivartta tehtäessä havaittiin, että äänivarressa oli ikäviä sisäisiä resonansseja ja vääristymiä, jotka vaikuttivat negatiivisesti neulan suorituskykyyn uraa seurattaessa. Hyvä uutinen on, että ongelma on ratkaistu! Periaatteessa temppu on tämä: tehdään hyvin pieni, tarkka aukko äänivarren alapuolelle. Tämä leikkaus ei vaikuta äänivarren painoon tai jäykkyyteen, mutta se eliminoi vääntöresonanssit (taivutus/kaartuminen), jotka normaalisti aiheuttaisivat ei-toivottua säröä ja vääristymiä, jotka kulkeutuisivat kaiuttimiin asti. Tulos: saat selkeimmän ja puhtaimman äänen, jonka olet koskaan kuullut tämän hintaluokan levysoittimesta.

Ominaisuuksia

Hiilikuituinen äänivarsi, jossa on esiasennettu Ortofon 2M Red.
Sisäänrakennettu korkealaatuinen RIAA (MM).
Raskas rakenne korkealaatuisista materiaaleista.
ATS-tekniikka selkeämpään äänentoistoon.
Neljä erilaista viimeistelyä, joista kaksi aitoa puuviilua.


TEKNISET TIEDOT:

Nopeudet: 33/45 rpm (elektronisesti säädettävä)
MM-äänirasia Ortofon 2M Red
Lautanen: Alumiini
Runko: MDF
Levylautasen paino: 1,4 kg
Sisäänrakennettu RIAA-vahvistin (ohitettavissa)
8,8" äänivarsi hiilikuitua/alumiinia
ATS
Mukana kansi ja RCA-kaapeli
Paino: 7,2 kg
Koko: 42,0 x 14,2 x 35,5 cm (LxKxS)